< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiline -- 18 Eylül 2020; 15:44:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiline -- 18 Eylül 2020; 15:44:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
230 ve altına 0km araç duruken 270 e 2.el araç alan mentaliteyi anlamak da mümkün değil
![]() |
dizel octavia almış birine, benzinli corolla veya tüplü civic öneren mentaliteyi anlayabilmek mümkün değil.
konu sahibine; çok güzel bir seçim hayırlı olsun ![]() |
İkinci el aldım evet fakat araba henüz 17 binde, en ufak çizik yok, ayrıca sunrooflu. Dediğiniz corollanın sıfırı ülkede var mı o da belli değil. İki hafta önce sormuştum yok demişlerdi.
Daha donanımsız deyince arada dağlar kadar fark var gibi gösteriyorsunuz, alakası yok. Dediğiniz corollanın şanzımanı bir dsg etmez, motoru da dizel kadar verimli değil. Octavianın iç mekanı daha şık ve geniş, arka taraf yayla gibi.İki tane 185 boyda çocuğum için büyük avantaj. Ayrıca ekran ve arayüz kalitesi olarak arada dağlar kadar fark var. İşin matematiğine gelince, aradaki 65 bin benim için önemli değil. Önemli olan arabayı kullanırken az yakmam. Çünkü zaten satınca daha düşüğe satmayacağım. Aradaki yakıt veriminden aldığım cebime kalacak. |
kişisel anlama üstad olayı da, dizelin karşısına atmosferik benzinli motor önermek garip duruyor buradan bakınca.
japon olmalarını saymıyorum bile ![]() |
Yanlış mantaliteyi sorguluyorsunuz o yüzden. Yani sorun sizde. Style donanım octavia gibi bir araca hem de ikinci eline 270bin verilmesini sorgulamak daha doğru. Daha donanımlı sıfır corolla 205bin iken. Dizel olmuş, benzin olmuş ne farkeden? 3 kuruş yakıt farkı için. Üç aşağı beş yukarı sıradan, ucuz basit c segment araç hepsi. Söz konusu giuletta, mazda 3 vs tarz olan araçlar olsa neyse, zevkine almış dersin. Octavia yahu
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiline -- 6 Eylül 2020; 15:17:19 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiline -- 6 Eylül 2020; 15:57:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiline -- 6 Eylül 2020; 16:16:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |