Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar 99 ytl/milyon liraya teknosda voxline marka divx playerlar var.
    bu hafta almayi dusunuyorum. kullanan ya da hakkinda bir bilgisi olan var mi.? alalim mi yoksa patlar mi? bir de teknosa memnun kalmadigimiz urunleri geri alir mi? ilgili urun linki -->http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153489&productid=evvoxlinedvd933

tesekkurler.

not:lutfen philips 720sa onermeyelim. 99 ytlilik bir alet sorarken oneri olarak 230 ytlilik bir cihaz tavsiye etmek etik kurallarina aykiri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 6 Ocak 2006 12:51:52 >

• [Deleted by Admins]
  • philips dvp3010 199 ytl teknosada. bir ara almayi dusundum ama malum philipsin tr karakter problemi var ve bu ancak yamayla duzeltilebiliyor. lakin 720sa icin patch netten bulunabilirken , dvp3010 icin herhangi bir dosyaya rastliyamadim.

2.alternatif packard bell dusundum 150 ytl civari. bu cihaz icin de forumlarda herhangi tatmin edici yaziya rastlamadim. firmware destegi de dusundurucu.

en son da iste voxline gordum 99 ytl ye. e fiyat alinabilir gibi. tabi performans da iyise. ama sanirim bu cihaz hakkkinda da bilgisi olana rastlayamiyacagiz.
  • [Deleted by Admins]
  • zaten tum divx playerlar mpeg4 destegine sahip degiller mi? voxline icin bakinizhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153489&productid=evvoxlinedvd933

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet33

arkadaşım öncelikle teknosa geri alma konusunda hassas en ufak ayrıntıyı bahane ediyorlar.ikincisi peşin para 160 ytl ye philipsin 3310 dvd divx player ı var neden bunu söylüyorum dersen diğerlerinden ayrıca mpeg4 desteğine sahip şuanki dvdler mpeg2 formatıyla çekiliyor ancah high definition yaygınlaştıktan sonra tüm dvdler mpeg4 formatıyla çekilecek ve bugünkü tüm dvd playerlar çöpe gidecek bu nedenle hem fiyat hem özellik avantajıyla bu cihazı al derim. ayrıca mükemmel görüntü veriyor ve çok küçük 1 kilo kadar çok zarif bir cihaz

• evet trnet sitesinde Kredi Kartı: 186.00 YTL
    Havale: 169.26 YTL

fiyat fena degil. ama tr karakterleri desteklediginden emin degilim? cunku bililndigi uzere tum philips dvx playerlar yamalarla tr fontlari duzeltiliyor.
  • al 99 olanı
    yeterde artar hiç korkma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e walla fiyat süper yaw, ben de arıyodum uygun bi divx player bi de 12 taksit hepsiburada da
  • eee alıoz mu yani arkadaşlar?* yoksa patlar mı??
  • [Deleted by Admins]
  • bomba mi bu yahu
  • ben aldım. voxline gayet iyi ;
    problemsiz çalışıyor....
    ayrıca ürünün arkasında Profilo servis güvencesi de var.
    tavsiye ederim
  • servis hizmti ve garnatide çok önemli iyi araştır servis yüzünden sürünebilirsin
  • yok mu voxline alan? tavsiyeleri dinleyelim..99 ytl makul fiyat. gorunumu de guzel. kücük ve şık..
  • arkadaşlar ben hepsiburada dan almaya karar verdim gibi. son dakika uyarısı yapacak varsa tam zamanıdır.
  • Valla iyi bişeye benziyor hatta firmware güncelleştirmesi de var ulen bende alıucam gibi he.Sulandırdınız beni
  • [Deleted by Admins]
  • bende alayım mı? kullanan deneyen varsa tecrubelerini alalım ?
  • [Deleted by Admins]
  • Ben hepsiburada dan aldım. Kargoya vermişler. En geç yarın elimde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.