Şimdi Ara

Volvo S90 Inscription.Donanım-Özellikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
9.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar guncel yakit tuketim ortalamaniz nerelerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    Benimki neredeyse hiç değişmedi iki yılda.50 km ortalama hız ile ortalama 7.1 litre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Benimki neredeyse hiç değişmedi iki yılda.50 km ortalama hız ile ortalama 7.1 litre.
    Benimki 9.00 litr4e seviyesinde. 75.000 bakimi da yeni yapıldı bariz yuksek size gore.

Bende ayın başında 80 bini yaptırdım.Ortalama hız önemli,sizinki kaç,benim burda yoğun trafik pek yok %80 uzun yol kullanıyorum zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bende ayın başında 80 bini yaptırdım.Ortalama hız önemli,sizinki kaç,benim burda yoğun trafik pek yok %80 uzun yol kullanıyorum zaten.
    Ortalama hizim 77 km gorunuyor

Yüksek hızlarda devirli kullanmışsınız gibi duruyor.Normal bir kullanım için fazla bir tüketim ortalaması.
    Bu arada ben aliexpreste arka spoiler görüp ısmarladım.Zaman olarak kötü bir zaman (Virüs Salgını) ama bilmiyorum,artık bekleyip göreceğiz.

Volvo S90 Inscription.Donanım-Özellikler

• Arabaya güzel,daha spor bir görünüm verir herhalde,abartılı da değil ayrıca.

• Bencede hos duruyor. Insaallah kisa surede gelir de taktirirsiniz.

Yakit konusuna gelecek olursak gecen hafta araci bakima verdigimde bir baska d5 ikame arac verdiler. Onda ortalama 7.9 gorunuyordu, test araçlarının genelde tuketimi yuksek olur, acaba diyorum benim araca ozel bir durum mu var.

(Yuksek devirli kullaniyorum genel olarak evet)

Kullanım tarzı,şartlar çok farkeder ama düşününce 9 litre bayağı bir fazla duruyor.Kendi kullanım tarzıma baktığım zaman,günlük gidiş geliş 80 km düzenli bir kullanımım var,otoban değil,50/70/100 sınırları olan biraz karışık bir hat.Cok sert değil ama asla yumuşakta denemeyecek bir kullanımım var;mesela bu hatta çok fazla sayıda tır olduğundan ona görede fazla sollama ve kickdown yapmak gerekiyor.
    Bu hafta yaptığım uzun başka bir yolculuğun dökümünü vereyim

Volvo S90 Inscription.Donanım-Özellikler
    Daha karışık bir hat aslında 30/50/70/100 ve sınırın olmadığı 40 km lik bir kısımdan oluşuyor.40 km lik kısım dışındakiler normal bir kullanım,40 km otoban ise 130 ile 200 arası hızlarda geçti.Tam bir fikir vermez ama yinede karşılaştırma için iş görebilir.

• Cok ilginc valla, yetkili servisle görüşeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Cok ilginc valla, yetkili servisle görüşeceğim.
    Bencede bir gösterin.Kendi kullanımımla karşılaştırınca şöyle düşünüyorum, benim ortalamamın 9 litre olması için yaptığım yolun sanırım tamamını Dynamic mod da yapmam lazım.

Birşey daha var unuttum,aşağıdaki ürüne Heico'nun kendi sayfasından sıklıkla bakarım bir indirim,kampanya varmı diye,işte geçenlerde bu denk geldi ama bu kez de benim duruma uymadı :-(Bu aletin sıfır orjinal fiyatı 2400 euro.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Bencede hos duruyor. Insaallah kisa surede gelir de taktirirsiniz.

Yakit konusuna gelecek olursak gecen hafta araci bakima verdigimde bir baska d5 ikame arac verdiler. Onda ortalama 7.9 gorunuyordu, test araçlarının genelde tuketimi yuksek olur, acaba diyorum benim araca ozel bir durum mu var.

(Yuksek devirli kullaniyorum genel olarak evet)
    basarsan yakar başkan ağır araba,daha sakin kullanarak düşürebilin

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

basarsan yakar başkan ağır araba,daha sakin kullanarak düşürebilin

Alıntıları Göster
    Iki ust mesajda diger kullanici arkadasim ne demiş gordunuz mu?
    Bende biliyorum kullanim sekline gore yakitin degisecegini...

Evet gördüm.Sanki ben basmadığım için iki senedir 7.1,7.2 litre. Üç arkadaşta daha vardı,onlarda yazsalardı anlamamıza yardımı olurdu.Aklıma yakıt kalitesi geldi ama bunu anlamak için örnek lazım.Ben son hızını testetmek için bir deneme yapmıştım ve hız 225'in üzerine çıkmamıştı.Burada iki farklı kalitede dizel satılıyor ve ben genelde normal olanı kullanırdım ve hep aynı istasyondan alırdım.Deneme sonucu öyle sinir bozucu olunca ilk önce istasyonu değiştirip bir sonraki denemeye üst kalite dizel aldım ve hız 240'ı geçti.

• quote:

Evet gördüm.Sanki ben basmadığım için iki senedir 7.1,7.2 litre. Üç arkadaşta daha vardı,onlarda yazsalardı anlamamıza yardımı olurdu.Aklıma yakıt kalitesi geldi ama bunu anlamak için örnek lazım.Ben son hızını testetmek için bir deneme yapmıştım ve hız 225'in üzerine çıkmamıştı.Burada iki farklı kalitede dizel satılıyor ve ben genelde normal olanı kullanırdım ve hep aynı istasyondan alırdım.Deneme sonucu öyle sinir bozucu olunca ilk önce istasyonu değiştirip bir sonraki denemeye üst kalite dizel aldım ve hız 240'ı geçti.
    Kusura bakmayin bir ustteki mesaji aslinda size ithafen yazmadim. Birisi zekice cok basarsan yakar gibi bir sey yazmis ona irhafen yazmistim.

Biliyorum ve zaten bende ona ithaben bir cümle kullanmıştım.

• Kim s90 alacakmış forumda ?

1 TL’lik kavanozu İçin közde patlıcan alıyorlar

• reis kızmayın ya,iyi ki birşey dedik:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.