Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.899
Cevap
141
Favori
596.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer benzinli SUV lara kıyasla ben yakıtının üzmediğini düşünüyorum. 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Merhaba, sanırım İstanbul'da yaşıyorsunuz. Ben de İstanbul'dayım. Şehir içi tüketiminiz nasıl?

• Ağdalı Bamya A kullanıcısına yanıt

Uzun dönem 7,6 gösteriyor (gerçeği 8.0-8.1 civarındadır) .

Fakat son depolarda hep 7,1-7,2 çıktı (gerçeği 7,6-7,7 dir)

Benimki T3 auto 18 jant.

• Ay sonunda xc40 recharge‘ım teslim edilince aranıza katılacağım 😍

• bluerdem kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam . güle güle kullanın . size sormak istediğim size teslim edilecek araç model year 2024 'mü . çünkü Nisan 2023 'den sonra üretim bandından çıkan xc40 ve c40 'ın hem motorları hem bataryaları değişti . menzil değerleri arttı . mesela tek motorlu c40 ve xc40 'da artık motor arkada yani araç arkadan itişli . batarya kapasiteleri menzil değerleri farklılaştı . motorların ikisi de artık bizzat volvo tarafından üretiliyor . sizin aracınız hangisi acaba ? ben de c40 siparişi vereceğim fakat volvo türkiye "bize henüz bilgi verilmedi" diyerek geçiştiriyorlar. avrupada yeni xc40 ve c40 (my2024) test edilmeye başlandı kullanıcılar tarafından .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hd che -- 18 Mayıs 2023; 20:34:54 >
  • 2020 T3 lerden en erkenlerden biri benimki sanırım. Dün ilk muayeneye gittim.

2 hafif kusur verdiler.

- motor no okunmuyor

- uzun far ayarsız.

Otomatik far yükseklik ayarı bulunan LED farlı araçta nasıl ayarsız oluyor anlamadim. Teknisyenin dediğine göre uzun far daha yukarı göstermeli imiş ama daha aşağı gösteriyormus. Bakımda servise söyleyeceğim artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yıllardır her gittiğimde mutlaka bir hafif kusur buluyorlar.Özellikle servise götürüp en ince detay bakımıda yaptırsam nafile. :(

• hd che H kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler dostum. Bana gelen sipariş formuna göre araç 2023 model sanırım. Yani 420 km menzilli olan versiyondan ama haftaya daha net sorup öğrenmeye çalışırım 🙏🏼

• O zaman 2023 model olması benim için daha avantajlı olmuş bütçe açısından 😊

• Bu arada "Volvo on call servis gerekli" uyarısına çözüm bulundu mu?

• Selamlar,ufak bir Tesla macerasından sonra (siparişimi iptal ettim) inş 1-2 gün içinde P6 ile Volvo ya devam edeceğim.2020 T3 aracımı satıp tamamen elektrikliye geçiş yapıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SGA S kullanıcısına yanıt
    Henüz maalesef diye biliyorum,en son geçen ay servise sormuştum hala bir gelişme yok demişti.

Saçmalamışlar.
    Far tarafına ya da far beyninin olduğu bölüme darbe almadıktan sonra böyle bir şeyin olması mümkün değil.

• DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt

Merhaba. Hayırlı olsun şimdiden. Tesla'yu neden iptal ettiniz acaba?

• corylus C kullanıcısına yanıt
    P siparişti benmkisi.Ekim Aralık teslimat görünüyor.Aslında sürekli P nin donanımından dolayı hep kafamda soru işaretleri vardı( lastik yanak farkı,servis ve yedek parça tedariği vs) Birde ilk sipariş sonrası 105 bin tl zam gördük ki daha da ne kadar geleceği belli değil.
    Xc40 suv konforundan sonra birde konfor kaybı ister istemez olacaktı.Evet aklım orada kaldı yazılım,teknoloji vs ama P6 içinde hiç pişman değilim.

• DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt

Anladım. Kazasız günlerde, güle güle keyifle kullanın.

• corylus C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim,deneyimlerimi artı eksi buradan paylaşmaya çalışırım.

• Ağdalı Bamya A kullanıcısına yanıt
    2 yıla yakın kullandım T3 Adana da çoğunlukla şehir içinde.Min gördüğüm tüketim 7.6lt/100km oldu.Üzeri size kalmış artık :)

• Aracı aldığımdan beri kabaca 3000 km yaptım. İstanbul’da yaşıyorum, iş yerim diğer yakada. Günlük kullanımda ortalama 7.6 lt/100 km gösteriyor. Ankara’ya gidip geldim bir kere. O seyahat için de 6.4 lt ortalama vermişti. Genelde eco modunda kullanıyorum. Araç 2023 T2. Önceki aracım olan scirocco da sakin kullanımda 7-7.5 lt yakıyordu. Aradaki konfor farkını göz önüne alırsak yakıt farkı benim açımdan kabul edilebilir seviyede. Hiç öyle 5 lt yakan bir arabam olmadığı için bu yakıt seviyelerini normalleştirmiş olma ihtimalim de var tabi.

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.