Alacak divx player bulamadım, ben de voxline ı geri vermekten vazgeçtim. Sehpanın dvd gözüne çapraz şekilde yerleştirdim. Şu anda 20 derecelik açıyla gayet güzel kullanıyorum.
Selam arkadaşlar,walla bende bu xoxline divx dvd player'i almayı düşünüyorum,biraz bakındım sizin konuşmalarınıza,bir iki kişi almış ama muhabbet orada kalmış, e anlatın da öğrenelim nasıl bir sorun varmı ne durumda bu voxline? Son durumlar nelerdir yane,herhangi bir sorun çıkarttımı? ve son soru mp3dinlemek rahat oluyormu(menülerde gezinmek,ses kalitesi fln?) Yorumlarınızı beklioruz efenim:)
hala sorunsuz kullanıyorum. daha önce dediğim gibi, mp3 dinlerken diğer mp3 lerde gezinemiyorsun. önce stop demek gerekiyor. mp3 senin için önemliyse can sıkıcı bir özellik, benim için hiç önemli değil. zaten mp3 leri hep bilgisayarda dinliyorum.
sende bir numara var mı unpop?
denediğim hiçbir dvxte açmamazlık etmedi. Turkce karakterler okunaklı ve duzgun (daha once vestel 5550 sahibi biri olarak aralarinda fark yok derim). Dvd lerde de bir problem cikarmadi. Yanliz aldigimdan beri dikkatimi tek ceken sey cd okunurken her devirde hafif çink çink gibi bir ses geliyor. Valla daha onceki dvd'm de cd okunurken bu ses çıkıyordu onun için fazla umursamadım. Zaten tv nin sesini kapattip cok dikkate dersen duyuyorsun. Ama tabiki cd,vcd,dvx,dvd okurken herhangi bir takilma,zorlanma vs yok. keyifle izliyorum. 99 ytlye pahali dvx playerlardan cok bir fark gormedim tabi ilerde sukoyup bozulmassa.
burdaki tavsiyerler üzerine bende kendime bir voxline aldım benim esas amacım vcd içindi ama olmuşken divx de içinde olsun dedim ve aletten çok memnun kaldım elimdeki bütün divxleri açıyor bazı istisnalar hariç onların altyazısını eklemiyor uyuz olduğum bir olay ise vcd izlerken mesala 10 yada 45 ya 15 gibi kendi belirlediğin dakikadan filmi izlemeye başlayabiliyorsun ama bu güzel olay divx ler için geçerli değil ve altyazıonın boyutunu ve rengini değiştirememiz kötü bir olay ama onu bunu bilmem vestelden philipsdten bir dünya şikayet var voxline ın problemi devede kulak gibi kalıyor inşallah uzun ömürlü bir makinedir
ya arkadaşlar birşey soracam mesala ben divx indirdim ve arkasından ona alt yazı indirdim bu altyazının içine girerek onun yazı boyutunu 14 yapsam rengide yeşil yapıp kaydetsem cd ye atsam bu cd yide evde voxline a taksam acaba gene büyük göstermezmi yoksa büyük gösterip ve rengi değiştirip bu derdimize çözüm olurmu bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim saygılar
öyle bişey olmaz malesef. ancak altyazıları divxe gömerek yeniden decode edicen ki, istediğin şekilde olsun. o da çok uzun iş, değmez.
hımm anladım :( öbür işte çok uzun iş artık böyle idare edicez ne yapalım teşekkürler cevap için
Arkadaşlar ürünü bugün aldım, ve sadece divx denedim. Başlangıçta altyazıları okumadı. Bugüne kadar hiç kullanmadığım ve araştırma yapmadığım için pekbilgi sahibi değildim, halende fazla bilgili sayılmam ya, neyse!!! İnternette kısa süren bir araştırmadan sonra.....
Eveeeet, altyazıları cd'ye yüklerken filmin ismiyle aynı isimde kaydedecekmişiz. Hatta karakterlerin büyük yada küçük olması bile önemli her iki dosyanın ismide birebir aynı olacak. İsimleri kısa tutacağız ve isimlerin arasına . _ - vb. işaretler koymayacağız.
Suspiria isimli filmi nasıl yüklediğimi örnek olarak yazayım:
Filmin ismini suspiria olarak kaydettim. Altyazı dosyasınıda suspiria.sub olarak. Burada altyazı formatı sub olduğu için .sub şeklinde yazılmıştır. Altyazı formatı srt olsa idi, suspiria.srt olarak kaydedecektim.
Bu arada sanırım divx playerlar txt formatını tanımıyor, bunun için sub, srt gibi formatları tercih edeceğiz.
Şu anda tek sorun altyazının yerinin sabit olması, ayarlama imkanım olsa idi, altyazıyı filmin altındaki boşluğa doğru biraz daha indirirdim (filmin görüntüsünün hemen altında teğet olarak geçen altyazılar sinir bozucu gerçekten, üstelik 3 satırlık yazı olması durumunda filmin üzerinede hoş olmayacak şekilde taşıyor), karakterleri istediğim gibi seçebilmeyi, font büyüklüklerini ayarlamayı isterdim. Anladığım kadarıyla divx playera ilave edilecek altyazı programlarıyla bunlarda ayarlanabiliyor. Ama hangi programı kullanacağımı ve de divx playera tam olarak nasıl yükleyeceğimi bilmediğim için bunu deneyemedim. Biraz daha araştırmayla oda halledilebilir belkide. Şimdilik benim için bu da yeterli gibi mi desem, ne desem bilmiyorum.
Sonuç itibariyle Voxline 933 model divx dvd player görüntü kalitesi harika, ses çıkışları çok güzel ve de çok ucuz olması nedeniyle altyazının yeri dışında çok başarılı bir player diyebilirim, ben memnun kaldım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Alt yazı düzenleyecek program bulabilen olursa haberleşelim.
Not: Asağıda linkini vereceğim adreste bu konularla ilgili güzel bilgiler mevcut, ancak voxline'la ilgili bir çalışma yok henüz...
bende alet problem çıkardı ilk başta divx altyazıları okumuştu ama sonra bir cd taktım altyazıyı okumadı sonra başka bir kaç cd denedim gene okumadı bu sefer ilk altyazısını okuduğu cd yi taktım onudaq okumadı makineyi kapadım açtım bir işe yaramadı makineyi fişten çıkardım tekrar tektım gene bir işe yaramadı bende aleti aldım teknosaya gittim Saolsunlar ilgilendiler ve aleti yenisi ile hemen değiştirdiler şimdi bu aleti deniyemiyorum çünkü işyerimdeyin anca geceleyin deniyecem yarın yorum yazarım not : Yalnış hatırlamıyorsam bende filmin ismi ile altyazının ismi arasında küçük farklar vardı ama genede altyazıyı okudu diye hatırlıyorum
kim cikardi yahu altyazi ile filmin aynı olacagini .. yok oyle bir sey . bende hepsini catir cutur okuyor valla.
aa yazmayı unutmuşum bence en kötü problemlerden birisi hepsinde değil ama bazı divx filmlerde hızlı ileri ve geri alma özelliği çalışmıyor benim en beğendiğim özelliklerinden birisi ise film de mesela bir sahne çok hoşunuza gitti bu sahnenin başlangıcını ve sonunu belirliyorsunuz ve hep o sahne oynuyor 18 yaş üstü filmler için güzel bir özellik :P ağırçekim oynatma özelliğide mevcut birde aynı fiata schaublorenz in divx player ı var ama onun hakkında hiç bir yerde yorum bulamadım alacak arkadaşlar onuda düşünebilirler migroslardaki fiatı 99YTL en çok merak ettiğim shaublorenzin divx inde altyazı olayı nasıl
bende jackal die bir divx var normelde voxline bütün altyazıları okuyor ama bu cd yi taktıktan sonra ilk başta bunu okumuyor ve sonra diğer cdlerinde altyazısını okumuyor aleti 2 kere değiştirdim ikisindede aynı problem ya cd alt üst ediyor player ı yada herhangi bir cd de altyazı okumamazlık yaparsa ondan sonraki diğer altyazıları okumuyor
voxline dvd player alan arkadaşlar.
dix altyazı sorununu çözdünüzmü fazla ısınıomu alayımmı
clubberfree kardeş problemi çözdün mü
altyazı problemi yok ki neyini çözelim. turkçe karakter destekli ve altyazı gayet okunaklı. 3.haftama girdim 30 a yakın dvx denedim problem yok.görüntü şık. ısınma problemi henuz gormedim (hergun en az 2 dvx-dvd seyrediliyor). teknosadan al begenemessen 15 gun icinde iade hakkın var.
altyazıda problem yok rahat ol alabilirsin bütün olay benim suçum dün akşam evdeyken farkettim altyazı yı seçip kumandadan subtitle tuşuna basacağıma enter a basıyomuşum dün bende yeni farkettim ve kendi kendime böyle bir hatayı nasıl yaptım diye çok kızdım yani herşey normel çalışıyor problem yok bazı küçük problemleri var bunlar altyazı rengi ve boyutunu değiştirememek ben bunu problem saymıyorum vcd için çok güzel bir özelliği var mesela 40 ınca dakkada kaldın aleti kapadın sonra açtığında vcd yi koyup kaldığın dakkayı yazıyorsun ve ordan devam edebiliyorsun ama işin kötü yanı bu divxler için geçerli değil benim en çok hoşuma giden özelliklerden biride dvx dvd vcd hepsi için geçerli mesela filmde başlangıç noktası oluşturuyorsun ve buna birde bitiş noktası ayarlıyorsun ve böylece film sadece senin belirlediğin noktalarda gidip geliyor yani sadece senin ayarladığın bölümü izliyorsun bazı filmlerde bir sahneyi başa alıp izlemek isteyebilirsiniz bence süper bir özellik hoşuma giden bir başka özellik ise ağır çekim özelliğide mevcut bunuda futbol cdlerimizde işe yarayacağını düşünüyorum bence bu fiyata çok uygun bir divx player birde sizlere tavsiyem aynı fiyata schaublorenz in sld 2006 modeli var isterseniz bunuda bir araştırın ama ben bu modele hiç bir forumda denk gelmedim belki bu playerda altyazılar ayarlanabiliyordur. Ama genede en mantıklısı voxline çünkü pek şikayetimiz yok voxline kullanıcısı olarak
Ya arkadaşlar peki bu alet divx'de güzel ama mp3lerde nasıl performans veriyor? Ben öğrenci evimizdeki bi dünya mp3cd'lerimizi dinlemek için hem mp3player kıvamında olsun hemde dvd'mizi izleyelim hatta divx'de varsa kaymağı olsun diye böyle 3ü 1arada bir player seçiorum,yane kısacası mp3lerde memnun kalabilecekmiyiz peki gerek ses çıkış gücü ve kalitesi gerekte kullanım kolaylığı fln gibi açılardan deneyimleri anlatırsanız pek bi bahtiyar olacağız öğrencicek efenim:) menüde stop yapmadan gezinememek pek bir sıkıntı yaratıyormu yada başka kötü yada iyi özellikleri var mı bu alanda?
ahanda bende alıom voxline..
merhaba arkadaşlar. Acil yardımınız lazım. Ben de aldım. Orient marka multi system 55 ekran tv'ye taktım. İlk taktığımda renkler gayet iyiydi. 1,2 film denedim. Filmin birinde oynatırken siyah beyaz oldu. Birdahada düzelmedi. kapadım fişten çektim fln. Ne yapabilirim lütfen yardım edin. setup' tan pal yuv fln yaptım ama işe yaramadı... Aynı tv'de amerikadan aldığım ps2 sorunsuz çalışıyor.