Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.899
Cevap
141
Favori
594.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Golf 7 den Xc40 a geçme niyetindeyim. Xc40T4 modeli beni üzer mi diye Xc40 kullanıcılarına sormak isterim.

Saygılar.

• Beklentilerinizle alakalı bir durum…Ben hem T3 kullandım,şuan P6 kullanıyorum,beni hiç üzmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iamalegend kullanıcısına yanıt

Hangi ülkedesiniz?

• Türkiye/İstanbul

• T4 2.0 litre 4 silindir yanılmıyorsam 192 bg model. Türkiyede hiç satılmadı. Onu alamazsınız diye düşünüyorum.

Türkiyede 2020-2023 arası 1.5 litre 3 silindir 163 bg T3 satıldı. Şimdi de 1,5 litre 129 bg T2 satılıyor.

Ben Golf 7 1.2 tsi comfortline kullandım zamanında . Şimdi 2020 Xc40 T3 kullanıyorum. Kıyas kabul etmez. Xc40 çok daha üstün.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Evet 2.0 litre 4 silindir ve 192 bg, Tr de satıldı, hatta şuan sarı sitede ilanda bile var. Zaten AWD olarak ya T4 ya da D4 alabilirsiniz. Ben özellikle AWD ve benzinli istediğim istediğim için T4 e yönelmiştim. Madem kıyas kabul etmez daha bir alıcı gözü ile bakayım. Teşekkür ederim.

T4 ve D4 modelleri pek tutulmadı ülkemizde. Bütçe ve elektrik şarj imkanı oluşturabilirse, awd olarak P8 modelini inceleyin derim. Tavsiyem en azından bayide test sürüşü yapın ona göre karar verin derim.

Bilmeden ukalalik etmişim. Kusura bakmayin. İlk gelenlerde 2018 ve 2019 da varmış demek T4. Düz vites modeller vardı hatırlıyorum ama bunlardan haberim yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun olmaz hocam, sıcaklığı kendisi ayarlıyor. 10bin km oldu benim de. şehiriçi-dışı her yerde kullandım.

yalnız sadece 11kw ile şarj oluyor bizim araç.

• Merhaba arkadaşlar. 2021 model 40 bin km de Xc40 Hibrit almayi düşünüyorum.

Xc40 Hibrit alınır mı? Kronik sorunları var mı? Alırken nelere bakmaliyim? Avantajı, dezavantajları neler? Yoksa direk benzinli mi bakayım?

A3 sedan dizelden geçeceğim, çok az yakan bir aracım var, Volvo konforunu beğendim ama yakıt tüketimi, bakım maliyeti, vergisi vb üzer mi beni?

Her tür fikre, öneriye açığım. Teşekkürler.

• P6 EV ( full elektrikli) düşünürseniz ben ,4x4 almak için satmayı planlıyorum .37500km, 0 hata, llumar irx cam filmi var. Glacier gri. Isı pompalı

• Arkadaşlar merhaba, bu yaz T2 motor XC40 aldım, yaşadığım yer sebebiyle günlük 6-7 km kullanıyorum. Ondan mıdır bilmiyorum (motor vs tam ısınmadan dur kalk yapıyorum) ışıklarda vs tam duruyorum araç 2-3 saniye inanılmaz titriyor ve sonra normale dönüyor. Kalkışta da aynı titremeyi yapıyor, bunu 3 silindire bağlıyorum ama dururken yaptığı biraz ilginç geldi bana. Dururken yaptığı titremeyi bazen yapmadığı da oluyor, kalkışta olan sürekli (bu 3 silindir kaynaklı eminim ama diğeri acaba dedirtti). Daha önce yaşayan var mı böyle bir durum?

• brkcsm B kullanıcısına yanıt
    Kalkarken yaptığı titreme şanzımanla ilgili olabilir belki.

Ben durduğu andaki titremeyi şanzımana bağlamıştım. Eski aracım manueldi ve volan arızası vardı onun gibi davranıyor araba sanki, duruşta ve kalkışta titreme, durunca kavrama devam ediyor şanzımana yük biniyor sonra kesiliyor gibi ayrıca özellikle düşük viteste gaz verip çekince boşluk varmış gibi sarsılıyor araba (ifade edebildim mi bilmiyorum ama bilen arkadaşlar için volan arızalı manuel araba gibi şu an aracın davranışları). Yurtdışında yaşıyorum, buradaki servis çok ehil değil o yüzden güvenmiyorum ama el mecbur en kısa sürede gideceğim. Araç henüz 1.900 km’de.

Yurt dışındaysanız şayet yetkili servise bırakmaktan başka çare yok zaten. Bazıları Türk usta biliyorum diye gönderir, adam geldiğinize de pişman edebilir. Yaşandı bunlar çok. Zaten araç yeni. Bir çözümünü bulacaklardır elbet.

• Teşekkür ederim. Burada da T2 motorlu XC40 sahiplerine sordum, onlarda böyle bir problem yokmuş. Servise götürüp sonucu yazacağım.

• Aracı servise götürdüm, titreşimin T2 motorda normal olduğunu, araçta bir sıkıntı olmadığını söylediler. Hatta sıfır bir T2 araç vardı alıp kullanabilirsiniz onda da aynı titreşim var, 3 silindirle alakalı bir durum dediler. Tatmin olmadım açıkçası ama yapacak bir şey de yok.

• Bu sabah yeni uzatılmış menzil ve daha büyük bataryalı (brüt 82, net 79 kwh) Volvo XC40 P8 Single ER ile Bodrum-Dikili uzun yol yaptık. Araçta iki kişiydik, bagaj full doluydu. Ama klimayı çok az kullandık. Ortalama 16,2 kwh/100km ile geldik. Tesla ile aynı yolu 14,9kwh/100km ile tamamlamıştık ve yazın klima açıktı. Tesla'ya göre verimliliği %15-20 daha az. 90-110 km hız aralığında kull
    Volvo XC40 Kullanıcılarıa
    Volvo XC40 Kullanıcıların
    Volvo XC40 Kullanıcılarıdık ama bazı yerlerde çok trafik vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corylus -- 16 Kasım 2023; 20:59:18 >

• Merhaba Arkadaşlar,

Soğuklar geldi ve artık kış lastiğine geçme zamanı geldi. En azından hava sıcaklıkları gece 4 gündüz 10 derece civarında seyrediyor. Siz hangi marka ve model kış lastiği kullanıyorsunuz? Neyi tavsiye dersiniz ve hangi markalardan uzak durmam gerek?

Herkese iyi günler,

Sagılarımla.

• XC40 Recharge, P8 Single Motor Extended
    Düşünüyoruz Önerir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.