Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
281.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurgoyunc

Bursa'da Volberk çalışanları özel servis açmış. Bilgisi olan, giden var mı? Haftaya 60bin bakımı için oraya götürmeyi düşünüyorum

volberk bilmiyom ama birde yetkili servis için oto-koç danısabilirsin onlarda volvo satıs ve servis işlerine bakıyorlarmıs.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: albenko

quote:

Bursa'da Volberk çalışanları özel servis açmış. Bilgisi olan, giden var mı? Haftaya 60bin bakımı için oraya götürmeyi düşünüyorum

volberk bilmiyom ama birde yetkili servis için oto-koç danısabilirsin onlarda volvo satıs ve servis işlerine bakıyorlarmıs.....

Volberk zaten Arkas açılmadan önceki bayisiydi. Sahibi çok ilgili biriydi, vagon almamızı sağlayanda odur.

Otokoç sadece Antalya'da ki bayilerinde Volvo satıyor. Bursa dakinde servisi olduğunu sanmıyorum. Arkasa götürmek istemiyorum aracı, 450-500 tl arası tutacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albenko

quote:

Volberk zaten Arkas açılmadan önceki bayisiydi. Sahibi çok ilgili biriydi, vagon almamızı sağlayanda odur.

Otokoç sadece Antalya'da ki bayilerinde Volvo satıyor. Bursa dakinde servisi olduğunu sanmıyorum. Arkasa götürmek istemiyorum aracı, 450-500 tl arası tutacak

oto-koc servis volvoya baktını net oğrenmiştim ama arkastaki yetkilide bu ispatlamıs oldu bana onlarda servis bakımı yaptıklarını ama ne gittim nede tel actım insallah 20.000 km bakımını varsa bende oto koc yaptırmayı dusuyom arkas buyuk bir holding kurumsal sirket ama calısanların bazıları cok acemi ve tecrubesiz.. servis yonden bana gore 100 den 10 puan veririm o da aracımı yıkadıkları için ucretsiz....

• www.otokoc.com.tr
    Sıfır Araba Fiyatları - İkinci El Araba | Otokoç
    http://www.otokoc.com.tr/Anasayfa/4/Volvo.aspx
  • merhabalar, s40 d2 1.6 bakım aralıkları nedir acaba. 10 binde bir ve o rakamlarda ise çok pahalıya gelicek araç.
  • arkadaslar merhaba konuyu bastan sona okudum ve aracindan sikayetci olan kimseyi görmedim, cok kisa bir sure icinde karar vermem gerekiyor 2 arac arasinda kaldim;

1-) Volvo v70 drive sanirim d2 (yurt disinda yasiyorum buradaki adi kinetic)

2-) Toyota Avensis 1.8 MultidriveS

ikiside 2011 model araclar. ikisinde de kampanya var bugunlerde son kacirmak istemiyorum.

Volvo kullanicilarinin pozitif yorumlarini bekliyorum...
  • 2009 s40 1.6 d, 50 bin bakımı:

castrol magnatec 5w30 tam sentetik , yağ-hava-polen filtreleri, 173 TL

yer: speedy güneşli
  • sn 19can84 castrol yağ ın fiyatı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylçntş

sn 19can84 castrol yağ ın fiyatı nedir acaba?

Yağ 83 lira, pahalı, carrefour-metro gibi marketlerde değişim dahi 50-60 liraya almak mümkün.

ama genel toplam düşük olduğu için itiraz etmedim, zaten s40 yağ filtresinin ve polen filtresinin yeri itibariyle biraz fazla emek isteyen bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 10 Nisan 2011; 15:23:28 >
  • Selamlar herkese,
    Arabamın 10bin ve 20bin bakımlarını garanti'den dolayı yetkili serviste yaptırmıştım.
    30bin bakımını ise garanti sonrası Gençler serviste.
    40bin bakımı için bu hafta sonu girişimde bulunacaktım ki, Volvo web sitesinde %40 servis indirimi ilanı ile
    karşılaştım ve sanırım yine yetkili servise gideceğim.
    Web ziyareti yapmamış olsaydım, habersiz bir şekilde özel servise gidecektim çünkü email veya SMS ile herhangi bir bilgilendirme henüz yapılmadı.
    Volvonun satış pazarlama bölümünün gerektiği kadar iyi çalışmadığını,
    sadece bu servis vs işlerinde değil, araçlarının Türkiye'deki fiyatlandırma politikası da dahil pek çok konuda profesyonel yönetilmediğini,
    pazarlamadaki karar alma ve uygulama süreçlerinin de sektörün gerisinde olduğunu düşünüyorum.
    Bu konularda söyleyecek çok şey olsada yeri burası değil, neyse...

Foruma pek katkı yapamıyor olsamda, fırsat buldukça keyifle takip ediyorum.
    Özellikle S60 topic i bir hayli hareketli, kendi adıma S60 ı genel hatlarıyla beğensemde, orta konsoldaki simetri beni en baştan beri üzüyordu.
    Orta hava kanallarını neden simetrik değil, bir tanesini lcd ekranın altına aldıklarını baştan beri anlamış değilim.
    Umarım birkaç sene sonra yapacakları makyajda, S80 deki iç design değişiliği gibi bir düzenleme yaparlar.
    İşte o zaman ciddi ciddi alıcısı olabilirim diye düşünüyorum.
    Sevgiler...

Volvo bakım fiyatları

Volvo bakım fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROADEVIL -- 14 Nisan 2011; 15:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fiesta80

quote:

Orjinalden alıntı: ROADEVIL
    Birinci konu:
    2.ci ve 3. cü viteslerde 3700-5000 devirlere çıkmam gerektiğinde vitesin altından veya orta konsolun oradan gelen zırıltı sesi vardı.
    İkinci konu:
    Sağ arka amörtisör tarafından gelen gıcırtı sesi idi. Servis diğer müşterilerden bu durumu da biliyor. yapılan işlem takozların ve bağlantı elemanlarının özel bir yağ ile (özel diyorlar ama sanırım gres yağı) yağlanması. belli yol şartlarında gelen bu sesin kesilip kesilmediğini ilerleyen günlerde gözlemleyeceğim.

bu sorunlar bende de var 2. viteste 4000 e kadar çıktığımda zırıldıyor ,ben konsolun arkasındaki(boş kısımı kastediyorum) kapağı çıkardım ,çıkarması çok kolay , orda ikinci vitese taktığımda ne oluyor diye baktım ,mekanizmayı görüyorsun zaten ,bir mil ileri geri hareket ediyor ,orayı hepsiburada.com dan aldığım özel bir gres yağı ile yağladım ancak denemedim ,4000 devir gerekli olduğu bir durumda bakalım gelecek mi görücez o zaman .

ikinci sorunsa benim bu araba ile ilgili en büyük ve hala hallettiremediğim sorun.Aynen arka sağ taraftan geliyor.(Ama gıcırtı sesi değil benim ki , sanki bir şeyler boşluktaymış gibi)
    ikinci bakım için gittiğimde test sürüşüne çıktık , arkadaş sağolsun çok ilgilendi ,amortisör takozunun üstüne bir adet daha pul koydum , boşluk varsa ondan yapar dedi ,ikinci test sürüşüne çıktık bir baktım ses falan yok acaip sevindim ancak diş ağrısı - dişçi hesabı aldım geldim eve ,şimdi yine o ses var ancak ben hala o tarafta bulunan kelebek camı ,bagaj ,koltuk kısımlarındaki döşemelerden şüpheleniyorum , sanki sağ arka, bir kasisten geçince, bu parçalardan biri ya da bir kaçı esnemeden dolayı bir ses çıkarıyormuş gibi bir türlü amortisörden gelebileceğine inandıramıyorum kendimi ama hep amortisör takozuna bakıyorlar her defasında.

Allah rızası için bu sesten başka şikayetçi olan ve hallettiren birisi varsa yazsın .

Sen de arka sağdan dediğine göre bu durum kronik bir problem.
    zırıltı olayı değilde tek sıkıntım bu ,bu ses bir geçse en ufak bir şikayetim kalmayacak .

Bende sürekli bu konuyu düşünüyordum araca bindikce...
    kasise girince sağ arkadan gelen ses çok daha farklı. Bendede aynı ses mevcut

• Herkese merhaba bugün 2004 model s40 1.6 classic satın aldım. Aracı benden önce kullanan araca 48000 km de bakım yaptırdığını (yağ filtre değişimleri) söyledi . Araç şu an 54000 km de . Aracımda son olarak Castrol Edge 0w30 yağ kullanılmış bu model araçta tam olarak hangi yağı kullanmam lazım 0w30 un 2004 model araca uygunluğu konusunda birkaç usta olumsuz görüş verdi. Ayrıca aracımın genel bakım zamanının ne olduğunu bana söylerseniz memnun olurum. Afyon da ikamet ediyorum buraya en yakın tavsiye edebileceğiniz özel servis var mı? Yeni bir volvo sahibi olarak aranıza katıldığım için mutluyum.Cevaplarınız için şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PYDTGM -- 14 Nisan 2011; 18:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PYDTGM

Herkese merhaba bugün 2004 model s40 1.6 classic satın aldım. Aracı benden önce kullanan araca 48000 km de bakım yaptırdığını (yağ filtre değişimleri) söyledi . Araç şu an 54000 km de . Aracımda son olarak Castrol Edge 0w30 yağ kullanılmış bu model araçta tam olarak hangi yağı kullanmam lazım 0w30 un 2004 model araca uygunluğu konusunda birkaç usta olumsuz görüş verdi. Ayrıca aracımın genel bakım zamanının ne olduğunu bana söylerseniz memnun olurum. Afyon da ikamet ediyorum buraya en yakın tavsiye edebileceğiniz özel servis var mı? Yeni bir volvo sahibi olarak aranıza katıldığım için mutluyum.Cevaplarınız için şimdiden herkese teşekkür ederim.

0w30 tam sentekik kaliteli bir yağdır ancak ince bir yağ olduğundan ustanız yağ yakma sorununun olacağını belirtmiş olabilir.
    aracınızın 10000kmde bir bakım aralığı vardır.
    10000kmde bir hava,polen,yağ filtreleri değişir.diğer kontroller ise her bakımda yapılır.
    buji değişimleri,balata değişimleri kontrol ile yapılacaktır.
    70000km 80000km triger değişimi gerekecektir tabi yine kontrolü her bakımda yapılır.
    özel servis afyonda bildiğimiz firma yok ancak yedek parça konusunda ulaşabilirsiniz.

• sayın znt volvo s80 t5 2000 model aracım var ortadaki havalandırma ızgarası çiftli olan birde soldaki havalandırma arızalı sağa sola dönmüyor bunların fiyatı nedeir acaba sizde var mı?
  • 90000 bakıma gittim geçen hafta
    yağ değişimi : 405 tl
    birde arabanın kızdırma bujilerinden biri patlakmış ve birkaç hortumda kaçak varmış , onlar içinde 800 tl istediler. kalsın dedim çıktım
  • 405 milyona ne değiştiriyorlar onu anlamayorum piyasada en kral 4 litre yağ nakit 80 tl 7 litre alsa en fazla 150 tl yağ filtresi hava filtresi toplasan 30 tl tutmaz gerisi soygunnnnnnnnnnnnn
  • Aracım S40 Classic 2004 model, 1.6 benzinli. 140 bin bakımına Gençler Volvo'ya gittim. Yapılan işlemler ve tutarı aşağıda:

Motor yağı değişti (6lt Castrol Magnatec)
    Yağ filtresi değişti
    Hava Filtresi değişti
    Benzin filtresi değişti
    Polen filtresi değişti
    Bujiler değişti
    Klima gazı ve yağı değişti
    Arka fren diskleri değişti
    Arka fren balataları değişti

İşçilik ve bahşişler dahil 700tl.
  • 20000 km bakımı 632 TL
  • 1998-2004 Arası 1. nesil S40 için;

AĞIR BAKIM PAKETİ

*HAVA FİLTRESİ
    *YAĞ FİLTRESİ
    *POLEN FİLTRESİ
    *YAKIT FİLTRESİ
    *BUJİ TAKIMI
    *FREN DİSKİ ÖN
    *FREN DİSKİ ARKA
    *BALATA KİTİ ÖN
    *BALATA KİTİ ARKA
    *BALATA SPREYİ
    *TRİGER SETİ
    *V KAYIŞ SETİ
    *2 ADET ROTİL
    *2 ADET Z ROT
    *2 ADET ROT KOLU
    *2 ADET ROT MİLİ

KDV dahil 900TL
  • zeytinburnu grup volvo da haziran sonunda 30000 bakımımı yaptırdım.neyaptılar neyi değiştirdiler çok dikkat etmedim ama bi kaç filtre bide yağ değiştirdiler( ne kadar kaliteli bilmiyorum ama shell koymuşlar) sonrada hadi yine şanslısın bu aralar yedek parçalarda %40 a varan indirimler var o yüzden 420 tuttu dediler...ulan sanki çok bişe değiştiriyosunda o kadar istiyosun,yarısı işçilik, uzun yoldan gelmiştim, arabayı bile yıkamamışlardı. yuuh dedim...

yine aynı zaman aynı servis... arabayı çanakkaleden aldım, çanakkale arslanlar forddan takipli imiş. zaten çanakkale il özel idare müdürünün arabası. götürdüm arabayı ekspertize soktum. sadece sağ arka amartisör patlak acelesi yok ama istersen hemen değiştirelim 300 tl dediler. aracı test ederken bi sorun bi ses yaşamadım dedim kalsın sonra bakarız...işte 30000 bakımına gittiğimde grup volvo ya şu amartisörede bi bakın dedim, aynı akşam beni aradılar amartisör patlak evet 300 lira ama kablo takımınında değişmesi gerekiyo toplam 1500 lira dedi.... oooooohaaa dedim nasıl bi kablo değiştiriyosun sen dokunma amortisörüme diye....hala de değişmedim, ne ses var ne yol tutuşda bi bozulma...

3. sü,,,yine aynı servis aracımı bakımdan teslim alıyorum, haziran 2011 de 25000 km de 48000 tl ye aldığım aracı, bi sorayım satmak istesem ne verirler diye, adam güya satış uzmanı, gözümün önünde sahibinden nokta:)) kom u açtı.. baktı baktı ve ortalama 50000 tl fiyatları gördükten sonra 42000 tl dedi,,,dedim van minüt ben kaçar daha da grup volvo ya gelmem... zaten tek sattığın marka volvo bununda topu topu 4-5 modelini satıyosun,, onun da bi zahmet 2. el piyasasını bil be adam:))

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.