Şimdi Ara

Volvo S40 DRIVe Opsiyon ve Paket Fiyatlari

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S40 1.6D DRIVe Start/Stop Dizel 1.560 cc. 109 hp Düz Vites 50.969TL ancak bu hangi pakete dahil Dynamic mi Premium mu yoksa paketsiz kel arac mi?

arac kel ise bu paketlerin fiyatlari hic bir yerde yazmiyor ve sanirim ikisini birden ayni anda isteyebiliyoruz gibi anladim ben sitesindeki yapilandirma yerinden?

Bu konu hakkinda bilgisi olanlardan paket fiyatlarini istiyorum ya da opsiyonel fiyat listesinin oldugu bi link varsa o da isimi gorur ayrica viraj aydinlatan bi xenonlar paketlerden herhangi birine dahil mi extra ucret mi aliniyor?

• Bu sayfada broşür var.
    http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-s40/details/pages/downloads.aspx

Daha bu hafta sonu galeriye gittim. Durum şöyle. Broşürde de görülecek, iki ayrı paket var. Bunlar tek tek de alınıyor, birlikte de alınıyor.
    Kabaca:

Araba 31000 TL civarı, kdv ve ötv ile 51000TL'yi buluyor. Kel olarak:)
    Dinamik ve premium paketlerin kdv ve ötvsiz fiyatları 2500 TL. Tabi birinin fiyatı.
    Sunroof 1300 TL.

Örnek:
    Ben Dinamik paket istersem 31000+ 2500 = 33500 TL, bunu da ötv + kdv kat 54000 TL, bir de trafik masrafları 1000TL eder 55000 TL.
    Bu pakete mesela premium ve sunroof da eklesem oluyor 61000TL.

Anlayacağın, Volvo da uyanmış, doğuş oto donanımdan kar ederken ben niye etmeyeyim demiş...

• Millet madem öyle o zaman maliye bakanlıgına yazalım:)
    ne bileyim sessizkalmayalım hepsine ayar verelim dicem ama zaten minimum %32-%110 vergi verilen bir yerde kimi kime şikayet etcezoda ayrı bir durum:)
  • hmm iki paketi karsilastirdim zaten aynilarmis birbiriyle dynamic daha avantajliymis tesekkurler cevap icin
    quote:

Orijinalden alıntı: llUlisisll

Bu sayfada broşür var.
    http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-s40/details/pages/downloads.aspx

Daha bu hafta sonu galeriye gittim. Durum şöyle. Broşürde de görülecek, iki ayrı paket var. Bunlar tek tek de alınıyor, birlikte de alınıyor.
    Kabaca:

Araba 31000 TL civarı, kdv ve ötv ile 51000TL'yi buluyor. Kel olarak:)
    Dinamik ve premium paketlerin kdv ve ötvsiz fiyatları 2500 TL. Tabi birinin fiyatı.
    Sunroof 1300 TL.

Örnek:
    Ben Dinamik paket istersem 31000+ 2500 = 33500 TL, bunu da ötv + kdv kat 54000 TL, bir de trafik masrafları 1000TL eder 55000 TL.
    Bu pakete mesela premium ve sunroof da eklesem oluyor 61000TL.

Anlayacağın, Volvo da uyanmış, doğuş oto donanımdan kar ederken ben niye etmeyeyim demiş...

• Aslında Aynı Değil,
    Kısaca yazayım da yanlışlık olmasın:

Dinamikte ısıtmalı ön koltuklar, hafızalı ve elektrikli sürücü ve yolcu koltuğu,bluetooth araç kiti ve deri koltuklar var. Bir nevi lüks paketi.
    Premiumda içerik farklı. Güneş perdesi, otomatik kararan ve katlanan dikiz aynaları,entegre çocuk koltuğu,yağmur ve park sensörleri,16 inç jantlar ve bi-xenon paket var. Bu da fonksiyon paketi gibi.
    Bu durumda dinamik paketli bir araçta xenon far yok mesela, katlanan ayna da yok, park sensörü de.

İkisi tamamen farklı içerikli. Eğer hepsinden isteniyorsa iki paket de şart, ama biri alınacaksa öncelikler düşünülmeli...
  • ama yukarda verdiginiz linkteki paketleri inceledim su kirmizi noktali olanlar ayni dynamicte fazla var sadece bana lazim olanlar fazlalarida premiumda hic bi degisiliklik yok gibi yani dediklerinizin hepsi gorunuyor dynamicte :S kafam karisti
     Volvo S40 DRIVe Opsiyon ve Paket Fiyatlari

quote:

Aslında Aynı Değil,
    Kısaca yazayım da yanlışlık olmasın:

Dinamikte ısıtmalı ön koltuklar, hafızalı ve elektrikli sürücü ve yolcu koltuğu,bluetooth araç kiti ve deri koltuklar var. Bir nevi lüks paketi.
    Premiumda içerik farklı. Güneş perdesi, otomatik kararan ve katlanan dikiz aynaları,entegre çocuk koltuğu,yağmur ve park sensörleri,16 inç jantlar ve bi-xenon paket var. Bu da fonksiyon paketi gibi.
    Bu durumda dinamik paketli bir araçta xenon far yok mesela, katlanan ayna da yok, park sensörü de.

İkisi tamamen farklı içerikli. Eğer hepsinden isteniyorsa iki paket de şart, ama biri alınacaksa öncelikler düşünülmeli...

• O linktekini kontrol etmedim son zamanda, ben Volcar'ın bana verdiği teklif formundan yazdım onları, satıcının dediği de oydu, iki paket farklı diye.
    Eğer sitedeki broşürde ortak şeyler var ise bunu araştırmak lazım. Birisi bir uyanıklık yapıyor demektir bu durumda.

Bendeki formda işaretlediğiniz kısımlar premium paket, dynamic'te işaretsiz kısımlar ayrı olarak dynamic paket olarak yazıyor. İkisi farklı görünüyor. Satıcının da dediği bu yönde.

Her zaman diyorum, şu pazarlama işini Volvo bir çözemedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llUlisisll -- 1 Ekim 2010; 14:33:54 >
  • valla bu brosurun basili hali varsa ben olsam hak iddaa ederim hem nette hem basilida bole gecio bu paketten bunlari cikartamazsiniz diye
    quote:

O linktekini kontrol etmedim son zamanda, ben Volcar'ın bana verdiği teklif formundan yazdım onları, satıcının dediği de oydu, iki paket farklı diye.
    Eğer sitedeki broşürde ortak şeyler var ise bunu araştırmak lazım. Birisi bir uyanıklık yapıyor demektir bu durumda.

Bendeki formda işaretlediğiniz kısımlar premium paket, dynamic'te işaretsiz kısımlar ayrı olarak dynamic paket olarak yazıyor. İkisi farklı görünüyor. Satıcının da dediği bu yönde.

Her zaman diyorum, şu pazarlama işini Volvo bir çözemedi...

• s40 guncel paket fiyatlarini biliyormusunuz? premium editon + dynamic editionda yazan cr.cont. beraber aliniyor mu? paketlerde bulunmayan opsiyonlarin fiyat listesi var mi?(sun roof vs)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.