MEnzil gostermeye 2.10 getirdiler. Daha önce detaylı takip edemedigimiz için mutluyduk. %100 sarj ettikten sonra , hard reset atarsanız menzil yukselecektir. Cünkü sizin daha önceki kullanımızı baz almayacak.320 km menzilde yaklasık 20kw tuketimizi olmus. Hava sıcaklıgı , klima ve süratle 20kw cok normal. Ben yeni uzun menzil test ettim. Test aracı 2000 km ortalaması 19,6kw/100 km ydi. İçiniz rahat olsun. menzili %20-%90 aralıgında 250-300 gibi planalayın bence hatta 250 :) |
Volvo XC40 Kullanıcıları (328. sayfa)
-
-
Recharce candır :) 30000 km bakımında sadece Polen filtresi değişti. zaten o da ücretsiz. 100km de evden sarj ile 40 tl yaklaşık tüketim yaparken 0-100 hızlanmasıda 7.4 sn ( Xc60 2.0 dan hızlı ) . Bence EV düşünmelisiniz .. .
-
Kesinlikle…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazartesi günü 2.11 yazılımına güncellettim aracımı. YouTube arayüzü bilgisayardaki browser görünümüyle çalışıyor. O yüzden kullanımı çok basit değil. Keşke mobil uygulama arayüzü olsaydı. Onun dışında yeni bişey varsa çok farkedemedim aracı kullanmadığım için. Farkettikçe paylaşırım
Bu arada %100 iken menzilin 420 km göstermemesi olayı beni de çok sinir ediyor. Son kullanımlara göre ortalama bir değer veriyor dedi servis ama örneğin 300km menzil yazıyor ve ben çok çok sakin kullansam bile 300’ün üstünü göremiyorum. Yani en azından güncel kullanımla menzilin artması gerekmez mi?
Hard reset demişsiniz ama o nasıl yapılıyor acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 13 Eylül 2023; 18:8:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence de gercekten cok sinir bozucu bir durum. HArd reset için ; ön rezistant tusu (sanırım 4lü flaşor yanında) ve home tuşuna volvo yazısı gelene kadar basıcaksınız. arada gps fakan takıldıgında yaparsanız , sistemi baştan başlatıyor.
Youtube geldi ama ,3-4 sn de acılıyor , hiç cezbedici değil acıkcası. bence işletim sisteminin RAM i , 1-2 yıla yetmez.
-
Bunu ilk defa duydum.
Ana ekran tuşuna 10 saniye basınca temizlik modu-20sn basınca da reset atıyordu sistem.
Ben de ana ekran tuşuna basılı tutarak belleği temizliyordum. Onun dışında bişey mi acaba diye merak ettim. Dediğiniz gibi yapınca da yine aynısını yaptı aslında. Ama menzil sorunu yine aynı duruyor 😑
yabancı forumlardan ogrendik bu hard reset olayını. bende bazen işe yayıyor, bazen dediğiniz gibi etkilemiyor. Acıkcası Volvo yazılım konusunda cok geride. Algoritmalarının içinden matematik ile cıkamadım. Tüketim ve menzil rakamları maalesef tutmuyor. UZUn menzil diye cıkan yeni modellerde 500 km falan hayal
-
Maalesef . bu fiyatlarla EV almayı düşünmeyi bile düşünemiyorum
-
😃😃😃
normal fosil yakıltlılarda 2,5 milyon oldu
-
Hep aldığım güne “iyi ki” diyorum,bu şartlarda günden güne zorlaşıyor herşey.
malesef Turkiye'de ekonik anlamda hersey kötuye gidiyor. bu fiyatları aklım almıyor , ne kazanıyoruz ki, ne harcayacaz. Bir taraftan da, AVM ler hınca hınc dolu, yollarda trafik felc , sayılı indirim yapılan ürünler hemen bitiyor, okullar pahalı diyoruz ama , her veli yıllık 200-500 arası gözünü kırmadan veriyor. Devlet okullarında bile , sadece yemek +servis maliyeti neredeyse aylık 10bin oldu. Tesla mayıs da 1.7 milyon ile girdi, su anda 2.7 milyon (en baz) ,iphone 50-60 bin.
inanılmaz hersey...
-
Allah sonumuzu hayr etsin…
Yok değiştirmediler, lafı bile geçmedi. Arka balata için 1000km kadar sonra gelin dediler. Arka balata 2. Defa değişecek yakında.
Sonunda yaptırdık 2.11 güncellemeyi.Youtube fena değil gibi,parkta ya da şarj sırasında zaman geçirtebilir.
Bu soylemler Tesla yi test edene kadar:)) volvo arayuz, yazilimda 20 yil geride /:))
Napalım sırf ekran yazılım iyi diye Teslamı alalım?
Trafik muayenesinden geçtik bugün, motor numarası okunamadı hafif kusuruyla geçtik. Tüm camlarda Llumar cam filmleri vardı, tırsıyordum sorun çıkar diye, sorun çıkmadı.
Hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X