Şimdi Ara

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.560
Cevap
78
Favori
614.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşağıdaki araç alınırmı acaba, motor yuzde 80, pazarlık indirim yok, açı sensörü arızalıymıs onu yaptırırım, araç tek kişi kullanımıs diğer koltuklar kullanılmamış, ne diyorsunuz, arac izmirde yarın bakılacak birkaç farklı servise göstereceğim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-sifir-ayarinda-fiyat-dustu-ilk-gelen-alir-428796460/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, birkaç ay önce 2009 s60 sports alarak aranızdayım. Benim sorum aktif zenon farlar hakkında olcak, aracta donanım olarak mevcut olmasına rağmen direksiyonla birlikte dönmesi gerekirken dönmüyor. İlk çalıştırma esnasında uyanma hareketi de yapmıyor. Nedeni ne olabilir sigorta mı yada başka bişeymi bilgi alabilirmiyim tşk
  • Merhaba arkadaslar. İyi forumlar herkese. 2006 model volvo s60 2.0 t benzinli aracim var ve direksiyon hidrolik yagi azalmis. Bunun kitapçığında WSS M2C204-A veya muadili yag diyor.

Bu yagi araştırdım bulamadım. Direksiyon icin muadil ne vardır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papa-midnite

Merhaba arkadaslar. İyi forumlar herkese. 2006 model volvo s60 2.0 t benzinli aracim var ve direksiyon hidrolik yagi azalmis. Bunun kitapçığında WSS M2C204-A veya muadili yag diyor.

Bu yagi araştırdım bulamadım. Direksiyon icin muadil ne vardır acaba?

Aynı yağı Ford yetkili servislerinde bulabilirsiniz.

Litresi 40 TL olması gerekiyor. Transit'in direksiyon yağı olarak biliyor, üstünde WSS M2C204-A yazıyor bidonun.

Gri bir bidon içinde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU -- 5 Temmuz 2017; 9:8:34 >
  • ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Sarı renk mobil yag aldim. Uygun dediler. Bakalım şimdilik sorun yok.

• Arkadaşlar

Epey düşündükten sonra S60 D4 Advance almaya karar verdim. Yarın arabaya bakmaya gideceğim. Önerileriniz, yorumlarınız, olumlu, olumsuz farketmez. Sizce aracı incelerken nelere bakmalıyım. Yardımlarınızı beklerim.

2016 model

2000 CC

Geartronic 8 ileri

181 ps

Sunroof

Navigasyon

Geri görüş kamera

Base paket

New comfort plus paket

Dış tasarım kiti

172.000 TL

• redkid34 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl 1 hafta kullandım D4'ü ve çok memnun kaldım.2016 model,oldukça iyi donanımlı ve daha birkaç bim km'de idi.Hep şöyle düşünmüşümdür; şehir içi tasarruflu olsun deniyorsa en az D3,performanslı olsun deniyorsa D5 olmalı;buna göre D4 her ikisinide karşılayıp hakkını en iyi şekilde verir.Diğer yanlarını en iyisi deneyerek kendinizin görmesidir (konfor,yalıtım,donanım vb.) ama donanımı iyiyse beğeneceğinizden de neredeyse eminim.

• Volvo hakkaten guzel araba. Masrafli diyenler de var ama arabaya bastin mi fırlıyor. Yakit desen cok degil. Benzinlilerine lpg takınca performans gayet iyi. Tabi montaj ve ayar cok önemli.

Genel olarak söylüyorum lpg ayari yaptiranlar. Usta Ayari yolda yaparsa yakit da cok cok duser performans da artar. Diğer taraftan lpgciler buna pek yanaşmaz.

Sonuç olarak ben volvoyu cok sevdim bmw mercedes cok kullanmadığım icin de kiyaslayamam ama güvenlikte belki onlatdan da üstündür. Konfor kismi tartışılır.

• Yazdıkların Ne alaka diyerek dışlamaya çalışanlar da gelsin beni Forumun F harfinde sallandırsın

• Merhaba arkadaşlar. Bu s60 2.4 d5 motoru ve otomatik şanzımanı hakkında beni bilgilendirecek birisi var mıdır. bizde 2.0t vardı otomatik şanzımanlı sattık bu modelden almayı düşünüyoruz değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevermind34

Hiç hoş olmamış bu yapılanlar. İyi bir müşteri ve bedava tavsiyeyi kaçırmışlar. Konunun başından beri takip edenler her daim bu servisi tavsiye ettiğinizi bilir. Hayırlısı olsun.

8 ay aradan sonra kendi mesajıma konu hakkında bir cevap vereyim. Bahsi geçen ve yaklaşık 7 senedir gittiğim ve gerçekten çok para döktüğüm meşhur servisin son icraatını benden dinleyin. Yaklaşık 3 sene önce aldığım S60'ın ekspertizini burda yaptırıp güvenip bir daha baktırmadan almıştım. S80 alımı için eski aracımı satmak istediğimde alıcıda ne tesadüf bu serviste baktırmak istedi. 3 sene önce bakılan ve onay verilen arabamın tavanı boyalı çıktı ve ben sebebini bilmiyorum. Önceki ekspertizde bakan yine kendileriydi. Ve sanki daha önce onlar bakmamış gibi hiçbir utanma mahcubiyet yok.

Daha önce sayısız kere ufak bir arıza için dünya para döktüğüme ses çıkarmamıştım ama bu son olay çok zoruma gitti. Bana ekstra 4.000 TL. zarar ve alıcıya karşı benim zor durumda kalmama sebep oldular. Bunlara kızdım s80 almaktan vazgeçip başka bir araç aldım.

Şimdiye kadar yakın çevreme çok reklamını yapmıştım artık başka bir Volvo alsam dahi kapısının önünden geçmem geçirtmem. Zaten son dönemde ellerinde çok iş olmaması ve tenha olmasının sebebi belli oldu. Kendilerini çok seven ve sürekli aracını götürenlere duyurulur. Bugün bana yarın size...

• nevermind34 N kullanıcısına yanıt
    Servisin adını açıklayın da herkes duysun rahatlıkla hocam.

Bu kadar da olmaz ki. Bir parça ya boyalıdır ya da değildir. Bunu nasıl karıştırırlar anlamak mümkün değil.

• aknasmub kullanıcısına yanıt
    Maslak gençler hocam.

• Merak etmeyin karıştırma yoktur;işlerini o an Ne görürse odur.Alayı üçkağıtçı,dalavereci;insanları keriz yerine koymaya çalışırlar ama biliyorlarmıki asıl keriz kendileri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tica T kullanıcısına yanıt
    Bilerek yada bilmeyerek olduğunu için birşey diyemem, günahlarını da alamam. Benim için orda burda boya v.s varmış çok önemli değil. Fakat tavan neden boyalı sebebini bilmemek ve alıcı karşısında bilmeden de olsa mahçup olmak üstüne birde maddi kayıp çok kötü oldu.

• Herkese selamlar ve iyi günler.

Talihsiz bir kaza sonucu satmak zorunda kaldığım 2005 model V50 'min yerine 4 gün önce 2006 model bir S60 aldım.

Genel olarak yabancılık çekmedim ama tabii ki S60 5 gömlek üst hissettiriyor diğerine göre.

Yalnız park ederken tam olarak anlayamamakla beraber direksiyon hizalarından 'dıııızzzt' diye tabir edebileceğim bir ses geliyor. Hiç bir anlam veremedim. Yardımcı olabilecek olursa çok teşekkür ederim.

Sevgiler, iyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son ağustosta yazılmış ama ben yine de sorayım 2003 S60 km yüzbin üzeri şansızmanın hatalı olup olmadığını yahut ne durumda olduğunu nasıl anlayabiliriz expertizde belli olur mu
  • 2006 model volvo s60 200 bin km de hiç lpg takılmamış değişeni olmayan 42 bin tl diyorlar. bu fiyat iyi midir. bu model de bir araca kasko yapılır mı maliyet nedir. benim maksimum bütçem bu olduğu için ilk etap da lpg taktırmasam çok ağlatır mı beni :))) birde sizin araba ile ilgili düşünceleriniz neler genel olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5361

2006 model volvo s60 200 bin km de hiç lpg takılmamış değişeni olmayan 42 bin tl diyorlar. bu fiyat iyi midir. bu model de bir araca kasko yapılır mı maliyet nedir. benim maksimum bütçem bu olduğu için ilk etap da lpg taktırmasam çok ağlatır mı beni :))) birde sizin araba ile ilgili düşünceleriniz neler genel olarak.

Bizde 2006 sı var burda birkaç kez yazdım

Yol bilgisayarı tamamiyle mahalle içi kullanımda E5 dahi çıkmadan düşük hız ortalaması ile 13 lt civarı e5 de normal trafikte 7-8 lt ye düşüyor

Kasko yapılıyor bizim araca ama fiyattan emin değilim yanlış rakam vermeyeyim
    Rakamsa göreceli ama temizse fiyat bence çok normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreelci -- 31 Ekim 2017; 15:12:25 >
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.