Bildirim
Volvo S40 (2001)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
A.slm
Hayırlı uğurlu olsun.
LPG kit olarak prins derim.
Bayide önemli iyi araştırın.
Parça konusunu gelince yaşadığınız şehirde araştırma yapın veya internetten de
Aracın model, marka ,olarak arama yaptığınazda yedek parçacılara ulaşabilirsiniz.istanbul içi yardımcı olurum.
Kazasız belasız sürüşler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Prins marka biraz pahalı geldi. 2500 TL diyorlar. LAVATO 1800 TL daha uygun geldi. Tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer varsa görüşmek isterim. Birde linkte bulunan parçayı nasıl bulabilirim.
https://www.google.com.tr/search?q=volvo+30889689&client=opera&hs=ngS&biw=1600&bih=762&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJn47VuunOAhVHUhQKHZ1BCdgQ_AUIBigB#imgrc=QYbogK9YetN9jM%3A
-
Lavato bence yüksek fiyat çekmiş,10 gün önce sordum,prins bana 1800 tl fiyat verdi,
bu parçayı da çıkmacılarda bulabilirsiniz.
LPG için fiyatı nereden aldınız. -
Güngören sanayi sitesi İkitelli ist.
Tam adres pm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarals40 -- 1 Eylül 2016; 6:15:36 >
2 gün önce 2000 model volvo s40 2.0T aracıma prins silverline modelini taktırdım maplı olandan kampanyalı olarak 2400 tl 8 taksit -
Bende lavato taktırdım şimdilik problem yok performansa neredeyse hiç etki etmiyor. Benzin/gaz geçişlerini farketmiyorsunuz bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: den1905
Bende lavato taktırdım şimdilik problem yok performansa neredeyse hiç etki etmiyor. Benzin/gaz geçişlerini farketmiyorsunuz bile.
Ne yakiyor hesap yaptiniz mi bende sehir ici 30 kurusa kadar dustu 2.0 T
Henüz test yapmadım bugun fulledim bakalım ne sonuç alacağız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X