Şimdi Ara

VOLVO S80 1.6D 76.428 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
1
Favori
25.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alınt[simage][/simage]ı: brky

s80 76.000 ise s60 56.000 falan mı olacak? eğer öyle bir fiyattan çıkarsa o arabayı yıkarlar.

Katılıyorum . S60 fiyatları ne olucak acaba . Sabırsızlıkla bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 16 Nisan 2010; 9:11:47 >
  • 0dan 100e çıkmasının 1-2 sn geç olması sadece forumda önemli.
    gerçek alıcı kitleleri araçta konfora görünüme donanıma daha çok önem veriyor. bu aracı gerçekten alacak kişi forumda sadece fotoğraflara teknik özelliklere bakmak yerine gider bayidede inceler..
    herkes forumdakiler gibi teknik özelliklere bakıp 1 sn için araç elemiyor yada kötülemiyor. aracı gidip bayisinde inceliyor öyle alıyor. 1.6 motor ayağa falan düşmez. 0-100ü düşük olan bir araç vites geçişleri sayesinde allt viteslerde daha atak olabilir. 0-100 düşük diye motoru hemen kötülememek lazım
    bu motor aracın alıcı kitlesi için yeterli gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 15 Nisan 2010; 9:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

0dan 100e çıkmasının 1-2 sn geç olması sadece forumda önemli.
    gerçek alıcı kitleleri araçta konfora görünüme donanıma daha çok önem veriyor. bu aracı gerçekten alacak kişi forumda sadece fotoğraflara teknik özelliklere bakmak yerine gider bayidede inceler..
    herkes forumdakiler gibi teknik özelliklere bakıp 1 sn için araç elemiyor yada kötülemiyor. aracı gidip bayisinde inceliyor öyle alıyor. 1.6 motor ayağa falan düşmez. 0-100ü düşük olan bir araç vites geçişleri sayesinde allt viteslerde daha atak olabilir. 0-100 düşük diye motoru hemen kötülememek lazım
    bu motor aracın alıcı kitlesi için yeterli gelecektir.

Katılıyorum S40 modelinin 1.6D DRİVE motor seçenekli modeline sahibim . Geçen 320 sahibi olan bir arkadaşım arabamı bir düzlükde kullandı ve bana bakıp olum bu nasıl dizel araba dedi . Seri oluşu ve ataklıgı adeta arkadaşımı şaşırttı ve etkiledi ki aradaşım 2000 cc bir araca biniyor . Bende bu araca yetersiz kalacagını düşünmüyorum ama sadece çekişi merak ediyorum .

• ayıptır günahtır yahu bu araca motor konulur mu, bu motor bu arabayı çekmez gibi enteresan yorumlar gelmiş.
    bu tür yorumları bu forumlarda, kahve köşelerinde, taksi duraklarında falan sıklıkla duyabilirsiniz.
    genelde bu tür yorum sahipleri araçları 0-100 le kıyaslamayı adet edinmiş kimselerdir.
    ve zannederler ki kendi tercihleri her zaman her şartta optimum tercihlerdir.
    halbuki tüketici kitlesinin o kadar çok ve bir birinden bağımsız satın alma tercihleri vardır ki size çok abes gelen bir ürün bir başka tüketici kitlesi için en mantıklı seçim olabilir.
    kaldıki s80 de tek motor seçeneği 1,6 d değil o nedenle siz bu motor hacmi ile bu arabayı tercih etmek zorunda değilsiniz ama ben bütçesi sınırlı ama bu segmentte bu konforda bir araç alacak insanlar için bu aracın bir fırsat aracı olduğunu düşünüyorum bence çok güzel bir hamle keşke bütün araçlarda motor hacimleri çok esnek olsa ve tüketiciler kendilerine en uyan motor hacmini kendileri seçebilseler.
    birde bazı arkadaşlar yanınızdan b segment araçlar geçerken yüzünüzün şekli ne olur falan demişler.
    trafiğin bir yarış,arabanın motor gücününde bir ego tatmin enstürmanı olmadığının bilincinde olan sürücülerinde olduğunun farkında değiller sanırım.

• 0-100`ü 12.5 saniyenin üstünde olan araç kullanan birçok insan var ülkemizde.
    Şahsen ben bu arabayı alacak olsam, neden 9 sn de 100`e çıkmıyor demem.
    Ya da "aha bu Yaris de geçti lanet olsun" da demem.
    Aracın performansı çok az gelirse de gider chiptuning yaptırır 130 hp civarı güzel güzel kullanırım.
    Bugün kaçımız 0-100 kalkış yapıyor veya gerek duyuyor ona bakmak lazım.
    Aracın yüksek torku sayesinde gayet de güzel kullanılacağına şüphem yok.
    En azından 1.6 atmosferik benzinli rakipleri kadar zevk verecektir.
  • S80'ni 1.6d motorla sunmak bence çok güzel. Şimdi birçok kişi bu motor bu kasayı çekmez ve 0-100 12 küsür saniye gibi yorum yapmış. Şu an kullandığım araç (Focus SW 1.6 otomatik) 0-100ü yanlış hatırlamıyorsam 13 küsür saniye ve bana da gayet iyi şekilde yetiyor. Ha rampalarda yüklü iken bayılıyor biraz ama bu araç da dizel. Benim aracın torku 150 onun 240 nm. Bu forumun özelliğidir bu.. Hem Accord, 626 ve Sonata gibi araçları 1.6 motoru yok diye eleştiririz hem de bir firma kalkıp da böyle bir motoru hem de dizel motoru böyle bir araca koymuş diye olmamış deriz. Arkadaşlar biraz mantıklı olun. Bu araç çekmez diyen kaçınız 0-100ü 10 sn altı böyle d-e segmenti araç kullanıyorsunuz? 1.6 hp 102 hp eğer Passatı çeliyorsa bu motor da S80'ni rahatlıkla götürür.

Ancak böyle bir araçta otomatik vites yok o zaman alıcısı az olur derseniz ben de aynı fikirdeyim. Şayet bu araca Powershift tarzı bir şanzıman koysunlar ilk müşterisi ben olurdum...

• Bu motor araci ceker, ama yokus yukari ilk kalkista zorlaniyor diye yazilmis. Almak isteyen alsin. Zaten ceker diyenlerin cogu da araci almayacak, sadece yorum yaziyorlar.

80 bin paraniz olsa S80 1.6 dizel mi alirsiniz, yoksa Passat 2.0 TDI mi alirsiniz. Valla ben Passat alirim ve gumbur gumbur araci kullanirim.
  • yakıt tüketimi, verdiği lüks bakımından müthiş bir araba, doğru tanıtımı yapılırsa ve fiyatı da sınıfına göre uygun olursa satış rekoru kırar, bu çekmez gitmez kısımları hikayeden öte birşey değil, koskoca firmalar milyar dolarlar harcayıp geliştirip piyasaya süren adamlar bilmiyorlar ama forumdaki 3-5 otomobil dehası biliyor bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Bu motor araci ceker, ama yokus yukari ilk kalkista zorlaniyor diye yazilmis. Almak isteyen alsin. Zaten ceker diyenlerin cogu da araci almayacak, sadece yorum yaziyorlar.

80 bin paraniz olsa S80 1.6 dizel mi alirsiniz, yoksa Passat 2.0 TDI mi alirsiniz. Valla ben Passat alirim ve gumbur gumbur araci kullanirim.

kesinlikle d sınıfına yönelirim bu fiyata.
    ben çekmez kısmını bi tarafa bırakıyorum.E sınıfı bir aracı B ve C sınıfı bir araçla aynı yazı içinde kullanmak bile aracın halini ortaya koyuyor.
    E sınıfı diyoruz , prestij , konfor , performans ,bu kombinasyonu birleşimi olmassa E Elilkten çıkar.şimdiye kadar BMW ,Mercedes neden çıkarmadılar böyle düşük performanslı E serisi veya 5 serisi.kesin şirkettekilerin kafaları çalişmamıştır.akıl edememişlerdir

ben yolda E sınıfı bir araç gördüğümde araca ve de içindekine bakarım.şimdi içinden ne tipler çıkacak kimbilir...
    arkadaşlar ele ayağa düşme kısmında şöyle yorumlar yazmış;
    ele ayağa niye düşsün ki demiş daha sonra bu fiyat olursa ben de alırım demiş.bunun adı ele ayağa düşmesi oluyor
    hayırlı satışlar VOLVO...

• her zaman ilk diye bir şey vardır.
    birisinin yapmadığı bir şeyi onlar akıl edemedimi diye yapmazsak o zaman hep aynı yerde sayarız.
    mercedes c serisine bile 1,6 motoru şimdiye kadar koymamıştı.
    kendi tercihidir bu ne onların çok akıllı olduğuna nede başkalarının akılsız olduğuna delalettir.
    1,6 d s80 de yolun ve hız kurallarının izin verdiği bütün süratleri sorunsuzca alır.
    tek mesele ara hızlanmalarda ve yokuşlarda çok seri ve atak olmayacaktır.
    buda bence bu fiyat ile katlanılacak bir şeydir.
    ayağa düşme olayı ise ne demektir bilmiyorum ama şu anda c180 k satışlarının çok yüksek olması mercedesi ayağamı düşürdü.
    bir arkadaşta çeker diyenlerin çoğu aracı almayacaklar demiş burada her yorum yaptığım aracı alabilecek maddi yeterlilikte olmayı isterdim ama bu mümkün değil. bu açıdan evet bu aracıda almayacağım ama bir araç hakkında yorum yapınca onu almam gerektiğinide hiç düşünmemiştim.

• 76000 TL verebilmek o kadar kolay değil arkadaşlar. Ele avuca nerede düşüyor, mümkün değil. Ben 34000 TL'yi arabaya sayarken elli defa düşündüm, alsam mı almasam mı diye. Para o kadar kolay kazanılmıyor hele hele günümüzdeki ekonomik şartlar itibarıyla. Merak etmeyin ele ayağa düşmez bu arabayı yine volvoyu bilen ve konforu isteyen kişiler alır. Bana sorarsanız ben almam ama almama nedenim ne performans (çünkü bana göre gayet yeterli bir performansı olacaktır. zira aynı motora ve yaklaşık aynı ağırlığa sahip C5 bence gayet yeterli geliyor.) ne de o fiyat etmemesi. Sadece ve sadece S80 bana aşırı büyük ve ağır geleceği için almam ben bu arabayı. Ama S60'a aynı motoru koyup, 65000 civarı bir fiyat etiketiyle çıkarsa ve de param olursa ilk tercihlerimden birisi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Bu motor araci ceker, ama yokus yukari ilk kalkista zorlaniyor diye yazilmis. Almak isteyen alsin. Zaten ceker diyenlerin cogu da araci almayacak, sadece yorum yaziyorlar.

bu da gösteriyor ki alıcı kitleleri birbirinden çok fazla bağımsız. sizin dediğinizi aklım almıyor benim mesela. ne şartta olursa olsun s80 alabiliyorken passat almak bana acayip mantıksız geliyor. size de benim yaptığım mantıksız geliyordur. volvo bu aracı bu fiyatla işte bu farklardan dolayı rahat rahat satar diye düşünüyorum.
  • S 80 varken aynı paraya Passat almak bence de mantıksız bir durum. 0 dan 100 e 2 sn geç çıkıyor diye o konfordan ve donanımdan vazgeçilmez. kaldı ki 76.000 e alınan Passat da highline falan değil.
  • Burada eleştirilmesi gerekilen Volvo değil Abuk subuk vergi sistemi olan bizim ülke. Ben sadece Volvo yu tebrik ediyorum bizim ülkemizde çok potansiyel alıcısı olan bir araç
  • İnanmıcaksınız belki ama biraz önce VOLVO bayisindeydim ordan geliyorum . S80 1.6 D versiyonunu gördüm . İstanbul plakalı lacivert bir dolu araçdı . Arac la ilgili 1-2 sordum kullanan kişeye herşeyin olumlu oldugunu söyledi ve çekişle ilgili hiç bir sorunun olmadıgını aktardı . Aracı kullanan kişi sanırım volvo satış müdürü flandı . Ama araç gerçekden donanımlı içini flan gördüm onu söyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

İnanmıcaksınız belki ama biraz önce VOLVO bayisindeydim ordan geliyorum . S80 1.6 D versiyonunu gördüm . İstanbul plakalı lacivert bir dolu araçdı . Arac la ilgili 1-2 sordum kullanan kişeye herşeyin olumlu oldugunu söyledi ve çekişle ilgili hiç bir sorunun olmadıgını aktardı . Aracı kullanan kişi sanırım volvo satış müdürü flandı . Ama araç gerçekden donanımlı içini flan gördüm onu söyleyebilirim

1.6D sadece tek donanımla mı satılacak? 76.000 olanda fazla donanım yoktur diye düşünüyorum. gerçi e sınıfı araç, ne kadar baz olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

İnanmıcaksınız belki ama biraz önce VOLVO bayisindeydim ordan geliyorum . S80 1.6 D versiyonunu gördüm . İstanbul plakalı lacivert bir dolu araçdı . Arac la ilgili 1-2 sordum kullanan kişeye herşeyin olumlu oldugunu söyledi ve çekişle ilgili hiç bir sorunun olmadıgını aktardı . Aracı kullanan kişi sanırım volvo satış müdürü flandı . Ama araç gerçekden donanımlı içini flan gördüm onu söyleyebilirim

1.6D sadece tek donanımla mı satılacak? 76.000 olanda fazla donanım yoktur diye düşünüyorum. gerçi e sınıfı araç, ne kadar baz olabilir ki?

Sanırım gördügüm araç baz donanımlı deildi . muhtemelen dolanımlı olarak bu araç 85.000 tl ile 90.000 tl arasında olur . Yannız 76.000 tl olan aracında boş olacagını zannetmıyorum

deri koltuk yoktur
    ısıtmalı koltuk yoktur
    xenon far yoktur
    yagmur sensoru
    park sensoru
    bunlar en baz versıyonunda yoktur bence bu donanımlarda zaten gereksız .

bunun dısında
    deri direksıyon
    çiftbölmeli otomatik klima
    abs
    dstc = ESP diger firmalardaki adı
    sis farı
    çelik jant
    bunları en ucuz modelde kesin vardır

Araçla ilgili her türlü bilgiyi önümüzdeki hafta bayilerden alabilirmişiz . donanım fiyat tüketim vsvs

S40 alırken bu olsaydı kesın bunu alırdım valla

bundan 1 tane alıcaksın siyah camları da filmliceksın . Başkada hiç bişey olması ıstemıorum . offfffffofff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 16 Nisan 2010; 12:36:57 >

• biraz once s80 full 2,4 lt versiyonunu inceledim 1,6 lt mayıs sonu gelecekmiş,ancak fiyat 45000 eu olur dediler,arac bu arada muhtesem,varsın motor 1,6 olsun,o paraya binilir bence.
  • Arac muhtesem olabilir de yokus yukari bir yere takilir kalirsan ve cikamazsan ne olacak. Ayrica araci asil geri vitese takip yokus yukari kaldirmaya calisacaksin ve test edeceksin. O zaman goreceksiniz ki bu motor bu araci %1000 kaldiramaz ve motor basbas bagirir durur. Ankara'da Cankaya ve Kecioren'in bazi yokuslarinda piyasada gezinen kucuk motorlu dizel araclari test etmenizi oneririm. Cogunu birakin belki hepsi ayni sorunu yasarken 1586 kglik Volvo S80 bu sorunu yasamayacak mi diyorsunuz?

Benim bir onceki aracim Corolla 1.4 dizel 90 beygir 190 Nm aracti. Agirligi 1300 kgdi. Ben bu tur sorunlari yasadim, inanin. Tamam Corolla dizel muhtesem arac, yokus yukari kaptirirsan super sahlaniyor, ama yokus yukari kalkislar hele ki cok dikse kiyamet gibiydi.

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

biraz once s80 full 2,4 lt versiyonunu inceledim 1,6 lt mayıs sonu gelecekmiş,ancak fiyat 45000 eu olur dediler,arac bu arada muhtesem,varsın motor 1,6 olsun,o paraya binilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

her zaman ilk diye bir şey vardır.
    birisinin yapmadığı bir şeyi onlar akıl edemedimi diye yapmazsak o zaman hep aynı yerde sayarız.
    mercedes c serisine bile 1,6 motoru şimdiye kadar koymamıştı.
    kendi tercihidir bu ne onların çok akıllı olduğuna nede başkalarının akılsız olduğuna delalettir.
    1,6 d s80 de yolun ve hız kurallarının izin verdiği bütün süratleri sorunsuzca alır.
    tek mesele ara hızlanmalarda ve yokuşlarda çok seri ve atak olmayacaktır.
    buda bence bu fiyat ile katlanılacak bir şeydir.
    ayağa düşme olayı ise ne demektir bilmiyorum ama şu anda c180 k satışlarının çok yüksek olması mercedesi ayağamı düşürdü.
    bir arkadaşta çeker diyenlerin çoğu aracı almayacaklar demiş burada her yorum yaptığım aracı alabilecek maddi yeterlilikte olmayı isterdim ama bu mümkün değil. bu açıdan evet bu aracıda almayacağım ama bir araç hakkında yorum yapınca onu almam gerektiğinide hiç düşünmemiştim.

ewet bende tercihin yanlış olduğunu düşünenlerdenim.E sınıfı diyoruz.bu harfe gelene kadar kaç harf geçildiğini bi sayın.
    bunların tek nedeni satış rakamı yükseltmek...biri gider C sınıfındaki aracını D sınıfı boyutunda yapar en geniş der.bunlar basit stratejik çalışmalar benim gözümde.
    eğer otomobillerde sınıf belirlenmişse herkes hakkıyla oynamalı.ben 1.6 motora karşı değilim.ama kullandığı motorda elit olamalı.yeterli performansı sağlamalı E sınıfı için.
    C serisi premium bir D sınıfı bir araçtı.ancak şimdi normal D sınıfı araç alacaklar da alabiliyor.
    C nin kaybettiği tek şey fiyatı(olumlu tabiki) başka bişey kaybetmedi.

ama E segmenti denilince bu araçlar sayılıdır zaten.kaç tane marka war bu sınıf araç üreten.bazı şeyler özel kalmalı satış rakamı uğruna harcanmamalı...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.