Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (330. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.899
Cevap
141
Favori
594.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok çok iyi değer. Ama İstanbul’da trafik yüzünden ya da yol boş olunca biraz hızlı gitme isteği yüzünden o değerleri görebileceğimi hiç sanmıyorum 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPD ile denedim,OPD siz denedim,özellikle şehir içinde hiç fark yaratmdaı menzil açısından.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt

Ben hala yüzde yüz rahat hissedemiyorum o konuda, geleneksel alışkanlıklarla alakalı sanırım. Ama hep rejenaratif frenle kullanıyorum, menzile katkısı oluyor mutlaka.

• Merhabalar,

XC40 P6 model aracımda wifi bağlantı için 4G-LTE modem kullanmak istiyorum. Elimdeki modemi (TP-Link M7350) önceki araçlarımda sorunsuz şekilde kullanıyordum ancak Volvo bu modemdeki wifi ağını hiçbir şekilde görmüyor. Tek çare, telefonumdaki interneti paylaşmak. Onu da araca her bindiğimde yeniden bağlamam gerekiyor.

HuaweiB535-232 (Vodafone tarafından tedarik edilen ürün) modemin ağını da araç görmüyor. Wi-Fi ağlarını taradığımda tüm komşuların ağlarını ve hatta HP yazıcıları vb görüyor ama elimdeki iki modemin wifi yayınını hiçbir şekilde görmüyor. Yazılım versiyonu 2.6 (güncelleme yaptıracağım.) Modemler 2,4 Ghz yayın yapıyor, aracın standardı da bu. Bu sorunu bir türlü çözemedim. (Evin önündeyken, bizim evdeki networkü de görmüyor ama komşulardaki türksat modem ağlarını görüyor.)

Uyumlu bir başka cihaz bulursam onu da deneyebilirim. Zyxel ürünleri var örneğin ama uyumlu olduğuna emin olamıyorum.

Bu şekilde sorun yaşayan ve çözüme ulaşan var mıdır? Yazılım güncellemesi bu sorunu çözebilir diye bir umudum da var ama emin olamadım.

• W.app grubunda da yazıldı bu konu ama sanırım belkide sizdiniz orda da yazan:)
    Çözüm bulunamadı diye hatırlıyorum.

Evet orada çözüm bulamayınca çareyi burada arayayım dedim:)

• İnş bulunur,diğer markaya göz kırpanlar vardı sırf bu yüzden 😀

Belli ki yaygın bir sorun: https://www.xc40forum.com/threads/wifi-connectivity-issue.2717/

• B.t ile en stabil bağlantıyı sağladım ben,wifi de sürekli bağlantı sorunu oluyordu.

2020de arabayı aldığım bayii bana BT paylaşımı önermişti. Sonra en Wifi hotspottan bağlanmaya çalıştım. dediğiniz gibi çok bağlantı sorunu yaşadım. O yüzden uzunca bir süredir sadece BT internet paylaşımı ile bağlanıyorum.

Onda da telefonun kısayollarına BT internet sharing atanamıyor (ama wifi hotspot var tabii ki). BT internet paylaşımını açmak biraz zahmetli ama katlanıyoruz işte.

• Evet haklısınız,
    Benimde dikkatimi çeken başka bir olay,bt ile bağlı iken müzik dünleme esnasında seslerin aşırı bass lı geldiği.
    Eko ayarlarından kısmama rağmen değişmedi bu.Kablo ile bağlanınca çok farklı.

• barbha kullanıcısına yanıt

ZTE Mobile Wi-Fi R219Z Taşınabilir 4G Modem ile çalışıyor. Zyxel AC 1200 LTE2566-M634 2.4GHz / 5GHz Portable 4G Router ve TP-Link M7200 4G LTE Mobile Wi-Fi Routerı araç görmüyor üçünüde denedim.

• Sanırım evde vardı, bunu deneyeceğim 👍🏽

• Kickboxer61 K kullanıcısına yanıt

Ben de 1 yıl benzinli T2 kullandım sonra sattım. Aynı sorun vardı, telefon kılıfı biraz kalınsa eğer o da negatif etkiliyor ama her seferinde önce şarj ediyor bir kaç saniye sonra etmiyordu. çözüm olarak kabloya geçtim, zaten car play kablolu olduğu için mecbur hep kabloyla gezmek durumda kalınıyor.

• Selamlar Arkadaşlar bende bugün xc40 P8 Twin motorlu Elektrikli aracıma kavuştum.Telefondan Kişisel erişim paylaşınca Bağlanıyor fakat internet yok diyor. BT ile paylaşınca google asistan vs açılıyor haritalar kullanılıyor ama internet çok yavaş ve her bindiğimde bağlanmak çok zahmetli. Car play desen kablolu.Birde carplayden harita kullanınca aracın sarjını vs görmüyor arabanın kendi haritasında bana yolda nerede sarj edeceğimi falanda gösterdiği için daha rahat oluyor. Ben işin içinden çıkamadım bunu konforlu bir şekilde çözen yokmu ?

• hp-8165 H kullanıcısına yanıt

ZTE aldım ve sorun (benim için) çözüldü. Öneri için teşekkürler 👍🏽

• Merhaba Arkadaşlar,

Türkiye'ye taşınalı 6 hafta oldu. 7 yılda ülke çok değişmiş. Trafik bile değişmiş. Artık ışıkların bir anlamı kalmamış. Herkes kırmızıda geçiyor. Bana yeşil yanmasına rağmen geçerken sağa sola bakıyorum. Volvo XC40 Kullanıcıları 

Volvo'ya gelecek olursam. ZTE modem bilgisi için @hp-8165 teşekkür ederim. Sanırım ileride benim de ihtiyacım olacak. Aracımda bulunan Volvo OnCall şimdilik çalışıyor. Muhtemelen bir süre sonra BTK kapatacak. Ondan sonra da taş devrine döneceğim. Volvo XC40 Kullanıcıları 

Volvo OnCall konusunda parasıyla da olsa bir şey yapabilir miyim diye araştırmaya başladım. Bir şey öğrenirsem sizi bilgilendireceğim.

Bonus: Apple Watch's uygulama bu şekilde görünüyor.

Saygılarımla.

Volvo XC40 Kullanıcıları

• kayadelenium kullanıcısına yanıt
    Şimdilik! çalışması bile ne güzel 👍

• kayadelenium kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Katkılarınızın devamını bekliyoruz.

• kenz55 kullanıcısına yanıt

1,5 yıldır aynı sorunu yasıyorum . Sırf bu sebeple resmen sogudum aractan . Baglansa bile TVS leri alamayı cevrimdısı kalıyor. Kişisel erişim noktasından baglamazsam , bleutooh dan baglanmıyor. Sacma sapan bir durum.

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.