< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 19 Ağustos 2024; 11:48:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 19 Ağustos 2024; 11:48:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Olmadı Jaguar, Range İngiliz takılırız
Vahdettin misali |
Boş eleman gelmiş gene..
Defolup gitsin, canları cehenneme Öyle dediniz ya. Yaratıcı sizi dikkate alıp gereğini yapacak. Dünya sizin yüzü hürmetinize dönüyor yoksa, dönmez. Zamanı gelecek. Zamanı gelecek... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 19 Ağustos 2024; 11:53:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Otomobil fazla. Araba yeterli |
Defolsun gitsin ihtiyacımız yok... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 19 Ağustos 2024; 12:11:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 19 Ağustos 2024; 12:12:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni gümrük vergileri diyerek stokları olmadıklarını söylemişler yani. Yeni araçlar üretilince getirirler. Olmadı Audi alırız. Gene de forumdaki uzman özkana sormak lazım. |
Suv'a devam artık sedan devri bitiyor ... Volvo da bunu görüp adım atmış. |
Ben tasarlıyorum, ben üretiyorum, ben gönderiyorum, ben satıyorum ama vatandaşa öyle vergiler koyuyorsunuz ki herşeyi yapan ben bile sizin kadar kar edemiyorum, başlarım yapacağınız işe demiş... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |