Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bide cd ve dvd okurken hiç ses yapmıyor ama çok az bir ses geliyor böyle tık tık diye sizde de oluyor mu?
    Bide içinde küçük bir parça kopuk benimkinde böyle sağa sola yatırınca içinde birşey yatırdığım tafara gidiyor.
    Teknosa dan almıştım 25 ekimde. Gidip ne desem ki bunu verip aynısının yenisini alıyım
  • benimkinde de var çilink çilink diye ses geliyor cd devir ettikçe.
    ama zararsız bi sorun yaratmadı şimdiye kadar. sanırım hepsinde var bu.
  • Ekranın sağ üst köşesindeki zaman sayacını nasıl kaldırıyoruz bilen var mı?
  • kumandada yukaridaki osd tuşunu kullan. onunla basma sayına gore kalan sureyi,gecen sureyi gorebilir ya da tumuyle kaldırabilirsin.
  • Herkese selam,
    Aleti ben de aldım kullandım. İşte izlenimlerim:

1. Aletin en büyük problemi alt yazıların fontlarının ve renglerinin değiştirilememesi. Özellikle beyaz alanlarda beyaz ve küçük boyutlu fontlar neredeyse okunmuyor. Fontları çevreleyen siyah çerçeve olmaması da ayrı bir dezavantaj.

2. Kumandası çok dandik. Aleti kumanda etmek için tam karşıdan açıkca görmesi gerekiyor. Ayrıca bir iki sefer de, bastığım tuşlardan farklı komutlar devreye girdi.

3. CD koyma tablası plastik gibi çok hafif bir malzemeden yapılmış. CD'yi takarken çok dikkatli olmak gerekiyor. Açıkcası kırılabilir endişesi taşıyorum. Bir iki kere elim takıldı Allahtan kırılmadı. Ayrıca kırılınca değiştirilebiliyor mu onu da bilmiyorum. Umarım değiştirilebiliyordur yoksa alet elimizde patlar ki, çok üzücü olur. Hayır benim ufaklık kız ha bire karıştırıyor. Kırıldı kırılacak ondan korkum.

4. CD'de bozukluk varsa, belli bir zamana atlatarak sorunu çözmek mümkün. Ancak atlatınca altyazılar ne yazık ki gösterilmiyor. Bu da DivX ler için CD'lerin sağlam olmasını gerektiriyor. Maalesef bu da önemli bir dezavantaj gibi duruyor.

Ben daha önce başka divx player kullanmadığımdan, yukarıdaki sorunlar tüm playerlar için ortak mıdır bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa sanırım daha iyi konu anlaşılır.

Sonuç olarak, saydığım sorunların dışında, fiyat/performans oranı gerçekten çok iyi. Denediğim cd'lerden pek azını okumadı ki bu da bir artı. Ben denemeye devam ediyorum. Yeni gözüme takılanlar olursa onları da yazarım.

Selam, sevgi, ve iyi dileklerimle.

• LG DV8851EM DVD/Divx Oynatıcı nasıl bi alet kullanan varmı acaba
  • ben aleti bugün aldım.İlk kullanımımda beğendim yannız ltyazı ekleme işlemeini beceremedim malesef...yardımcı olur musunuz?hangi altyazı formatı( srt, txt,vb...) yi rahat okuyor ve ekleme nasıl yapılıyor?
    Bence herkes alabilir bu aleti çok kolay kullanışlı ve şık.Vestel Philips falan eline su dökemez kanısındayım...
  • valla yaklasik bir aydir kullaniyorum tam olarak hangi formatlari destekliyor hangilerini desteklemeiyor bilmiyorum cunku yaklasik bir 30 dvx denedim altayazi gostermeyeni cikmadi. altyazi secme olayi basit
    gerci kullanim kilavuzunu okumadin sanirim orda da yaziyor zaten.
    once dvxini takiyorsun,ordan asagi yukari oklariyla altyazi klasorunun uzerine getiriyorsun.sonra kumandada sol ust kisimlarda subtitle diye bir tus var ona basiyorsun.ekrandan subtitle selected diyor. o kadar. ondan sonra çerezini alıp filmi seyrediyorsun.
  • ya arkadaşlar tek problem voxline da altyazılar nerdeyse filmin ortasında beyaz ekranda hiç okunmuyo altyazı senkron programlarında altyazıları aşşa kaydırıp ortalarım diye düşündüm ama o bölümü programlarda bulamadım hep büyültme küçültme var yapan eden bulan varmı ha birde büyük umutlar filminin çözünürlüğü 800x336 ve desteklenmeyen çözünürlük diyo bunun updatei felan yokmu yau
  • saolun bu mesajı yazdıktan sonra gidip hemen bulmuştum altyazı mevzuunu.Yazan yoksa ben yaziyim diye geldim tekrar.Arkadaşlar. KESİNLİKLE ÇOK UCUZ AMA ÇOK MARİFETLİ ALMAYI DÜŞÜNENLER KAÇIRMASIN...
  • Arkadaşlar ben minton aldım 7.1 ses sistemi ile beraber 250 YTL.. (Tahtakale fiyatı)
    Artılar saymakla bitmez..... Ses müthiş+++ Okumadığı format yok... +++ 50 kanal radyo hafızası bunu alan başka şeye ihtiyaç duymaz...

2 adet eksisi var... Bazılarının cd çekmecesi nazlı açılıyor... test ederek alma şansınız var sa iyi olur.
    Ve biraz benzerlerinden büyükçe. Ama bu büyüklük anladığım kadarıyla ses çıkış kalitesini artırmak için herşeyi tam tamına yerleştirmişler. İçine ne gerekiyorsa koymuşlar. Benim PC de Creative Adugy 2 ve 5.1 Ses sistemi var. İnanın artık boşa çıktı. Bilgisayarda artık film izleme devrimi bitirdi.... Bilgisayarımı kitleyen bozuk CD ve DVD lerimi hiç sorunsuz çalıyor. Ve Radyo bambaşka Kumandalı radyo dinlemenin zevki de cabası..

Tavsiye Ederim. Mesela 3 adet bas efekti var. Biri bile binayı oynatmaya yetiyor... Diğerlerini açamıyom korkudan.......

Servis olayını sormayın 1 yıl oldu ama daha yolum düşmedi... Onu araştırsanız iyi olur.

• Arkadaşlar Merhaba

Hepiniz aşağı yukarı divx le ilgili avantaj veya dez avantajları yazmışsınız. Birazda mp3 tabiki

Benim merak ettiğim ise DVD kalitesi nasıl. Hızlı sahnelerde atlamalar yapıyormu. Örneğin matrix veya alien gibi hızlı sahneleri olan filmlerde görüntüde kaymalar karışmalar oluyormu?

Ayrıca alete ses sistemi taktığımızda performansı nasıl. Test eden arkadaş oldumu?

Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
  • merhabalar
    arkadaşlar voxline alanlara bir sorum var:
    aletin mp3 parçaları programlı çalma özelliğine sahip mi
    yani vcd çalarlarda olduğu gibi mp3 cd'sinden 99'a kadar parça seçip oynatma özelliği
    (bunun önemi hemen hemen 180 kadar parça içeren cd'den sevdiğin 10-20 hit şarkıları seçip aletle devamlı uğraşmadan keyfine bakabilirsin)
    ilginiz için teşekkürler
  • Alalı 1 ay oldu, şimdilik çok memnunum. desteklemediği çözünürlükler var ama en güzel özelliği güncelleniyor olması.
    Benim merak ettiğim kopya dvd okuyabiliyormu? Dvd ye kayıt edilen divx filmleri okuyabiliyormu, yani 6 divx i 1 dvd ye kopyalarsam seyredebilirrmiyim.

Teşekkürler.
  • Mp3 ler için bazı kısıtlar var. Bir Mp3 ü dinlerken listeyi dolaşamıyorsunuz (multitasking özelliği yok). Ayrıca çalma listesi de olşuturamıyorsunuz. Eğer illede sadece sevdiklerinizi dinlemek istiyorsanız cd de ayrı bir klasöre kopyalamanız gerekir. Bir mp3 bittiğinde diğerine otomatik geçtiğinden (ayrıca filmler için de otomatik geçiş söz konusu) sorun çözülebilir.
    Birden fazla kopya divx film aynı CD de bulunuyorsa bunlardan istediğinizi seçip oynatabiliyorsunuz. Sorun yok. Ayrıca Cd takar takmaz Cd nin içeriği yüklendiğinden tüm klasörlere ve dosyalara erişebiliyorsunuz. Altyazı ve film seçmek sorun değil.
    Ama kumanda ile boğuşmak ve alete söz geçirmek için uğraşmak kaçınılmaz.
    Kumandası gerçekten çok dandik.
  • Alet hızlı sahneleri nasıl okuyor?

5+1 bağlayan varmı performansı nasıl?

kopya vcd ve dvd leri okuyormu
  • kopya vcd dvd okuyor. hızlı sahnelerde problem yok ama 5+1 denemedşm
  • teşekkür ederim

siz hala player dan memnunsunuz herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

kopya vcd dvd okuyor. hızlı sahnelerde problem yok ama 5+1 denemedşm
  • bizim evde cok vcd,dvd,dvx izlenir. gunduz kardesim aksamlari ben derken gunde 3-4 film gidiyor. 1 aydir falan kullaniyorum sanirim. bir problemini gormedim. zaten gorursem yazacam buraya
    quote:

Orjinalden alıntı: takdemir

teşekkür ederim

siz hala player dan memnunsunuz herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

kopya vcd dvd okuyor. hızlı sahnelerde problem yok ama 5+1 denemedşm

• Super bir alet bence de. Benim divx'lerin hepsi dvd de ztn. Hiç sorunsun okuyor. Orjinal dvd film denemedim hiç.
    Bu arada filmde takılan sahne olursa goto ile biraz ileri gidip devam edebiliyorsun Altyazıda da bir problerm olmuyor. eski cizik cd dvd lerdede sorun çıkmıyor yani.
    Desteklemedigi çözünürlükleri ztn hiçbir divx player desteklemiyor bilfigim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.