Şimdi Ara

Volvo S40-Skoda Octavia....Görüşleriniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a herkese...Değerli arkadaşlar...İki araç arasında kaldım sizinde değerli ve objektif fikirlerinizi almak isterim...

S 40 dizel baz yani standart donanım 57.500 tl

Skoda octavia manuel dizel elegance 60000 tl

Bu iki araç arasında seçim yapmak zorundayız...Aslında farklı tercihlerde bulunacaktık fakat çeşitli elemelerle buralara kadar geldik...opel astra sport benzinli düşünüyorduk sonra karar değiştirip dizelini düşündük 54.500 tl gibi bir fiyatı vardı araç çok güzel evet ama çeşitli sıkıntılardan bahsedilnce vazgeçtik...şimdi yukarıdaki iki seçenek arasında kaldık lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...teşekkürler. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrent__ -- 2 Haziran 2012; 11:22:49 >

• Octavıa iyidir. Volvo kutu gıbi hiç dusunmene gerek yok kacada daha cıkmayacakmıs. Onun haricinde ayni Megane 3 Dci EDC alabilırsiniz. Birde ikinci elde axni fyatlrda Dsg olnlar var yanılmıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia.

Tabi octi kasa değiştirecek bu sizin açınızdan problem değilse.Ve Kısa sürede satmayı düşünmüyorsanız alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dqn

Octavia.

Tabi octi kasa değiştirecek bu sizin açınızdan problem değilse.Ve Kısa sürede satmayı düşünmüyorsanız alın.

yok kısa sürede satmayı düşünmüyoruz...ayrıca çok uzun zaman sonra yeni bir araç alıyoruz bu nedenle oldukça fazla kararsızlık yaşıyoruz...S 40 octaviadan daha çok hoşumuza gidiyor fakat baz olması düşündürüyor...premium paketi için fiyat aldım 62 500 tl ye geliyor ....volvo donanım konusunda sıkıntılı ama sanki prestij olarak daha önde skodadan....
  • hocam çok uzun süre satmayacaksanız yeni kasa bir araç alın.octavıa alsanız muhtemelen sattacağınız zaman bir yeni kasa daha çıkmış olacaktır.volvo da öyle.
  • Tamam da VOLVO.. Kesinlikle volvo alın vw yan sanayisi skoda yerine C segmentte kalite olarak en üst sıralarda olan s40 öneririm
  • Octavia

beyaz olursa tadından yenmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vw'i severim..üretim bandındaki bütün arabaları severim..lakin söz konusu volvo&skoda ise tartışmasız volvo..
  • Ikisi de harika araclar.

Ben s40 demeseydiniz hangi arabayi koysaniz octavia derim. Inanilmaz ferah bir araba sinifina gore.

62500luk volvo alinir gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de iyi araç ama bence Octavia. En azından daha geniş.
  • Yalnız octavia ne bagaj var arkadaş.Tam katil arabası.Cesetleri parçala parçala salla bagaja :D :D :D
     Volvo S40-Skoda Octavia....Görüşleriniz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakangrbz -- 2 Haziran 2012; 5:29:40 >
  • Bizde 3 aydır s40 kulanıyoruz. araclar ıle test surusu yapın 2 aracın tum ozelıklerı ıle karsılastırın.Bazı arkdaslar volvo 2.eli deger kaybedecek dıyecekler(Ama 1.6 dızellerin 2.eli iydiir) ama volvodan uzunyıllar vazgecemezsiniz ...Son krr sızın gönlünüze kalmış.Eğer s40 alırsan premium donanımlı(bazın bır ustu ) benden onerı cruıze taktır(uzun yollar dha konfrlu oluyor).Bu arada passat yada mondeo genısliği beklemeyin ama sızıde pısman etmez asla.Ama volvonun koltuklarına oturdugundakı konfru her aracta bulamazsınız.Şimden hayırlı olsun.gönlünüz hangisini severse onu alın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahmet_1989 -- 2 Haziran 2012; 15:17:33 >
  • s40 üretim bandından kaldırıldı, octaviada yeni kasa çıkaracak.
    2sinin de dezavantajı birbirini eşitlerse, hiçbir şekilde karşılaştırma yapmasan bile volvo daha ağır basmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahmet_1989

Bizde 3 aydır s40 kulanıyoruz. araclar ıle test surusu yapın 2 aracın tum ozelıklerı ıle karsılastırın.Bazı arkdaslar volvo 2.eli deger kaybedecek dıyecekler(Ama 1.6 dızellerin 2.eli iydiir) ama volvodan uzunyıllar vazgecemezsiniz ...Son krr sızın gönlünüze kalmış.Eğer s40 alırsan premium donanımlı(bazın bır ustu ) benden onerı cruıze taktır(uzun yollar dha konfrlu oluyor).Bu arada passat yada mondeo genısliği beklemeyin ama sızıde pısman etmez asla.Ama volvonun koltuklarına oturdugundakı konfru her aracta bulamazsınız.Şimden hayırlı olsun.gönlünüz hangisini severse onu alın ...

baz donanıma 57 500 dediler...premium için ise 62 500 dediler zaten paketler arası 5 000 tl var galiba...passat genişliği gibi bişey aradığımız yok ama uzun zaman sonra araba alacağımız için gönül rahatlığı ile binebileceğimiz hem içten hemde dıştan güzel bir araç bakıyoruzz...volvo nun dış güzelliği ve gözümdeki yeri octaviadan daha önde...fakat işte ben samsundayım gidip ankaradan almamız gerekecek volvoyu samsunda sadece yetkili servisi varmış burada ve oldukçada pahalıymış diyorlar..bakalım verecez kararımızı

• Bende 2012 sonu gibi araba almayı düşünüyorum. Şimdiden çok derin araştırmalar içinde bulunmaktayım

Bende bu araçlar arasında kaldım diyebilirim.

Benim gözümde Volvo; prestiji, tasarımı ve güvenilirliği ile biraz önde
    Skoda elegance ise; donanım olarak gerçekten segmentinin en dolusu diyebilirim.

Volvo'nun bircok donanımı parayla vermesi en büyük dezavantajı. (en basitinden müzik sistemi, sunroof)

Ancak bunlara rağmen tercihim yinede Volvo olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Bende 2012 sonu gibi araba almayı düşünüyorum. Şimdiden çok derin araştırmalar içinde bulunmaktayım

Bende bu araçlar arasında kaldım diyebilirim.

Benim gözümde Volvo; prestiji, tasarımı ve güvenilirliği ile biraz önde
    Skoda elegance ise; donanım olarak gerçekten segmentinin en dolusu diyebilirim.

Volvo'nun bircok donanımı parayla vermesi en büyük dezavantajı. (en basitinden müzik sistemi, sunroof)

Ancak bunlara rağmen tercihim yinede Volvo olur sanırım.

Volvo baz donanım alınmaz mı hocam...eksiklikleri nedir çok boş bir arabamıdır tam da bilgim yok açıkçası...57 500 tl iyi bir fiyat bugünün şartlarında böyle bir araba için...üretimi durdurulacakmış diye babama söyledim şimdii öyle bir soğuduki anlatamam size:)hadi 2 sene sıkıntı olmazda 4-5 sene sonra parça sıkıntısı ya da başka sıkıntılar yaşamayız mı diye sordu bana cvp veremedim valla...

• volvo alın tabiki ancak premium donanım alın

yok premium donanıma param yetmiyor diyorsanız o zaman octavia alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrent__

quote:

Orijinalden alıntı: drahmet_1989

Bizde 3 aydır s40 kulanıyoruz. araclar ıle test surusu yapın 2 aracın tum ozelıklerı ıle karsılastırın.Bazı arkdaslar volvo 2.eli deger kaybedecek dıyecekler(Ama 1.6 dızellerin 2.eli iydiir) ama volvodan uzunyıllar vazgecemezsiniz ...Son krr sızın gönlünüze kalmış.Eğer s40 alırsan premium donanımlı(bazın bır ustu ) benden onerı cruıze taktır(uzun yollar dha konfrlu oluyor).Bu arada passat yada mondeo genısliği beklemeyin ama sızıde pısman etmez asla.Ama volvonun koltuklarına oturdugundakı konfru her aracta bulamazsınız.Şimden hayırlı olsun.gönlünüz hangisini severse onu alın ...

baz donanıma 57 500 dediler...premium için ise 62 500 dediler zaten paketler arası 5 000 tl var galiba...passat genişliği gibi bişey aradığımız yok ama uzun zaman sonra araba alacağımız için gönül rahatlığı ile binebileceğimiz hem içten hemde dıştan güzel bir araç bakıyoruzz...volvo nun dış güzelliği ve gözümdeki yeri octaviadan daha önde...fakat işte ben samsundayım gidip ankaradan almamız gerekecek volvoyu samsunda sadece yetkili servisi varmış burada ve oldukçada pahalıymış diyorlar..bakalım verecez kararımızı

62500 eger ses sstemi +ozel doseme dahılse ıı .Euro dusuk seyredıyo ıyı zaman ıthal araclrda.Servis olark 10bın km de rutın bakımları 350-400 arası ızmırde servıs fıyatlaarı ha bu arada bos donanım da guvenlık full ayrca oto kklıma vvb dahıl.Premıum Donanım ıyı(bi xenon ve otomatık kararan ayna cok efektıf) ama o szn ıstegınıze kalır. Tum markalarda donanımlar phalı oluyor malesef :(( ama s40 siizi üzmez keyifle bnersiniz uzun yıllar sıze guven vrr ama test surusu ypn ıcınıe sineni alın..

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

volvo alın tabiki ancak premium donanım alın

yok premium donanıma param yetmiyor diyorsanız o zaman octavia alın

ama octavianın orta donanımı mı volvonun bosu mu (esp perde hava yastıkları oto klıma vb standart ama octviada anck elegne da var) 55700 octavia 57500 s40 mı tercıh meselesi .s40 bos ıle dolu octavıa arsında 2500-3000 lira vr .orta donanım S40 mı (62500 denılmış) full elegance mi(60700 liste fıyatı kampanylı ) fiyat beklentı dengesı zor trcih ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrent__

quote:

Orijinalden alıntı: dqn

Octavia.

yok kısa sürede satmayı düşünmüyoruz...ayrıca çok uzun zaman sonra yeni bir araç alıyoruz bu nedenle oldukça fazla kararsızlık yaşıyoruz...S 40 octaviadan daha çok hoşumuza gidiyor fakat baz olması düşündürüyor...premium paketi için fiyat aldım 62 500 tl ye geliyor ....volvo donanım konusunda sıkıntılı ama sanki prestij olarak daha önde skodadan....

Elden çıkarmayı düşünüyorsanız bence ikisinden de vazgeçin derim. Ama yok bu ikisinden biri derseniz ben s40 alırdım seviyorum o arabayı böyle çok acayip :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.