Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bütün voxline yorumlarını okudum . Bazı olumsuzluklara ragmen bugün teknosadan aldım.Display ekranı bozuktu 2 saat sonra yenisi ile değiştirdiler. İlginç olan değişiklik yapılanı da teknosadan çıkmadan denttirdim. O da çalışmadı.3. ve son kalanda bir sorun çıkmadı aldım geldim.
    Bakalım neler bekleyecek beni merak ediyorum.
  • tekrar selam,

1.upgrade için verilen rapidshare.de sitesinde birtürlü nasıl download edileceğini başaramadım.Adım adım anlatabilecek bir arkdaş var mı?

Bu iş çok mu zor ? Ben de mi bir terslik var ?

Teşeekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TURNALAR

tekrar selam,

1.upgrade için verilen rapidshare.de sitesinde birtürlü nasıl download edileceğini başaramadım.Adım adım anlatabilecek bir arkdaş var mı?

Bu iş çok mu zor ? Ben de mi bir terslik var ?

Teşeekkürler

link'e tıkladıktan sonra acılan pencerenin en altında "free" butonuna bas sonraki sayfada alt tarafta bir sayac geri sayıma baslayacak. bittikten sonra sana verilen Kodu Yanındaki bos kutuya yazıp start download butonuna bas sonrada dosyayı kaydet hepsi bu.
  • DEMİRKIRAN KARDEŞE

TEŞEKKÜRLER
  • tekrar selamlar, 2. update'i yapan yokmudur? benim ewde cd-writer olmadigi icin deneyemiiyorum da. herkese kolay gelsinnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: edusa

tekrar selamlar, 2. update'i yapan yokmudur? benim ewde cd-writer olmadigi icin deneyemiiyorum da. herkese kolay gelsinnnnn

yükleyenler 2.update'in 1.ciden farkı yok diyorlar ben yüklemedim. bilmiyorum. ama musait birzamanda yüklerim olmassa. simdi yapmamız gereken biz voxline kullanıcıları mail atarak güncelleme işini en kısa zamanda halletirmek. bunun için bir metin yazacağız. ve ilgili metin ile mail adresini buraya veya ayrı bir baslık altında acarız.

İsteklerimiz öncelikle altyazı ile boyutunun büyütülmesi ve biraz aşağıya kaydırılması.

2. olarak tam olarak bilmiyorum bilenler lütfen beni uyarsın yazılımla qpel oynatılabilirmi yoksa extra bir donanımsal bir chip mi gerekir??

teşekkürler.

• ben az önce teknosadan aldım hatta kutuyu açtırdım denettirdim...aynı şekilde size şunu verelim bunu verelim dediler nie bunu alıosunuz dediler iyi mi, dedim fiyatı ucuz ve işimi görücek ilginç...
    neyse eve geldim süper bi alet her koyduğum cd çalıştı hemen update 2yi yaptım, 99ytlye bu voxline bedava herkese tawsie ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ben az önce teknosadan aldım hatta kutuyu açtırdım denettirdim...aynı şekilde size şunu verelim bunu verelim dediler nie bunu alıosunuz dediler iyi mi, dedim fiyatı ucuz ve işimi görücek ilginç...
    neyse eve geldim süper bi alet her koyduğum cd çalıştı hemen update 2yi yaptım, 99ytlye bu voxline bedava herkese tawsie ederim

hayırlı olsun

• evet konuştuğumuz gibi bir metin düzenleyip herkes mail atacak bu sayede az görenler için bir updatae çıkartmış olacağız update in özeliiği büyük fontlarda alt yazı desteği olacak.
  • evet az önce promarketten mail geldi aynenşöyle yazıyor

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz.

Web sitemizde yer alan güncelleme yazılımı ile altyazı karakterlerine siyah çerçeve eklenerek (arkası tamamen siyah yapılmamış, karakterler siyah çerçeve içerisine alınmıştır), altyazıların okunabilirliği artırılmıştır, font büyüklüğü ile ilgili bir güncelleme henüz yapılmamıştır. İlgili güncelleme yazılımı tarafımızca test edilip onaylandıktan sonra web sitemiz üzerinden yayınlanmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

PROMARKET Dış Ticaret Ltd. Şti.

www.promarket-ltd.com

font büyüklüğü ile ilgili bir güncelleme henüz yapılmamıştır
    gördüğünüz gibi sitede yazan sanırım yanlış yazılmış bizim ayırt edemediğimizden değil fontta henüz bir büyüme söz konusu değil.

• selam arkadaşlar,

divx aleminde yeni olanlar için netten film indirme şekli nasıldır ve hangi adreslerden yapılabilir ?

bilgi verebilecek arkadaşlar var mı ?

Şimdiden teşşekkürler.
  • Benim attığım mail

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_4165759/mpage_1/key_/tm.htm

dvd/divx player ürününüz ile ilgili yukarıdaki adresten genel şikayetleri ve istekleri incelerseniz bir çok kişiye yardımcı olmuş olacaksınız. Genel olarak divx seyrederken fontların ekranda bulunduğu yer ve font ların ufaklığı şikayet ve istek konusu.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim

Cevabı

quote:

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz.

Belirttiğiniz forum tarafımızca takip edilmekte olup, müşterilerimiz tarafından gerek o forumda yer alan, gerekse web sitemiz ve telefonlar ile gelen tüm öneriler dikkate alınmaktadır. Cihaz donanımının elverdiği ölçüde müşteri taleplerine istinaden gerekli güncellemeler yapılarak web sitemiz üzerinden yayınlanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Büyük ihtimalle isteklerimiz karşılıksız kalmayacak diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

selamlar 99 ytl/milyon liraya teknosda voxline marka divx playerlar var.
    bu hafta almayi dusunuyorum. kullanan ya da hakkinda bir bilgisi olan var mi.? alalim mi yoksa patlar mi? bir de teknosa memnun kalmadigimiz urunleri geri alir mi? ilgili urun linki -->http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153489&productid=evvoxlinedvd933

tesekkurler.

not:lutfen philips 720sa onermeyelim. 99 ytlilik bir alet sorarken oneri olarak 230 ytlilik bir cihaz tavsiye etmek etik kurallarina aykiri :)

bugün aldım Philips 720SA 175 YTL

• bizim voxlinelar xvid desteklemiyo di mi?
    alışveiş sitelerinde yazıo ama!?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 14 Aralık 2005, 14:09:14 >
  • voxline xvid destekliyor ben denedim hiç sorun olmuyor. sadece qpel desteklemiyo.
  • ben de bu orient 8001'den almayı düşünüyorum. yok mudur bilen, kullanan?
  • voxline ii arkadaşlar param yetmedi diye onu aldım hiç beklemiyordum bu kadar ii olacağını fiatına göre uygun qpel i desteklemiyor ama parası fazla olan philips ya da vestel alsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tankii

voxline ii arkadaşlar param yetmedi diye onu aldım hiç beklemiyordum bu kadar ii olacağını fiatına göre uygun qpel i desteklemiyor ama parası fazla olan philips ya da vestel alsın....

vestel'de qpel desteklemiyor. philips acıyor.
  • Yapılan yorumlara kulak verip , daha iyi şeyler alabilecekken bu divx playeri aldım ,hiç pişman degilim ne takdıysam şimdiye kadar okudu.

Not : kutunun içinden scart kablosu çıkmıyor , Ben 5+1 Creative 5200 le kullanmak için 3 kablo daha aldım Şimdi super bir şekilde arkadaki 6 çıkışıda kullanarak 5+1 sistemimle film de seyredebilyorum

Alt yazı yeride o kadar kötü degil ama tabiki yerini degiştirebiliyor olmayı isterdim (bunuda bir şekilde düzelteceklerine inanıyorum)
  • Merhaba Arkadaşlar bende bu aletten almayı düşünüyorum ama size bir sorum olacak?

Bende Creative FPS 1500 4+1 ses sistemi var. Bu aletin sağ ve sol olmak üzere iki ayrı çıkışı var. Normal PC hoparlörlerinde olduğu gibi. Ben bu ses sistemini bu divx player'a bağlayabilirmiyim?
    Veya bağlamak için nasıl bir kablo dönüştürücüye ihtiyacım olur?

Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.