Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.899
Cevap
141
Favori
596.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve sonunda aracımıza kavuştuk çok şükür.
    İlk elektrikli deneyimim,Kayseri Adana geldim.Batarya yüzde 97 dolu yola çıktım,google a göre yüzde 17 ile Adana ya varabilirdim ama ilk deneme riske etmemek adına Niğde de dc istasyondan %20 lik bir dolum daha yapıp rahat rahat geldik.
    Sesszlik müthiş birşey,kullanıma göre de sarfiyat azalabilir gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Ben elektrikli araca geçmek için bir süre daha bekleyeceğim. Sürekli şarj başında beklemek bana şu an çok makul gelmiyor :) müstakil eve geçme durumum var. Şayet öyle olursa işler değişebilir tabii :)

• Teşekkürler inş istediğiniz gibi olur.

• Explorion E kullanıcısına yanıt
    Ayrıca günlük kullanımda gerçekten sık sık şarj etme gibi bir ihtiyaç doğmuyor.
    Bende de aynı çekince vardı ama 1-2 gün alışınca bakmıyorsunuz bile bataryaya.
    Dc şarj ile 30dk da %80 e doluyor ki size ortalama bir kullanım da 300-350km arası menzil verir.

Müstakil ev planım gerçekleşirse T2 aracımı değiştirme fikrini iyiden iyiye düşünebilirim. Çok sık İzmir - İstanbul yapıyorum , biraz da agresif kullanırım. Şehirlerarası yolculuk biraz daha fazla sorun gibi. En çok yerleşik Google hizmetleri için istiyorum aslında . Bizim araçlara da getirebilseler şahane olacaktı

• Explorion E kullanıcısına yanıt
    Evet Google zaten herşeyi hesaplayıp batarya menzil organize ediyor.

• Bugün Zes Dc de gönderdikleri kartla ilk denemeyi yaptım,%45 den %90 a kadar yaklaşık 210 tl bir ücretle 40 dk civarında şarj işlemi bitti.
    Kullanımı çok kolay,kartı okutmanız yeterli.Uygulamadan da anlık tüm bilgileri görebiliyorsunuz.

• İlk 750km deneyimim..
    16.7kw/100km ortalama görünüyor.Tabi daha çok erken gerçek veriler için ama bu şartlarda %100 dolu batarya ile 65kw lık dolumda 400km götürür gibi ki benim gibi bir kullanıcı için ayda iki kere dolum yeterli gibi.

Sanırım bu şehir içi ortalamanız. Elektrikli araçlarda uzun yol verimliliği çok önemli. Ben Kia Niro vardı, uzun yol verimliliği de fena değildi. Ortalama 110 km otoban huzlarında %100 ile 350-360 km yapsa yine fena sayılmaz. Bu arada net batarya 66 kw sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corylus C kullanıcısına yanıt
    Evet yüzde 90 ı şehir içi.Uzun yolda 110 ortalama ile kısa süreli kullanımım oldu,yüzde 100 batarya ile 330-360 arası gider gibi.

• Resmini çekmemişim kusura bakmayın.

Herhangi bir kaza sürtme dürtme darbe yok ama dün baktım sağ arka tekerlek arkını çevreleyen (dodik deniyor galiba) plastiğin iki parçası birbirinden çıkmış ve daha önde kalan taraf üstte duruyor. Nasıl olmuş anlamadım, geri yerine takayım dedim. ama takamadım çok sert , arka parçaya giren tırnakları da biraz eğdim. Evde arka tarafı da biraz kanırtıp denemek aklıma geldi, öyle yapınca oturdu galiba.

Durduk yerde nasıl çıkar bu anlamadım. Parkyerinde biri sürtmüştür desem hiç iz yok.

• Geçmiş olsun,evet enteresan olmuş.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 19 Haziran 2023; 14:46:37 >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Ben Adana da yım,bakıp bilgi vereyim size.

Gsm numaram onaylı olmasına rağmen PM gönderemiyorum 🧐
    İspark kodo aldım,siz bana PM atın ordan ileteyim..

• Teşekkürler yolladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gördüm ama ben ilginç şekilde cvp yazamıyorum,gsm numaram onaylı olmasına rağmen.

Geldimi acaba Pm?

maalesef gelmedi. PM den ceptel yazayım whatsapptan atın .

Olur

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.