Şimdi Ara

Volvo yeni konsept(Verildi mi bilmiyorum verildiyse affola)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volvonun yeni pad sistemini gördüm.Bence gayet etkileyici volvo belki biraz pahalı ancak verilen paraların son kuruşuna kadar hak ettiklerine inanmışımdır.Bu yeni konsepiyle birkere daha hayran oldum.

• video yükledim gözükmüyo
  • Emeğine sağlık güzel paylaşım.
  • volvo nun mercedes s serisine s100 isimli (conceot universe bazlı)

5 serisine de yeni s80 (concept you bazlı)

iki çok ciddi araç geliştirdiği bilgisi basına geçildi.

zaten konsolun seriye yakın olduğu görülüyor . tahminime göre 2013 eylül ayında yeni s80 tanıtılır.s100 ise 2014 ü bulur.
  • gösterge tablosuna bayıldım
  • herşeyi dokunarak hissetmek volvo bu ya süper olmuş...diğer markalardan da gelir bunlar...
  • Güzel teknoloji direksin üzerindeki dokunmatik tuşlar ve göstergeler çok hoş ve teknolojik olmuş.Orta konsolu çok beğendim fakat bi yerden tanıdık geldi sanki.
     Volvo yeni konsept(Verildi mi bilmiyorum verildiyse affola)
  • Çinlilere satıldığında herkes Volvo' nun biteceğini ya da kalitesizleşeceğini sanmıştı, ancak durum göründüğünden çok farklı, adamlar sermaye koyup markayı önce soğukluğundan arındırdılar, şimdi de teknolojik anlamda ivme kazandırma gayretindeler. Sacece İsveç çeliği ve sağlamlığıyla bir yere kadardı , Kısacası Volvo iyi yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin1992

video yükledim gözükmüyo
    Güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 18 Şubat 2012; 18:25:11 >
  • estetik olarak güzel ama ergonomi ve sürüş güvenliği açısından kötü, hem de çok kötü.

sürücünün gözünü yoldan ayırmadan hiç bir şey yapması mümkün değil bu tip sistemlerde.
  • orta konsoldaki çakma ipad çok gereksiz,kullanışsız ve kötü ama direksiyondaki kontoller ve hız göstergesindeki ekran çok güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.