< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 23 Ocak 2019; 0:23:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 23 Ocak 2019; 0:23:22 > |
Ulan biz de celik jantı sis farını donanım sanıyoruz
|
konuyla alakasız ama yahu bu s90 kendine her türlü baktırıyor.. o ben buradayım diyen ön tasarımıyla özellikle, segmenttaşları e vs 5 serisinde böyle bir durum yok
|
Sweedspeed forumunda konusuda vardi S90 nin surus dinamikleride s80 ne gore baya ilerlemis lakin daha kullanamadim en kisa zamanda test surusune cikacagim bunun disinda showroomda epey inceleme firsati buldum ve begenmedigim bi kac sey hemen gozume carpti ilk olarak ici s80 ne gore daha dar ve klostrofobik hissettiriyor on koltuklar s80 nin net daha rahatti ve daha kontrolunuz altindaydi hersey arka tarafta daralan tavandan nasibini almis aracin yanal genisligi fazla olmasina ragmen tavani dar olunca ici basik hissettiriyor
Konsol tasariminin dikligi bana s70 le eski s40 i animsatti alisana kadar insani yorsada alistiktan sonra vazgecmesi zor oluyor Malzeme kalitesi eski volvolardan daha iyi degil ama rakiplerinin ilerisinde gercekten basarili Yeni araclari inceleyince benim eski volvolara olan sevgim ve saygim artiyor 2006 model makyajli bi s80 nin rafineligini malzeme kalitesini kolay kolay hicbir aracta bulamadim malesef volvoda trende uyarak malzeme kalitesini dusuruyor zamaninda 2004 model classic s40 in alt trimleri bile yumusak gercek deriydi bugun satilan mk 2 s60 bile o kalitede degil hele hele f10 dur f30 dur passattir w205 tir falan yaklasamaz bile o kaliteye |
Donanım bakımından hakikaten zengin bir araç. Boşuna demiyoruz donanım isteyen gitsin volvo alsın diye Bu konuda sadece s90 değil tüm modellerinde cömert davranıyor volvo.
|
Şöyle arabaları buralara koymayın da kendi aracımızdan soğumayalım...
|
Para olacak ki bineceksin buna. ben böyle vergi sisteminin....
|
Bence e ve e+ sinifinda en cool ve genc gorunumlu tasarim s90 nin
|
Ses ölçümü daha önce Ceed ve Jetta'da yapmıştım, iki araç da 80 kmh civarında kaymak asfaltta 70 dB gibi idi yanlış hatırlamıyorsam. DOlayısıyla S90 baya baya sessizmiş. Mevcut sesi baskılaması ise uber bir donanım.
Gelen varsa sahibinden'e gidiyom |
Bugun garip ama sevindirici bir durum olustu...
Sabah seyir halindeyken performans azalmasi uyarisi aldim. Ogleden sonra servise ugradim, meger turbo hortumu emaneten duruyormus benim 2 haftadır performansını dusuk bulmamin sebebi buymuş :) Hortum kelepce ile sıkılınca simdi 235 ps gucu hissetmeye basladim:)) |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 19 Mart 2018; 20:47:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 19 Mart 2018; 21:11:54 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 19 Mart 2018; 22:33:50 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 19 Mart 2018; 23:16:3 > |
|