Şimdi Ara

VOLVO S90 motor arızası (AYIPLI MAL) (Güncelleme: MAHKEME ARAÇ DEĞİŞİM KARARI VERDİ))) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
36
Favori
77.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imfatalty

"İnsan eşşek olunca semer vuran çok olumuş"
    Aklıma bu geldi direk.
    Adamnın kanuni hakları var arkadaşlar bunu anlamak bu kadar mı zor? Ama zaten sıkıntıda burda biz kanun ve hukuk tanımayan nir milletiz. Oldu bittici bubyapımız yüzünden ilerleyemiyoruz zaten.
    Konu sahibine çom geçmiş olsun, umarım davası uzamaz.
    Halkımız köle üstadım. Köle olduğunu hakkını aramadığını yönetenlere karşı ses çıkarmayışından, tekrar seçmesinden görebilirsin. Baştakiler köleye para, yiyecek vs. yardımı yaparak tamam oldu bitti diyerek yola devam ederler. Kölelerde günü geçirmeye odaklandığı için ötesini düşünmez, kölelikten de çıkamazlar. Nitelikleri yoktur.

Burda da aynı mevzu. "Motor değişiyorlarmış tamam motor değiştir binmeye devam et diyenler var." Bunu kabul edip hiç düşünmeyen hayatına devam etmek isteyen milyonlarca köle var bizde.

MOTOR bu MOTOR aracın kapısı değil.

• Motor değişimi + değer kaybı gibi bir seçenek yok mu?
  • Geçmiş olsun.

Takibe aldım. Devamını bekliyorum.
  • volvo global ile iletişime geçtiniz mi acaba.mahkeme ile kazanırsan ben olsam bir de manevi tazminat davası açarım.arkadaş haksız yere beni süründürdün psikolojim bozuldu diye.mercedes audi tamam da volvo nun da aynı b k un kırmızısı olduğunu öğrenmiş olduk.subaru bu aralar dikkatimi çekiyor.bmw bi kademe daha iyi diyorlar ama bu olaydaki gibi durumda sorunsuz maduriyet giderecek firma yok gibi.
  • motor komple değiştikten sonra ne sorunu olurki sıfır km olmuş olur hem motor mumarası aynı olsun sıkıntı yok alan adam içinde binen içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

motor komple değiştikten sonra ne sorunu olurki sıfır km olmuş olur hem motor mumarası aynı olsun sıkıntı yok alan adam içinde binen içinde
    Hocam hiç bir zaman fabrikasyon kalitede değiştiremezler. İnsanın içine sinmez o şekilde.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Zamanında araç geliştirilirken Volvo, Ford'un olduğu için maalesef pek alternatifi yoktu.
  • Yüksek vergiler nedeniyle mal canın yongasında çıkıp taaa canın kendisi olduğu için kul yapısı bir vasıta önemli bir gündem haline gelmiş oluyor. Geçmiş olsun lakin bu firmalar her arıza yapan aracın yerine yensini vererek işin içinden nasıl çıkabilirler. Garanyi kapsamında motorun sıfırıyla değiştirilmesinin handikapı nedir? Çok ikinci el araç alıp satmış biri olarak tercihim motoru değiştirilmiş adaç olur tabi sıfır olarak.
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    İki takoz, egzost ve şanzman bağlantısından başka ne zorluğu veya olumsuzluğu varmış.
  • Sizi tenzih ederim fakat halkımız hala şark kafasında olduğu için satın aldığı aracın usta eli dahi değmemiş olmasını istiyor.

Geçmiş yıllarda malum sitede Renault Toros aracının orijinal bujilerinin hala üzerinde olduğunu övünerek ilan açmış. Araçlarının boyasız olduğunu kanıtlamak için güneş yanıkları, çizik ve vuruk içinde geziyorlar. Malum ortadoğu ülkesiyiz. Trafikte hanzo çok ister istemez kaza kaçınılmaz. Aracımla pis pis gezeceğime iyi bir işçilikle boyanmış arabayı tercih ederim. Temiz temiz binerim.

Mamafih benim nezdimde aracın motorunun değişmesi demek neredeyse aracın yenilenmesi anlamını taşır. Kaldı ki satın aldığım aracın motoru yetkili serviste değişmiş ise oh ne ala ballı börek derim. Aracı satın alırdım. Sulh istiyorlar ise yeni 4 lastik aldırırdım, şanzımanı da yenilemelerini isterdim.
  • Suç kesinlikle bu ekonomik krizde gidip s90 araç sahibinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

s90 la krizin olmadığını kabullenmeye çalışmak nasıl bir sığlık
    İyi siz kriz var diye ağlayın o zaman bak üyemiz s90 almış üstüne mağdur olmuş onun bile konusunu açıyor ve bugün satsa yarın gider sıfırını satın alır çatır çatır gelir yine konusunu açar, sizler de burada ağlarsınız biz alamıyoruz diye benim karnım tok buradakilere artık s90 â para veriyorsa bir insan en az 10 katı daha cebinde vardır ki bu s90 â bu parayı gömüyor olsun, o yüzden kimse kimseyi kandırmasın, şuan bir sokakta mesaj yazıyorum önümden geçen arabaların fotoğraflarını atsam gözünüzle görseniz sizlerin bilinci kapalı olduğu amaçlarınız başka olduğu için yine inanmazsınız yine ağlarsınız..

• Aracinizi yapip versinler .deger kaybida hesaplansin size odesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Sizi tenzih ederim fakat halkımız hala şark kafasında olduğu için satın aldığı aracın usta eli dahi değmemiş olmasını istiyor.

Geçmiş yıllarda malum sitede Renault Toros aracının orijinal bujilerinin hala üzerinde olduğunu övünerek ilan açmış. Araçlarının boyasız olduğunu kanıtlamak için güneş yanıkları, çizik ve vuruk içinde geziyorlar. Malum ortadoğu ülkesiyiz. Trafikte hanzo çok ister istemez kaza kaçınılmaz. Aracımla pis pis gezeceğime iyi bir işçilikle boyanmış arabayı tercih ederim. Temiz temiz binerim.

Mamafih benim nezdimde aracın motorunun değişmesi demek neredeyse aracın yenilenmesi anlamını taşır. Kaldı ki satın aldığım aracın motoru yetkili serviste değişmiş ise oh ne ala ballı börek derim. Aracı satın alırdım. Sulh istiyorlar ise yeni 4 lastik aldırırdım, şanzımanı da yenilemelerini isterdim.
    Serviste böyle komplike bir motoru üretim bandı hatasızlığında ve kalitesinde takılacağını inanarak bunu söylediğinizi düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

İyi siz kriz var diye ağlayın o zaman bak üyemiz s90 almış üstüne mağdur olmuş onun bile konusunu açıyor ve bugün satsa yarın gider sıfırını satın alır çatır çatır gelir yine konusunu açar, sizler de burada ağlarsınız biz alamıyoruz diye benim karnım tok buradakilere artık s90 â para veriyorsa bir insan en az 10 katı daha cebinde vardır ki bu s90 â bu parayı gömüyor olsun, o yüzden kimse kimseyi kandırmasın, şuan bir sokakta mesaj yazıyorum önümden geçen arabaların fotoğraflarını atsam gözünüzle görseniz sizlerin bilinci kapalı olduğu amaçlarınız başka olduğu için yine inanmazsınız yine ağlarsınız..

Alıntıları Göster
    2017 de Almanya’da 1 milyon Mercedes, Bmw ve Audi satıldı. Türkiye’de bu rakam 70 bin civarında. Etilerde falan mı oturuyorsun bilmiyorum ama lüks otomobil tüketiminin nufusa oranı en az olan ülkelerden biri Türkiye.

• Konuyu okuyunca aklıma sattığımız 2011 Fluence geldi. Aracın hiç bir problemi yoktu ama yetlili servis aracın yağsız calıştığını keşfetmiş fabrikaya haber vermişti. Araç 1 hafta fabrikadan yetkili bekledi geldiler inceleyip çözemediler. Sonra bize teklifle bizim aracın motoru söküp götürüp yeni sandık motor vermişlerdi. Acaba çözebildiler mi hep merak etmişimdir. 😂 Bekliyorum ama hala Renault yağsız çalışan motor geliştiremedi çözemedilerse demekki 😂😂
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.