Şimdi Ara

VOLVO S60 Nedir, Ne değildir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
5.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde bir yakınımla test ettik s60 ı.

Dikkatimi çeken aracın bir anda 50-60 km hıza yükselip sonrasında çok nazlanmasıydı.

Ben arkada oturdum. 190 benim boyum. Önümde de 182 lik kuzenim oturuyordu. O da ben de çok rahattım.

Yalıtım süspansiyon iyiydi. Koltuklar çok rahattı inesim gelmedi 😊

Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun tam bir f/p ürünü almışsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Yakinda volvonun 2.0 dizelleriyle performans ve tuketim videolar gelir ve rahatlikla 3.20d ile yarisacak bir motor. İsterseniz biraz inceleyin :)

• Lüks grup rent a car işi yapan tanıdığımın yanında araç teslimine bakan çocuklar, ki bu araçlar onların gözlerinde gayet sıradan, Yeni C serisi, CLA ve 3 Kasa BMW ile kıyasladıklarında, S 60 açık ara favori araçları,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

Siz zaten S60 i kafaya koymuşsunuz sunduğunuz seçenekler anca teselli olur .

180 beygiri nerede kullanacakmış , BMW sıradanlaşmış
    Kusura bakmayın da partiye çağırılmayan cocuğun zaten isim vardı gelemezdim demesi gibi

Hayırlı olsun kazasiz belasız kullanın para sizin sonucta kimseye aciklama yapmak zorunda da değilsiniz tabi . Bence guzel Secim olmus benim de cok hoşuma gidiyor S60 ve V40 R design

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Aralık 2014; 12:54:35 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba aklımdakileri tam olarak dilime dökemedim.Ben bir şey alıp, en iyisi benimki, diğerleri b*k gibi diyen bi insan değilim.Dediğim gibi, elvette 180 bg tercihimdir fakat yoksa da ah, vah demem.

• parker48 kullanıcısına yanıt
    Bir algı var; Mercedes, Bmw, Audi hiçbir araçla kıyaslanamaz diye.Volvo'yu Ford aldıktan sonra bu üç marka seviyesine çıkmayı hedeflemiş ki nitekim başarmış bir marka.Çinli Geely ise satış rakamlarını arttırarak buna devam ediyor.

• bediboy kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde bu işteyiz. Otobüs var şehirler arası çalışan.

Dediğiniz doğru. Düşer ama çok kasarak.

Misal ben uzun yolda 150 civarı giderim. Bu durumda c max 6 litre yakıyor ki 1400 kg sizin 1600 kg s60 7 litre yakar.

Ancak şu an bendeki passat 5.5 civarı yakıyor. Benim için yakıt önemli. Hızlı kullanıyorum.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Şuan fotoğrafını yükleyemiyorum ama 34 dakikada 42 KM yol almışım.Ortalama yakıt tüketimi ise 5.3.Bu veriyi gece 23'de İstanbul/Avcılar-Ümraniye arasında aldım.Trafik olmadığı için şehir dışı olarak kabul edebiliriz.

• Hayırlı olsun. Volvo'yu tercih etmek için adamların vizyonu yeter. 2020'de volvolarda tek bir insan bile ölmeyecek diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Hocam hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Bende 2012 model 1.6 Drive S60 var siyah renk. Size şunu diyebilirim gerek konfor gerek kalite gerek güvenlik hususlarında asla pişman olmadım. Performans konusunda kesinlikle çok insana saç baş yoldurmuşluğum vardır aracım manuel bu yaz nasipse yazılım attırmayı düşünüyorum. İllaki birazdan Passat alsaydın falan diyenler olacaktır siz takmayın o insanları. Volvo marka algısı olarak da tarz olarak da Passatdan daha çok dikkat çekici emin olabilirsiniz tecrübe ile sabit. Keyifli sürüşler

Performanslı kullanımı düz yolda gitmekten ibaret sanan milletimize kafayı yormayın. Viraj gelince işler değişir Sizin aracınız da hayırlı uğurlu olsun

• msansertekin kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bu, tebrik ediyorum

• MarcusFrex kullanıcısına yanıt
    80 civarı gitmişiniz 5.3 bence fazla. Zaten şehir dışı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Siz zaten S60 i kafaya koymuşsunuz sunduğunuz seçenekler anca teselli olur .

180 beygiri nerede kullanacakmış , BMW sıradanlaşmış
    Kusura bakmayın da partiye çağırılmayan cocuğun zaten isim vardı gelemezdim demesi gibi

Hayırlı olsun kazasiz belasız kullanın para sizin sonucta kimseye aciklama yapmak zorunda da değilsiniz tabi . Bence guzel Secim olmus benim de cok hoşuma gidiyor S60 ve V40 R design

Katılmamak mümkün değil.
  • quote:

Bir algı var; Mercedes, Bmw, Audi hiçbir araçla kıyaslanamaz diye.Volvo'yu Ford aldıktan sonra bu üç marka seviyesine çıkmayı hedeflemiş ki nitekim başarmış bir marka.Çinli Geely ise satış rakamlarını arttırarak buna devam ediyor.

Volvo ya Ford mu Aldı ? Kaynak ?

• Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Durumunuz olursa kesinlikle 320 ed alın. 1.6 motordan o performansa kesinlikle inanamazsınız. 4 kişi dolu araç tık demeden 180 oluyor hemen. Çekişi çok kuvvetli, bunun yanında ekonomsi çoğu başka markanın dizel motorları kadar iyi. Bmw kokpitinin tasarımı gerçekten sürüş arabası olduğunu gösterecek şekilde eldiven gibi sarıyor sizi önde. Binmeyen yorum yapmasın bu bmwdir 3 serisidir diye önyargıyla binen adam amortisörlerin ne kadar lokum gibi konforlu olduğunu görünce şok olacaktır. Passat falan yalan, -sert araçtır- diye bilinen 3 serisinin konforu c serisi ayarında gerçekten. Zf şanzıman piyasanın belki en iyi tork konvertörlü şanzımanı, çoğu çift kavramalı robotize kadar hızlı ve ekonomik üstelik çok daha dayanıklı ve sorunsuz. Tasarım derseniz 320ed gerçekten içten dıştan yakışıklı yılan gibi bir araç. Ayrıca 320d ile birlikte 3 serisinin piyasası en kuvvetli aracı. Yani güzel, hızlı, sorunsuz, ekonomik. Daha ne ister ki insan? Bir tek izolasyonda çok çok başarılı diyemem. Çok kötü değil ama bir passat çok daha iyi izolasyonda. 3 serisinde hem runflatlerden dolayı yol, hem rüzgar hem de hallice motor sesi alıyorsunuz. Motor sesi güzel olduğundan hoşunuza gidiyor aslında. Diğer alanlarda da çok rahatsız demeyeyim ama insan aracın herşeyi bu kadar mükemmel olunca keşke izolasyonu da bir 2 tık daha iyi olsaydı diye heves ediyor. Yoksa mükemmel araç. Gidin bir test edin.

Üstadım araba alırken sözlerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. 2012 yılından beri kullandığım passat 1.6TDI bluemotion comfortline manuel aracımı bütçem el verirse mart nisan gbi değiştirmeyi düşünüyorum. Downsize turbo beslemeli benzinli ve dizel motorlar arasındaki farkı inanın çok iyi tecrübe ettim. Zira insignia 1.6turbo 180hp flexride şase opsiyonlu aracımdan 16TDI 105 hp ye geçince ister istemez anlıyorsunuz. BMW 320i ED yi test etme imkanım olmadı ama performansından herhangi bir şüphem yok tabiki de her araç gbi performans istedikçe fabrikanın verdiği teknik verileri unutmak lazım. Daha öncede belirttiğim gbi dizel motora geçme nedenim işim gereği ist-esk arası her hafta gidip gelmem etkili oldu(haftanın 3 günü istanbuldayım. 4 günü eskişehirdeyim) Volvo s60 a yetişemeyince de passatı aldım. Passatın az yakması en güzel özelliği (56.000 km nin ortalaması 5.8lt) keza bnce başka da pek bir güzel özelliği yok. Şimdiden bşey söylemek için erken ama iş hayatım böyle seferi usul devam ederse vergiler sağ olsun 1.6 dizel araçlara yönelecek gbiyim

• Hayırlı olsun tank gibi bir araba diyebilirim
    @vetenes
    Yol ve hava Şartlarını da dikkate almalısın
    Tüketim yüksek ağırlığa rağmen makul.volvonun avantajı konfor ve güvenliktir

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    1999'da volvoyu ford satın almış, 2010'da ise çinli geely forddan almış.

http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo_Cars
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

1999'da volvoyu ford satın almış, 2010'da ise çinli geely forddan almış.

http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo_Cars

Teşekkürler . Ben geelyden önce bağımsız sanıyordum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.