Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (315. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.899
Cevap
141
Favori
595.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönderdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama, bayilerde araç bulunabiliyor mu? liste fiyatları ve sahibinden fiyatları arasında 500k ya yakın fark var çözemedim. nedir durum volvoda? Liste fiyatları mı geçerli ne geçerli

• Corticera kullanıcısına yanıt
    Volvo da da aynı diye biliyorum,online alış girseniz dahi 5-6 aydan önce sıra gelmiyor diyorlar.
    Bu arada son zamlardan Volvo da nasibini almış,2 milyon civarına gelmiş P6 lar.

• DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt

online alış nasıl giriliyor hocam? ne yaparsam yapayım bayiye atıyor beni...

• Corticera kullanıcısına yanıt
    Ben ilk giriş yaparken könfigüratörden aracı oluşturdum,bir kod verdi.
    O kod sanırım bağlı bulunduğunuz ildeki bayiyede gidiyor,ertesi gün beni aradılar,konfirme için.
    Ondan sonra da sıra gelince aranmıştım bayi tarafından,kapıora yatırmam istendi,süreç böyle ilerledi.

• Gelecek hafta t4 plug in hybrid xc40 ile aranizdayim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • allnite A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden.

• Hocam o bilgiyi tam ben de bilmiyorum. Avrupa'dan aldik aracı. Üretime geçen hafta girmiş. Tek bildigimiz 2024 model olarak geleceği yönünde.

• allnite A kullanıcısına yanıt

Volvoda yeni yıl üretimi 1 Mayıs veya 1 Haziran da başlıyor. Dolayısıyla yılın ikinci yarısı üretilen araclar yeni sene spekli oluyor.

Tabii bizde üretim yılı neyse o model yılı yazacak ruhsatta.

• Sitede zaten seçim şansınız var 23 ya da 24 model yılı için.Fiyat farkı mevcut.

• T4 ve t5 motor gücü farkını cok hissetmedim. Belki daha az yakiyordur. Aralarında 1500 euro fark var sadece

• Deneme amaçlı %100 şarj sonrası (evde 11KW Ac ile) menzil durumu.

Volvo XC40 Kullanıcıları

• Arkadaslar merhaba,
    2020 T3 momentum aracim 27 bin km.de satiliktir. ILK SAHIBINDEN VOLVO XC40 T3 EKSTRALI + ARKA KOLTUK ISITMALI İlan No: 1108519647https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volvo-ilk-sahibinden-volvo-xc40-t3-bol-ekstrali-plus-arka-koltuk-isitmali-1108519647/detay

• Herkese merhaba,

yaklaşık 1.5 aylık süreçten sonra ben de xc40 p6 sahibi olarak aranıza katıldım 😊

aracın ne kadar keyifli olduğunu anlatamama gerek yok sanırım. Hepiniz benden eski sahip olduğunuz için tecrübelisiniz.

ilk elektrikli aracım olduğu için mutlaka dikkat et diyebileceğiniz noktalar var mı acaba?

bundan sonraki süreçte daha sık görüşmek dileğiyle 😊

• Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Her üreticede olduğu gibi Volvo da da batarya şarjını zorunlu kalmadıkça max.%90 olarak tutmanızı öneriyor.
    Onun dışında zevkli ve güzel bir araç aldınız diyebilirim.Ben Tesla da dönüp buna geldim ve çok memnunum şuana kadar.
    Hiç sorun çıkarmadı,tüketimi gayet kabul edilebilir düzeyde.
    En azından gerçek anlamda suv a biniyorsunuz.

• DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler 😊 dün satış temsilcisi de o uyarıda bulundu. Bir de özellikle yazın dc şarj yapınca batarya ısınır, onu soğutmak için araç yine tüketim yapar dedi. O yüzden 80’e kadar dc şarj yapıp, son %10’u ac şarj yapma tavsiyesinde bulundu. Bilmiyorum tabi kullandıkça anlayacağız inceliklerini 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Dedikleri doğru ama o şekilde ne derece efektif olur tartışılır.
    Birde zaman ayırmak gerekir hem ac hem dc için 😃

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.