Şimdi Ara

VOLVO V40 Sahibi Olan ya da Yorum Yapabilecek Kadar Kullanmış Olan Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla artık performans kaygım kalmadı. Ne de olsa olur olmaz her yerde sabit ya da mobil radar var. Şehir içinde desen zaten sınırlar belli. Ankara'da yaşıyorum. Her yerde 70 km sınır var. Trafik son yıllarda gereksiz artmaya başladı. Kısacası öyle çok performanslı bir aracın pek de bir artısı yok.
    Ama dikkatimi çeken birkaç arkadaşın ve sizin de belirttiğiniz üzere iç mekan darlığı. A3 bu konuda harika. İçi geniş. Arka diz mesafesi gayet harika. Eğer V40'ta kendimi basık bir ortamdaymış gibi hissedersem A3'ten vazgeçmem
  • alpk A kullanıcısına yanıt
    Ankara'da yaşıyorum. Servis sıkıntı olmaz. Arıza durumunda ise ikame araç verirler zaten. Yani bu konuda öyle aman aman bir sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

@akifsari

bu aracın içine b segmentten geniş demek tamamen insanları yanlış yönlendirmektir.

iş yerindeki bir tanıdığımın annesine engelli raporu verdikleri için kendisinin %40 indirimle araç alma imkanı oluştu. bmw 320,520 (1,6 benzinli olan), passat cc 1.4tsi, v40 d2 ps seçenekleri arasından ben kendisini v40 cc'ye bakmaya ikna ettim. ancak istinyedeki volvoya gidince v40'ın inanılmaz dar bir araç olduğunu gördük. öyle olunca s60'a da bakalım dedik ve doğal olarak s60'a hayran kaldık. 108bin lira fiyat çıkardılar. muhtemelen indirimlerle 78bin liraya gelecek. tekno ve comfort paket olması lazım. özetle bilmediğim incelemediğim bir araç değil v40. ama çok dar. evet yürür aksamı s60'tan alınmış ve yol tutuş c-d sınıfı arasında ve focustan iyi. ancak dediğim gibi a3'e göre iki handikapı var. motor hantal ve iç mekan dar. bunların dışında motor ve şanzımanın sorunsuz oluşu, yol tutuşun sınıfının en iyisi olması, hastası olduğum deri koltukları ile çok güzel bir araba.

özetle ben olsam a3'ten v40'a geçmem. ama tercih edeni de anlarım zira cross country çok hoş duruyor.

B segment fiestadan genis degil mi ? Kimseyi yanlis yonlendirdigim yok ..neyse cevap vermesen de olur forumu birakma karari aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 25 Aralık 2013; 21:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Hocam Geçen Sene 2008 V60 Benzin/LPG Modeli ( Otomatik Vites ) Bende Vardı Araç Her Açıdan 1 Numaraydı Bana Göre , LPG Ara Ara Devre Dışı Kalıyordu ve Servise Götürdüm. ( Ankara Ostim Sanayi Recai Usta ) Sanayiye Gittiğimde LPG'nin Değişmesi Gerektiğini Söylediler ve Aracı Aldılar.Beklerken Yanında Çalışan Oğluyla Muhabbet etme Şansım Oldu Bana Volvonun V60 ve V80 Modellerinin Gerçekten Volvo Markasını Hak Ettiğini Ama V40 Modellerinin Ford Focus-Mondeo Gibi Olduğunu Söyledi.Ne Açıdan Söyledi Bilmiyorum , Detaylıda Konuşma Şansım Olmadı.

Hocam volvo modllerini katıştırdınız herhalde. V80 diye bir model yok. Bir de 2008 de v60 çıkmamıştı daha taa 2011 yılına kadar (buraya gelmesi 2011 martı bulmuştu).

EDİT : Konu Başlığında İçeriği S40 Olarak Gördüm , Bahsettiğim Araçlarda S60 İle S80 Modeller , Yakalayan Arkadaşa Teşekkürler.Yukarıda Yorum S40 İçin Geçerlidir.

• Şimdiden söyleyeyim S60'ınız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

@akifsari

bu aracın içine b segmentten geniş demek tamamen insanları yanlış yönlendirmektir.

iş yerindeki bir tanıdığımın annesine engelli raporu verdikleri için kendisinin %40 indirimle araç alma imkanı oluştu. bmw 320,520 (1,6 benzinli olan), passat cc 1.4tsi, v40 d2 ps seçenekleri arasından ben kendisini v40 cc'ye bakmaya ikna ettim. ancak istinyedeki volvoya gidince v40'ın inanılmaz dar bir araç olduğunu gördük. öyle olunca s60'a da bakalım dedik ve doğal olarak s60'a hayran kaldık. 108bin lira fiyat çıkardılar. muhtemelen indirimlerle 78bin liraya gelecek. tekno ve comfort paket olması lazım. özetle bilmediğim incelemediğim bir araç değil v40. ama çok dar. evet yürür aksamı s60'tan alınmış ve yol tutuş c-d sınıfı arasında ve focustan iyi. ancak dediğim gibi a3'e göre iki handikapı var. motor hantal ve iç mekan dar. bunların dışında motor ve şanzımanın sorunsuz oluşu, yol tutuşun sınıfının en iyisi olması, hastası olduğum deri koltukları ile çok güzel bir araba.

özetle ben olsam a3'ten v40'a geçmem. ama tercih edeni de anlarım zira cross country çok hoş duruyor.

B segment fiestadan genis degil mi ? Kimseyi yanlis yonlendirdigim yok ..neyse cevap vermesen de olur forumu birakma karari aldim.

değil.

• Ingrid I kullanıcısına yanıt
    S60 cidden güzel bir araç. Dış tasarımı harika. Fakat, resimde de görüldüğü üzere orta konsoldaki simetrik olmayan 2 adet hava çıkış kanalı gözüme aşırı kötü geliyor. Sadece ve sadece sırf orta konsoldaki bu saçmalıktan dolayı almam bu aracı.
    V40'ın konsolunun aynısı S60'ta olsa, hemen yarın siparişi geçerim S60 D4 R-Design

VOLVO V40 Sahibi Olan ya da Yorum Yapabilecek Kadar Kullanmış Olan Var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [H.E.E] -- 25 Aralık 2013; 22:03:15 >

• Hocam ufak şeylere takılmayın Gidin inceleyin test sürüşü yapın
  • Mekanik kısım focusla aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingrid I kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim şahsi estetik algıma göre aşırı büyük bir olay. Orta konsolu gördükçe küfrederim. Yani S60 orta konsolu düzeltmedikçe bana hitap etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [H.E.E] -- 25 Aralık 2013; 22:09:43 >
  • a3ten v40a geçmek bence gereksiz bir hamle olur
  • quote:

quote:

quote:

@akifsari

değil.

http://www.whatcar.com/car-reviews/ford/fiesta-hatchback/1-25-82-zetec-5dr/specifications/66558#tabsection3

http://www.alle-autos-in.de/volvo/volvo_v40_t4_ktc5742.shtml

iç ve dış ölçülere bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Hayırlı olsun hocam. Benim derdim zaten vites geçişleri, aracın konforu, özellikle uzun yoldaki rahatlığı, ses yalıtımı. Performans derdim yok.
    Araç kullanım zevki nasıl peki? Direksiyon tepkileri? Uzun yolda kullandıysanız eğer, yoruyor mu araç? Yoksa gayet rahat bir şekilde yormadan ulaşım sağlıyor mu?

Uzun yolda yormuyor hocam gayet konforlu araçta cc olmasını tavsiye ederim uzun yol için , vites geçişleri olarak 2012 vw tiguan var bizde bir tane de 6 ileri dsg şanzıman, dsg şanzıman ın geçişleri daha seri ama powershift şanzıman kötü demiyorum yine geçişler seri, hissedilmiyor. Bu fün city safety özelliği devreye girdi ilk kez gayet başarılı bir sistem ufak kazaları önleme konusunda çok iyi ve her paket te güvelik donanımı standart olarak full olduğundan güvenlik konusunda bir derdiniz olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.volvocars.com/tr/sales-services/Documents/V40_TRtr.pdf

32. sayfada ölçüler mevcut ( daha net okunuyor)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@akifsari

değil.

http://www.whatcar.com/car-reviews/ford/fiesta-hatchback/1-25-82-zetec-5dr/specifications/66558#tabsection3

http://www.alle-autos-in.de/volvo/volvo_v40_t4_ktc5742.shtml

iç ve dış ölçülere bakabilirsin

aracın içine bindim diyorum. hala ölçüleri veriyorsun.

• Merhaba,

Yorum yapmak için kullanmaya ihtiyacımızın olduğunu düşünmüyorum, C sınıfı olan bir modele verilecek olan fiyatta bellidir. Her ne kadar Volvo olsa da, insanlardaki ön yargı ve fiyat analizlerinin sonucunda sınıfta kalıyor. Birileri tarafından istediğince "Premium" ilân edilsin, C sınıfına bu kadar para bağlanmamalı. Ayrıca, sizde de A3 olduğuna göre, V40'a geçmenin mantıklı bir yanı kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Volvo V40 alacaksanız 40-50000 TL aralığına inmesini bekleyin. Maalesef şu an 30-35000 TL pahalı liste fiyatı var.

kesinlikle çok yüksek fiyatı
  • volvo o kadar internet sitesine verdiği reklam parasına indirip yapsa daha çok iyi olacakta nerdee her sitede reklamı var indirim indirim volvo duy sesimizi
  • v40 ucuz bir otomobil değil ama bugün clio 50.000 lira olmuş, golf parasına v40 alabiliyorsunuz... Rakiplerine baktığınızda V40 pahalı değil ; otomobiller pahalı... Volvo'nun fiyat listesine de aldanmayın 7.000 liraya varan indirim vardı V40'ta aylardır.
  • Arka kısmı gerçekten bir kaç kişinin yazdığı gibi çok dar ancak bence oturulmayacak gibi de değil. Boyum 1.90 (evet forumdaki herkesin boyu 1.90 ) ve sürücü koltuğunu kendime göre ayarlayıp arkaya oturduğum zaman dizlerimi kırıp oturmak zorunda kaldım. Golf'ün arkası çok daha rahat. Ancak Golf'ten 2 nesil önde kesinlikle. Aracın içine bindiğinizde gerçekten kaliteyi hissediyorsunuz. Malzeme kalitesi çok güzel. Konsoldaki ekran gayet başarılı. Manuel vitesin aydınlatmalı oluşu hoşuma gitti. Aynı zaman dikiz aynasının çerçevesiz oluşu da çok güzel. Bence f/p olarak iyi. A3'ten sonra kötü gelmez ama bence A3'ü sattıktan sonra alınacak araç gerçekten bu değil. A3'ten sonra daha iyi bir araç arıyorsanız BMW X1 bakmanızı tavsiye ederim. 1.6sdrive gerçekten başarılı bir araç. İçi 3 serisinden geniş ve daha kaliteli hissettiriyor. Arka diz mesafesi de çok başarılı. 8ileri sorunsuz şanzımanı da bonus. A3'ten sonra satıp yine C sınıfı bir araca paranızı bağlamayın bence.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.