Şimdi Ara

Volvo S90 Inscription.Donanım-Özellikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
9.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanım hocam. Hep bir xc90 veya s90 olsun istemişimdir. Felaket araba yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para olacak ki bineceksin buna. ben böyle vergi sisteminin....
  • bir v40 kullanıcısı olarak içim gitti :) takasa girelim mi :pp

Bu arada geri görüş kamerasının netliğine hasta oldum, hd gibi..
  • Geçen ford bayisinin 2. el kısmında duruyordu inceledim iyicev , ne biçim araba arkadaş , hayvani büyüklükte şehir içi kullanmak zor , tam uzun yol arabası basacan gidecen , aracın içine oturdum inceledim bana basık geldi , XC90'ı tercih ederim

Volvo S90 Inscription.Donanım-Özellikler
  • golfçü_ kullanıcısına yanıt
    Heykelini yaptırsak malum yere beton yetmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Ses ölçümü daha önce Ceed ve Jetta'da yapmıştım, iki araç da 80 kmh civarında kaymak asfaltta 70 dB gibi idi yanlış hatırlamıyorsam. DOlayısıyla S90 baya baya sessizmiş. Mevcut sesi baskılaması ise uber bir donanım.

Gelen varsa sahibinden'e gidiyom

Tsk ederim paylaştığınız için.

Bu ölçümlerin mutlaka belli bir standardi vardir,belli sartlar altinda yapılıyordur.Bunları bilmiyorum ama en ufak bir fark sonuçları hemen farklılaştırıyor.Dün işe gelirken başka bir yolda tekrar baktım,havada birazda esinti vardı ve değerler yüksek çıktı örneğin.Bu yüzden ölçtüğüm o değerleri standartlara gore alınmış sonuçlarla karşılaştırmak doğru olmaz ama S90 ın Ceed Kia veya daha pekçok modele gore daha sessiz olduğu kesin.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Geçen ford bayisinin 2. el kısmında duruyordu inceledim iyicev , ne biçim araba arkadaş , hayvani büyüklükte şehir içi kullanmak zor , tam uzun yol arabası basacan gidecen , aracın içine oturdum inceledim bana basık geldi , XC90'ı tercih ederim

Volvo S90 Inscription.Donanım-Özellikler

İki aracıda test ettim ikside gerçekten çok güzel tabi param olsa xc90 tercih ederim ama rakiplerine göre bence alınabilir fiyat olarak da rakiplerine göre daha hesaplı ve donanım olarak daha dolu bir araç

• 20 gundur s90 bakiyorum bu ara muhtelemen alacagim fakat aklimda bir aey var. Mesela bmw grubunda sasi numarasının belli bir kismini bir linkte ilgili kisma yazdığım zaman o aracin fabrika cikis donanim bilgilerini gorebiliyoruz acaba volvo da boyle bir sey var midir? Bunu sundan dolayi soruyorum bazi ahlaksiz galericiler baska ilânlardaki bilgileri copy paste yapiyor masaj sogutm vs hepsini ilan açıklamasına yaziyor aslinda aracta sogutma bil yok.

Donanim bilgilerini karsinin söylemlerine ihtiyac duymadan nasil doğrulayabiliriz acaba?

• Çoğu 3 kuruş edecek donanım değil

-Ortam ışıklandırması (genisletilmiş)
    -Trapez formunda entegre cift egzos
    -Arka,ön,yanlar ve kapı kollarında krom uygulamalar.(Inscription yazılı çıta vs.)
    -12.3 inç dijital fullgrafik ekran (31.2 cm)
    -Sürüş modu (Motor,şanzuman,direksiyon,frenler ve süspansiyonlar icin sürüş ayarları (süspansiyonlar opsiyon))
    -Gercek ahsap uygulamalar
    -Elektrikli hafızalı koltuklar
    -Volvo yazilı alüminyum ve ışıklandırmalı kapı girişleri
    -Şelale formunda crom kaplı ön ızgara
    -Nappa Deri koltuklar
    -Ön tampona entegre dönüş ışıklandırma özelliğide olan Led sis farları

• harunresitz kullanıcısına yanıt
    Merhaba şasi numarasından sorgulamayı ancak yetkili servisler yapabiliyor diye biliyorum.Numarayı alabiliyorsanız yetkili bir Volvo servisi bunu yapabilir yada Volvo türkiye nin internet sayfası üzerinden belki yardımcı olabilirler.Ama yazdığınız gibi özelliklerin hepsinin orta ekranda bir butonu olur genellikle ve gözünüzden kaçması zor.
    Umarım sorunsuz halledersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Çoğu 3 kuruş edecek donanım değil

-Ortam ışıklandırması (genisletilmiş)
    -Trapez formunda entegre cift egzos
    -Arka,ön,yanlar ve kapı kollarında krom uygulamalar.(Inscription yazılı çıta vs.)
    -12.3 inç dijital fullgrafik ekran (31.2 cm)
    -Sürüş modu (Motor,şanzuman,direksiyon,frenler ve süspansiyonlar icin sürüş ayarları (süspansiyonlar opsiyon))
    -Gercek ahsap uygulamalar
    -Elektrikli hafızalı koltuklar
    -Volvo yazilı alüminyum ve ışıklandırmalı kapı girişleri
    -Şelale formunda crom kaplı ön ızgara
    -Nappa Deri koltuklar
    -Ön tampona entegre dönüş ışıklandırma özelliğide olan Led sis farları
    Haklısınız bizde bunları zaten pek donanımdan saymıyoruz.Tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Merhaba şasi numarasından sorgulamayı ancak yetkili servisler yapabiliyor diye biliyorum.Numarayı alabiliyorsanız yetkili bir Volvo servisi bunu yapabilir yada Volvo türkiye nin internet sayfası üzerinden belki yardımcı olabilirler.Ama yazdığınız gibi özelliklerin hepsinin orta ekranda bir butonu olur genellikle ve gözünüzden kaçması zor.
    Umarım sorunsuz halledersiniz.
    Tesekkur ederim bilgi icin. Şehir disindaki ilanlari nasil yapacagiz bilemiyorum. Bursa da bir ilanda adam isitma sogutma masaj yazmis ama sogutma bile yok arabada

Aracın fotoğrafları var mı?Isıtma zaten vardır,soğutmalıların koltukları delikli olur,masaj fonksiyonu orta ekrandan anlaşılabilir.
    Karışık bir durum ama gidip bakmaktan başka bir yol yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 24 Kasım 2019; 23:19:30 >
  • D.Baran kullanıcısına yanıt
    Veya araç sahibinden orta konsolu ve ekrandaki menüleri detaylıca gösteren bir video/fotoğraf istenebilir.

• nacker kullanıcısına yanıt
    Özel kişiler yapar da galeri olunca yapar mı bilmem.Söylenebilir de aslında sonuçta çeyrekten yada yarım milyonluk araba alıyorsun.500 km yol gidip bir bakacan bahsedildiği gibi değil.

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, Clio falan değil sonuçta 6 haneli fiyatlar söz konusu. Galerici bunu da yapamam derse oradan araç alınmaz bence. Adamın işi sonuçta.

• Arkadaslar bugun d5 alarak s90 ailesine katildim. Ilk aklima takilan yotube uzerinden video oynatmayi araştırıyorum. Bu konuda bilginiz var mi?

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
    Video bir kez Cd den yada Telefonda kayıtlı videolardan oynatmıştım deneme amaçlı.Youtube üzerinden izlemeyi ise hiç denemedim ama belki Apple Car Play veya Android Auto üzerinden olabilir,bu ikiside aracımda var ama onlarıda hiç denemedim.Denememe nedeni belli bir hızdan sonra videoların izlenemiyor oluşu,ses devam ediyor ancak ekran kararıyor sürüş güvenliğinden dolayı.
    Android Auto yu birkez denedim ama pek kullanışlı bulmadım,zannedersem yalnızca telefonun navigasyonunu ve tlf daki medyayı oynatma imkanı veriyordu.Ama medyayı ve tlf nu zaten bluethooth üzerinden bağlanıp orta ekrandan mükemmel bir şekilde kullanabiliyoruz.Navigasyonu ise güncellemek kolay ve zaten önemli trafik bilgilerini güncel olarak veriyor;kaza veya kapalı yol v.b. Apple Car Play'i hiç denemedim ama belki Android Auto'dan biraz daha geniş kullanım alanı sunabilir.

Yakıt nasıl hocam? D5 i merak ediyorum şehir içi yakıtı.

D4 nasıl hocam Peki şehir içinde dur kalklı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.