Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.865
Cevap
137
Favori
588.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet ısı pompası olsa ve +200km bir menzili daha olsa harika ötesi olacaktı benim için.

bundan sonra araç değiştirirsem mutlaka ısı pompası olmasına ve net 500-600 km menzil sunmasına dikkat edeceğim. bu ikisi direkt tercih sebebim olacak.

size de hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :)

• Arkadaşlar merhaba,

XC40 B3 kullanıcısıyım aracımı yeni aldım sayılır. Geçen gün otoparkta duvara yakın bir şekilde geri geri park etmiştim. Dikkatsizlikle elektrikli bagajı açtım ve duvara çarpacağından endişelendim. Anahtar yanımda olmadığı için elimde kuvvet uygulayarak durdurmaya çalıştım fakat durduramadım ama allahtan kıl payı duvara değmedi.

Elimle uygulamış olduğum kuvvet (baya da bastırdım) elektrik motoruna veya bagaj açma mekanizmasındaki herhangi bir şeye zarar vermiş olabilir mi bunu merak ediyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• medlag33 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açılıp kapanıyorsa sorun yoktur ama elinizle kuvvet uyguladığınızda durması lazımdı durmadı mı 🤔
  • Elf Mariachi kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aracınızda direksiyon çevirirken gelen gıcırdama sesi için bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

2023 T2 xc40'ımda park sırasında direksiyonu çevirirken benzer bir gıcırdama sesi fark ettim. Tecrübenizi paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.