Şimdi Ara

Volvo S40 II 1.6 Benzinli Performansı ne olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 Honda Civic II BRC LPGli aracım var. Volvo s40 2005 sonrası kasasını çok beğeniyorum. İç mekan kalitesi ve dış görünüm açısından oldukça beğeniyor ve her gördüğümde bakakalıyorum. Kendi aracımı sakin kullanırım boş yolda dahi 120 yi geçmeden orta şeritte ilerlerim.

Genelde aracımı İstanbul şehir içinde trafiksiz zamanlarda kısa mesafelerde kullanıyorum. Günlük maksimum 20km yol yaparım. Civic ile LPG de düşük tüketim değerlerine sahibim.

Civic in kalkışlarda ve sollamalarda ataklığından memnunum ama Volvo S40 1.6 benzinli + LPG ile kullanırsam çok performanssız olur mu? Yokuşlarda bayılma olduğunu söylüyorlar, kullananlardan (duyanlardan değil) yorum alabilir miyim? Dizel düşünmüyorum hem km leri fazla hem de dizel motorların sorunlu ve masraflı olduğunu okudum.

• 2008 yılında c30 1.6d aldım ve 235000 km kullandım . aynı dönemde 1.6 benzinlilerde vardı 100hp 150 nm tork veriyordu . yakıt tüketimleri fazlaydı ve performansı düşük bir motordu. bir süre sonra volvo benzinliyi getirmemeye başladı zaten . bahsi geçen s40 ın mümkünse dizel versiyonunu alın . dizeller zannettiğiniz gibi masraflı değil. partikül filtresi değişmiş adm sıvısı eklenmiş bir dizel bulursanız göz kapatılıp alınabilir. aracı işletmek için olan bakım parçaları ve yürüyen olduğu gibi focus ile aynıdır ve servis dışında çok uygun rakamlara bakım ve tamir yaptırabilirsiniz hemde söylediğim parçalar volvo kutusundan çıkan orjinal parçalarla aynı olacak şekilde. söylediğim gibi önemli olan partikül filtresi ve adm sıvısı. baskı balata sachs rulmanlar dayko ; en pahalı filtresi olan mazot filtresi de ufi dir. gerisi faso fiso. şimdiden hayırlı olsun
  • Dizeller pahali geliyor ikinci ellerde. Duzgun kullanilmis 140 binlerdeki arac alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editor E kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz dizelse partikül filtresi değişim zamanı gelmiştir adm sıvısı ile beraber nerden baksanız 3500-4000 tutar. benzinliyi hala tavsiye etmiyorum düşünmeyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.