Şimdi Ara

VOLVO S60 Nedir, Ne değildir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
5.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imax1

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: imax1

hocam doğru diosun biliyorum, ama benzinli volvoya o kadar para vermem, ama param olsam BMW ye gider o parayı veririm. yani performans için volvoya o kadar para harcamam şahsen. yani demek istediğim o araç bana 110 bin tl den aşağı mal olmycak. 120 verip bmw 3.16i ye 140 beygire binerim binceksem. 105-110 volvoya verme nedenim dizel olmasından dolayıdır zaten.

volvoya kızdığım tek nokta,

v40 da powershift düz farkı 1700 civarı, s60 da 7-8 bin tl. komik gerçekten.

Saygı duyarım da. Volvo nun konforunu bilen alır

hocam babam ın 3 aracı da volvo ydu yani biliyorum tabiki, ama çok kullandım s60 ıda, yeni 3.16i ve 3.20ied yi de, v40 ı da . baya kullanma şansım oldu ki , volvo s60 ve 3.16i bende 3-4 ay kaldı bu sene içinde. 3.16 daki hissi ben volvoda asla alamıoyurm hocam inanki :) sürüş keyfi valla çok güzel bmw nin... konsoluna aşığım, o kahve deri modeli vardı zaten ikisininde, ya muhteşem bence bmw nin konsol vs konforu, zaten 3.16 nın tasarımına ciddi aşığım :) ama benzinli bir araç, neticede maddiyat belliyse 3.16 ya 120 bin verip ki en ucuzu o giyatta, almak doğru diosun çok mantıklı gelmio. ha şuda var, istanbul-ank arası otobanda çok gittim geldim ikisiyle de , inanki yakıt olarak ciddi bi fark ödemedim ya ben. yani şöyle söyleyim, ereğliye gidioudum geliodum sürekli, 200 lira bmw yakıosa , 160-170 den aşağı volvoya ödemedim. sebebide tabiki otobanda 190-200 civarını çok sık görmem kaynaklı diyebilirim, tabiki bmw daha az yakıo bu şekilde performanslı gidince motor gücünden ötürü ama dizel farkını tam alamadım açıkcası. ama aile değilse, bmw 1 bana çok mantıklı geliyor, dizel oluşundan dolayı. bu arada kullandığım araçların hepsi otomatik vitesti.

bana kalsa da hocam şahsi fikrim, gidip bakcaksın para da çok sıkıntı yoksa, hangisi hoşuna gidiosa, tip konsol vs olarak alcaksın yani ikiside bence çok iyi arabalar. en azından passat almycaksın o fiyata. onu da kullandım çok , yeni passatı 3-4 kere sürdüm 1 isi uzun yol, zırnık hoşuma gitmedi.

Uzun yolda Volvo kısada BMW . Passat tabiki iki Gömlek aşağıda kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadas ne konformus ya sanırsın BMW Mercedes at arabası .

Volvo yu övücez diye nasıl sacmalayacaginizi şaşırdınız .

Volvo S60 ile Megane 2 , Pejo 208 degil bu karsisinda 5 serisi E serisi var konfor olarak abartmayın yani biz de bindik bu araçlara .

Birakin isteyen istediğini alsın , bir aracı önerirken de digerlerini gommeyin ha mantıklı sekilde eleştiri olabilir tabi . Ancak kendiniz Mazda 3 , mazda 6 bile almayacakken aynı sekilde bir bütçe versek Volvo da almayacakken baskasına zorla önermeniz ayıptır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Aralık 2014; 15:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadas ne konformus ya sanırsın BMW Mercedes at arabası .

Volvo S60 ile Megane 2 , Pejo 208 degil bu karsisinda 5 serisi E serisi var konfor olarak abartmayın yani biz de bindik bu araçlara .

Birakin isteyen istediğini alsın , bir aracı önerirken de digerlerini gommeyin ha mantıklı sekilde eleştiri olabilir tabi . Ancak kendiniz Mazda 3 , mazda 6 bile almayacakken aynı sekilde bir bütçe versek Volvo da almayacakken baskasına zorla önermeniz ayıptır .

Konu d Sınıfı araçlar

• Çok güvenmemek lazım yeni TDİ DSG ler 0-100'de çok dedliler o passaf 12.5 saniye de hızlanıyor.
    Bir de 1.6Crsi Accent Bluelar çok iyi yürüyor.

• Keşke 2.0 d4 s60 advance e bütçemiz olaydı
    A4 ten de memnunuz ama s60 daha iyiydi

• quote:

quote:

Konu d Sınıfı araçlar

Sırf D sınıfı degil ki her Volvo konusunda bir karşılaştırma var zaten D sınıfında rakibi yok bir de konfor olarak S serisine bile kafa tutacak neredeyse .

Demek istediğim biraz objektif olalım size demiyorum ama 0 mazda 3 icin bütçe versek bu forumda kac kisi Mazda 3 alır ? Ikinci el 1.16 Veya A serisi bakar millet . Yukarıda da denildiği gbi her sene bir marka- model çıkıyor on plana bakalım 2015 te ne ovulecek bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Aralık 2014; 15:54:08 >

• quote:

quote:

quote:

Konu d Sınıfı araçlar

Sırf D sınıfı degil ki her Volvo konusunda bir karşılaştırma var zaten D sınıfında rakibi yok bir de konfor olarak S serisine bile kafa tutacak neredeyse .

Demek istediğim biraz objektif olalım size demiyorum ama 0 mazda 3 icin bütçe versek bu forumda kac kisi Mazda 3 alır ? Ikinci el 1.16 Veya A serisi bakar millet . Yukarıda da denildiği gbi her sene bir marka- model çıkıyor on plana bakalım 2015 te ne ovulecek bu forumda

Makyajlı s60 bana göre f30 3 serisinden hissedilir derecede daha konforlu ve tok bir otomobil hepsi bu

• S 80 bir kaç kez ne bindim Ankara trafiğinde..
    Bizdeki konfor çukura girince çıkardığı ses veya sarsıntı ile ölçülüyor ya, C ve d segmenti çoğu araba gibiydi bana göre.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Volvo da bi haber olmaniz yazik sadece bmw yi ovmussunuz. Volvo nun benzinli ve gecmis modellerde efsane t5 t6 motorlari vardir bi arastirin derim.

Benim kullandigim motor 2.0 biturbo dizel 8 ileri tam otomatik sanziman. 181 bg 400nm tork fabrika hizlanmalari bmw 3 kasa ile ayni s60 100kg daha agir olmasina ve onden cekise ragmen. Volvo Turkiyede son bi kac yildir sattigi icin Volvo bu kadar duyuluyor. Aile olarak 11 senedir Volvo kullaniyoruz.

Tasarimini begenmeyen olur lafim yoktur. Ancak kalite olarak bmw audi ve mercedesten asagi kalir hic bir yani da yoktur.

Kullanmayan bir kisi de aracin ne surus keyfini ne konforunu bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Emre kardeş,

90 beygrilik poloyla 110 beygirlik s80 motorlarını karşılaştırmışsın, bir de polonun içinden geçiyor 100 sonra demişsin. Çoluk çocuk muhabbetine hiç girmeyecğeim yakışmamış. Teknik verilere bakınca 160'a kadar polo kendisinden 20 beygir daha güçlü aracın içinden geçmiş olarak da yorumlanabilir di değil mi?

Adaletli olmak lazım, karşısına güç olarak dengi 110luk 1.6 dizel golf çıkaralım, bakalım kim kimin içinden geçiyor....

Şakamısın iki araç arasında yarım ton ağırlık farkı var.

Bu yukardaki test tam ibretlik bence. 0-100 manyaklarının yüzüne tokat gibi çarpan bir test ve de 0-100 de önde olan aracın sonradan nasıl rezilleri oynadığının en güzel örneklerinden birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

S 80 bir kaç kez ne bindim Ankara trafiğinde..
    Bizdeki konfor çukura girince çıkardığı ses veya sarsıntı ile ölçülüyor ya, C ve d segmenti çoğu araba gibiydi bana göre.

Guzeldi bu espri

S class ile Passat karsilastirmanizi bekliyorum

• 1 Beygiri binliradan fazlaya gelmiş.

Hayırlı olsun.
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, umarım bir beygiri 300 liranın altında son model bir araca sahip olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Emre kardeş,

90 beygrilik poloyla 110 beygirlik s80 motorlarını karşılaştırmışsın, bir de polonun içinden geçiyor 100 sonra demişsin. Çoluk çocuk muhabbetine hiç girmeyecğeim yakışmamış. Teknik verilere bakınca 160'a kadar polo kendisinden 20 beygir daha güçlü aracın içinden geçmiş olarak da yorumlanabilir di değil mi?

Adaletli olmak lazım, karşısına güç olarak dengi 110luk 1.6 dizel golf çıkaralım, bakalım kim kimin içinden geçiyor....

Bu yukardaki test tam ibretlik bence. 0-100 manyaklarının yüzüne tokat gibi çarpan bir test ve de 0-100 de önde olan aracın sonradan nasıl rezilleri oynadığının en güzel örneklerinden birisi.

Beygir gücü yüksek araçlar yüksek hızlarda daha önde olur doğal olarak
    Polo iyi gitmiş yine 160'a kadar önde.

0-100 pek önemli değil ama yine de küçük bir fikir veriyor performans hakkında. Ve performansı yere en iyi aktaranlar da bmw ve vag grubu.

Hocam aracınız hayırlı olsun bu arada.

• Ben hayatımda kaç kere s60 gördüm şimdi yazmışsın iyi okudumda resim yok.Forum nazarı filan hikaye bence
  • Var hocam, var.Forum, arabasının fotoğrafını koyup aynı gün içerisinde kaza yapan arkadaşlarla dolu.Malum, hava da kar yağışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Pxshadowz

Volvo da bi haber olmaniz yazik sadece bmw yi ovmussunuz. Volvo nun benzinli ve gecmis modellerde efsane t5 t6 motorlari vardir bi arastirin derim.

Benim kullandigim motor 2.0 biturbo dizel 8 ileri tam otomatik sanziman. 181 bg 400nm tork fabrika hizlanmalari bmw 3 kasa ile ayni s60 100kg daha agir olmasina ve onden cekise ragmen. Volvo Turkiyede son bi kac yildir sattigi icin Volvo bu kadar duyuluyor. Aile olarak 11 senedir Volvo kullaniyoruz.

Tasarimini begenmeyen olur lafim yoktur. Ancak kalite olarak bmw audi ve mercedesten asagi kalir hic bir yani da yoktur.

Kullanmayan bir kisi de aracin ne surus keyfini ne konforunu bilir.

Tabi ki kıyas yapılacaksa volvoya karşı bmw'yi överim. Bmw her anlamda volvodan daha iyi bir marka.

Avatarınızın altında volvo logosu var mercedesten aşağı kalmaz diyorsunuz. Şaşırmadım. Aynı argümanı da ben size yaparım siz kaç tane mercedes sürdünüz de volvoyu bir tutuyorsunuz? Volvonun küçük hacim atmosferikleri dışında tarihinde kaç çeşit ne motor üretmiş, açın bir de bakın bmw kaç çeşit motor üretmiş. v6 dan v8, v12'ye kadar. Seri üretim v12 motor üretmek her üreticinin karı değildir. Otomobilde dünyanın en iyi motor üreticilerinden birisidir. Motorsporlarında yüzlerce başarısı var. Volvo için aynı şey söylenemez. Güzel turbolu motorları olduğu doğru ama kimse volvo motor üretiminde ağır toplardandır diyemez, hele ki bmwden aşağı kalmaz demek komik olur.

bmw 3litre dizelden 380 beygir güç 740nm tork alan bir marka, 2 tonluk aracın 0-100 değeri 4.7 saniye. Var mı volvoda böyle bir araç? Aile olarak 11 senedir kullanmanız volvoya sevdanızı açıklıyor, zaten objektif olmanızı beklemem saçma olurdu ama bari yazarken iki dakika düşünün. Ne demek mercedesten aşağı kalmaz? İnsaf, siz mercedesi c serisinden ibaret mi zannediyorsunuz? 5 serisi ve a6 bile e serisi bir mercedesten son derece vasatken volvo neymiş de aşağı kalmayacakmış, bilmediğiniz araçlar hakkında konuşmayın. Volvo 3 büyüklerin gerisinde ara kalite bir markadır, hiçbir zamanda bunlarla eşdeğer ayarda olamamıştır.

Son olarak sizin aracınızın muadili 520d, ama fark etmiyor 320d ve 520dnin ikisinin de hızlanma ve tüketim değerleri aracınızdan daha başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 31 Aralık 2014; 19:07:18 >

• MarcusFrex kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
  • Slm lar hayırlı ugurlu olsun ALLAH(cc) kaza bela vermesin saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Emre kardeş,

Seni forumda yorumlarınla mantıklı kişilerden zannederdim ama şaka olan senmişsin demekki...

İşinize geldiği gibi okuyorsunuz tabloyu. Tatlı su kurnazlığı yapmaya gerek yok, sen bana gelip "arada bu kadar kilo farkı var" dersen ben de sana "arada 20hp fark var" diyorum polo kıyasında. İşine geldiği gibi algılama objektif ol. Adam 5 yaşındaki çocuk gibi karşılaştırma yapmış saçma sapan. Mantık isteniyorsa rakip modeller arasındaki benzer motorlar karşılaştırılmalı d sınıfı ile b sınıfı değil..

rezilleri oynamışmış lafa bak sanki 10 saniye fark yemiş 90lık polo orda, ufak bir zaman farkı var son hızda da 10km fark var, rezilleri oynamak ha? O zaman d4 sahipleri 320d değerlerini görünce intihar etsinler. Rezilleri oynamak ne kalır bunun yanında sizin o çamur at, izi kalsıncı kafalarınızca... Aklı sıra polo ve dolayısıyla vw kötülenip tatmin olunuyor..

"Bag, s60 daha ağur, nasu dokat gibü çarpmuş, rezül etmüş poloyu, delmüş geçmüş hacum ehöhöhö"

yav he he

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.