Şimdi Ara

VOLVO S60R hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi kaç aydır volvo s60r modeli araca takmış durumdayım düzgün ve hesaplısını bulmak biraz zor ama acelemde yok 2. eli zor bi araç oldugu için çok kazık yemek istemiyorum :) ve çok yüksek km li bi araçta almak istemiyorum mümkünse servis bakımlıları ve 2den fazla sahibi olmayanlar tercihim,aracı bi kaç defa test ettim çok uzun bi tecrübem olmadı ama yinede sürüş konforu ve uzun yoldaki performansı beklentimin üstündeydi diyebilirim,amacım hız,konfor ve güvenlik merak ettiğim bu aracı kullananlar ve tecrübeli olan arkadaşlardan bu aracın artıları ve eksileri nelerdir? 2004 modelleri var genelde ve bu araçlara 50-60bin tl bandında fiyatlar isteniyor ancak kasko degerleri 42,000tl sizce bu rakamlar bu araçlara verilir mi? satarken çok zarar eder miyiz? ve birde km yapan bir insanım lpg yoksa taktırmayı düşünüyorum kaliteli bir lpg sistemi taktırırsam prince,mtm,teleflex vs turbo araçlar için olan modellerini sorun yaşar mıyım fikirlerliniz benim için değerlidir saygılar.

• Hiçkimse birşey bilmiyor mu bu araç hakkında :)
  • Açı dişli'si diye bir parça varmış. Bu parça 2.5 awd lerde de kullanılan bir parçaymis. 2.5 lerde sorun çıkarmayan bu parça yüksek güç ve york nedeniyle R lerde bozuluyormuş. 2004 lerin cogunda görülüyormuş. 2007 modellerde sorun düzeltilmiş. Parçanın fiyatı ise sanırım 2000 tl nin biraz üzerinde. Almadan önce o parçanın değişip değişmediğini öğrensen iyi olur. Değişmediyse fiyattan düşürmeye bakarsın..

Benim s60r için bildiğim duyduğum kronik denebilecek sorunu bu.

Lpg'ye gelince forumda s60r modeline binen fazla arkadaş olmadığından t5 (250 bg) ve 2.0t(180 bg)'den örnek verirsem, yıllardır sorunsuz binen arkadaşlar var. Teleflex veya Prins tercih edersen bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
  • evet bu parçayı daha önce bende duydum ama kaçbin km de değişir bu parça aracın hangi kısmında bulunur vede en önemlisi bozuldugunu anlıyabilir miyiz nasıl bir sorun çıkartır mesela arızalanınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleee06

evet bu parçayı daha önce bende duydum ama kaçbin km de değişir bu parça aracın hangi kısmında bulunur vede en önemlisi bozuldugunu anlıyabilir miyiz nasıl bir sorun çıkartır mesela arızalanınca?

Sorunun tam cevabıhttp://forum.donanimhaber.com/m_23246333/tm.htm bu konudaki alpergalip nikli arkadaşın ilk mesajında var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Porsche Macan Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Renault Latitude Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Renault Twizy Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.