Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mashburn arkadaşımız yarın eline geçince bize ayrıntılı bir rapor sunar herhalde değil mi ?
  • Rapor kolay da bende divx çok. Dvd yok.

Bu arada progresive scan özelliği nedir? Voxline da yok. Standart 50 mhz TVde izleyeceğim, bu özelliğin olup olmaması birşey farkettirir mi?
  • 50 hz'de progressive scan özelliği kullanılamıyor. daha doğrusu 50 ya da 100 hertz farketmez, tv nin progressive scan desteklemesi gerek. nedir ne değildir fazla bilmiyorum, sanırım daha titreşimsiz bir görüntü sunuyor.
  • evet kullananların yorumlarını bekliyoruz.
  • [Deleted by Admins]
  • mashburn: zaten divx raporu istiyorum senden dvd az çok hespinde aynı. gosteriyorsa gosteriyordur işte. tabi kopyaları okusun.

prog.scan: 50 hz tv de ve prog scan ozelligi olmayan tvde çalışmıyorsa gerek yok zaten.
  • [Deleted by Admins]
  • ben test ettim. voxline da progressive scan özelliği var
  • fenerbahce stadındaki migrosta 75 e
    tixlan mıydı neydi (divx player)bilemiyom ismini ondan vardı işte
    bide premier tabi 99 sanırım ilgilenenlere
  • 1-2 ay sonra ısıtıcı olarak kullanabilirsiniz o söylediğiniz markaları..Zaten kış ta geliyor
  • [Deleted by Admins]
  • noldu mashburn ses yok? patladı mı yoksa alet neyse ben dayanamıyorum gidip alacam simdi teknosadan bir voxline
  • [Deleted by Admins]
  • Saat 14:00 oldu Aras Kargo her an kapımı çalabilir. Sabır. Sabır...
  • [Deleted by Admins]
  • dun voxline almaya ciktim teknosoya. diyalog:
    - voxline dvx player dusunuyordum yardimci olabilirmisniz?
    - voxline yok
    - ???
    - yani var ama yok
    - !!!
    - bence almayin,performans alamazsiniz sorun cikarir

baska tek kelime etmeden ciktim uzaklastim oradan. Vestel bayiye gittim bir vestel 5550 dvx player aldim
    eve getirdim bir iki kopya dvd + dvx problem yok,iyi calisiyor. aksama bir iki de orjinal dvd
    deniyiyim dedim sonuc fiyasko; cdleri zar zor okuyor,traktor gibi ses geliyor,artı alt sinemaskop
    siyah kısmında hafif gri bir şerit var. dedim dvddem olabilir 2-3 dvd daha denedim fiyasko.
    bugun isyerinde oldugum icin kardesimle aldigimiz yere goturdum (daha 24 saat bile dolmadan)
    adam camura yatmis,nerden bileyim bozuk oldugunu vs. servise gondermis rapor alın vs vs.
    servisin dedigi o alt şerit hepsinde oluyor,p-scan ocelligi eklendikten sonra cogu cihazda olustu bunlar.
    tatmin olmuyoruz tabiki cihazi geri veriyoruz. Satici da parayi yarin teslim edecek. Boylece ilk
    dvx player alma deneyimim husranla sona eriyor.(tabi yarin parayi aldiktan sonra baska marka bakacagim)

• [Deleted by Admins]
  • üzüldüm...
    ama ben Voxline aldım problemim yok ürün iyi problemsiz her türlü CD, DVD, Dvix' i , Mp3'ü denedim
    Voxline iyi ve problemi yok dedim bazı arkadaşlar inanmadılar herhalde ....
    Teknosa'da prim aldıklarından pahalı ürün satmaya çalışıyorlar . :-(
  • [Deleted by Admins]
  • Ahmet33

aldık çalışıyo problemi de yok diye söylüyoruz daha ne yazmak lazım bilemiyorum ki ayrıca unpop arkadaşın başına gelene bir zil takıp oynamadığın kaldı ; ne diye % 60 daha pahalı ürün alsın insanlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.