2014 Model Volvo V40 aracımın halojen ön farlarını led ampüllerle değiştirmeyi düşünüyorum ancak soket gruplarını tam olarak bilmiyorum. Özellikle gündüz farlarının soketini merak ediyorum. Parklar büyük ihtimalle T10 soket. Aracın kullanım kılavuzunda belirtilen teknik özellikleri ekliyorum. Daha önce böyle bir işlem yapan ya da bu işten anlayanınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de ampulleri internetten tedarik edip sanayide taktırmak aracın garantisini bozmak gibi bir duruma yol açar mı? Teşekkürler.
Hocam sonradan takılan cree led diye tabir edilen LED'ler çok iyi selektör atıyor fakat, far taslarının odağına çok uygun olmadığı için. Aydınlatma çok başarılı olmayabiliyor. Kendi farınıza bixenon montajı ya da orjinal v40 bixenonlu far kovalayabilirsiniz çıkma olarak.
Ek olarak, Bunu tüm premium markalar yapıyor. BMW Audi Mercedes Volvo hepsi bunu yapıyor. Halbuki premium araçlara halojen hiç yakışmıyor. Düşünün ki D segment olan Mercedes C serisi ve F30 3 serisinde bile hala halojen far mevcut.