Şimdi Ara

VOLVO S80 1.6D 76.428 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
1
Favori
25.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kağıt üstünde iyi görünsede kullanıp öyle karar vermek lazım tabi,otamatik vites şart.

Birde Yeni s60 ta ki,2.0t ile2.0d yeni motorlar,s80 e de konulmuştu sanırsam onlar gelmedi heralde.
  • Fiyatı güzelde deri döşeme elektirikli koltuk gibi donanımlar bu motor seçeneğinde de var mı acaba ?
  • S80 ve 1.6 D bu ne saçmalık demekten kendimi alamıyorum. Volvo iyice sapıtmaya başladı
  • motorun çekp çekmemesiyle alakalı olarak yeni c5 1.6 hdi'a bakmak yeterli olur.c5 1503 kg s80 1586kg
  • s80 76.000 ise s60 56.000 falan mı olacak? eğer öyle bir fiyattan çıkarsa o arabayı yıkarlar.
  • S80 gibi bir araca 1.6D motor ayıp gerçekten.. Tamam düşük motor olsun herkes alsın falan doğrudurda markanın en üst model aracınıda böyle bir motorla çıkartıp, ele ayağa düşürmenin hiç bir mantığı yok gerçekten.. Hiç hoşuma gitmedi VOLVO'nun bu stratejisi...
  • son sahibi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_YılmaZ

quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Bizim vatandaş Trendline Passat'a bile boş diyor ki gel de şaşırma

Trendline'a dolu diyen DH'den değildir.

nesi boşki sadece sensörler eksik o kadar

Sansürsüz araca araç denmez burda

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra94

motorun çekp çekmemesiyle alakalı olarak yeni c5 1.6 hdi'a bakmak yeterli olur.c5 1503 kg s80 1586kg

C5'i kullandım çekmiyor hakkaten.0-100'ü 12.2 saniye.
    S80 ile 1.4 Tsi Polo'ya veya C segment bir araca geçilmek te insana koyar yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

S80 gibi bir araca 1.6D motor ayıp gerçekten.. Tamam düşük motor olsun herkes alsın falan doğrudurda markanın en üst model aracınıda böyle bir motorla çıkartıp, ele ayağa düşürmenin hiç bir mantığı yok gerçekten.. Hiç hoşuma gitmedi VOLVO'nun bu stratejisi...

kesinlikle katılıyorum.D segmentini anladık 1.6 dizeller idare ediliyor.ama bu kadarı fazla helede volvo için çok fazla.hiç yakışmamış ismine.
    abartmıyorum şuan volvo imajı gözümde değer kaybetti.
    ilerde çıkıp söylerler bizim gibi yorum yapanlara.araç çok iyi sattı falan,kötü olsa niye satsın...milletimiz buyursun alsın ne diyeyim

• E segmenti bir araçta manuel vites ve 1.6d motor
  • Muehtemelen 75 milyara bence iyi satacaktır. zaten avrupada v6 -v8 motor araçlar bu fiyatta satılıyor adamlar bu küçük hacimli motorları türkiye için yapmıyor sonuçta onların derdi motor büyütmek değil , çevreci otomobiller yapmak ve düşük motordan yüksek beygir elde etmek. Ben bu araca şans veriyorum piyasayı zorlar gibime geliyor
  • 1.6 benzinli passattan daha performanslı olacağı kesin, bence tr'ye getirmekte geç bile kaldılarki forumda daha önce tartışılmıştı...
  • C ile E arasındadır S80... E'ya çok yakın, C'ye ise çok uzaktır...

İçi dışı filan düzgündür S80'in, ama fakirler için biraz uzak kalmış baz fiyatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_YılmaZ

Buna yazılım attımı 1.6 140hp olur

ceyhunberber in lafıyla cevap vermek istiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber
    sonra turbo hortum elinde, o sanayi senin bu sanayi benim gezersin
  • Arkadaşlar arabanın çekmeme gibi bir durumu olacağını sanmıyorum.Ben 2 gün boyunca 1.6 dizel 3008 e bindim, en dik rampada bile sorun yaşamadı.Dizel olduğu için çekişte sorun yok.Tüketimde gayet iyiydi.

Ama kalkıpta aynı şeyi s80 e yapamazsınız.Bu araba konfor odaklı lüks bir araç.Hadi 6 ileri otomatik olsa neyse ama 5 ileri manuel nedir yahu?İstanbul trafiğinde kolum bacağım uyuştuktan sonra ne yapayım s80 in konforunu.Otobanda hafif gaz verip basmadıktan sonra ne yapayım s80 i ?

Test videosu

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

1.6 benzinli passattan daha performanslı olacağı kesin, bence tr'ye getirmekte geç bile kaldılarki forumda daha önce tartışılmıştı...

1.6 109 hp dizel focusun 0-100'ü 11 saniye.Aynı motor koca kasasıyla S80'de nasıl yürür sence ?1.6 Passattan daha performanssız kalacağı kesin.Passat 1.6'nın 0-100'ü 12.2 saniye.Bunun en az 12,5 saniye olur en iyi ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER

C ile E arasındadır S80... E'ya çok yakın, C'ye ise çok uzaktır...

İçi dışı filan düzgündür S80'in, ama fakirler için biraz uzak kalmış baz fiyatı...

c ve e mi? d sınıfı oluyor o zaman. c ve e'nin arasında d var. hani d ve e sınıfları arasında olsa neyse de...
  • Elin volvo'su hem tüketim amaçlı hemde bizim gibi ülkeler için küçük motorlu araç yapıyor ki daha ucuza satılsın diye biz burda aman araba ayağa düşer aman bu araba çekermi gibi yorumlar yapıyoruz.

Aracın performansı belli işte uçup kaççak hali yok ortalama bir b-c sınıfı kadar performansı var herkesde zaten performans aramaz ya aracında.

En azından tüketimi makul 75milyara E sınıfının konforunu ve donanımını yaşıyoruz daha nolsun.

Bu kadar burun kıvırmak niye?

Volvo'da babasının hayrına yapmıyor tabi satmaya yapıyor ama şahsen o paraya araç alıcak olsam düşünürdüm bu aracı.
  • piyasada tutulan bir model olsaydı çok satar derdim ama volvo gibi elit bir markanın s80 1.6 d satışlarının pekde iyi olacağını düşünmüyor hemde düz vites ve e sınıfı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.