Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinalleri sorunsuz ojkuduğu gibi diyelim 5-6 divx filmi bi dvdye attın onları da okuyor voxline mp3 te tek tek seçebiliyrsuns sadece
  • arkadaşlar harika ötesi çihaz hatta yapığım en iyi şeylerden biri

xvid mpg2 divx 3 - 4 -5 -6 hepinsini mükemmel bir şekilde oynatıyor.

eksi tarafı uzaktan kumandası biraz dandik dandik olan tarafıfıda mesafede sorun yok ama tuş basması benim garibime gitti.cd ve dvd erişim süreside root olarak göserim süresi ortalama 5-10 saniye arası.
    zoom özelliği de var hele dvd de zoom 4 aşamalı
  • aldım kurdum kullanıyorum süper arkadaşler divix 6 yaptım kasmadan oynattı.mükemmel ötesi sadece kumanda biraz dandik o tuşları mesafe sorunu yok sadece kullanışı değil.
  • kumandasi tam zıt yone bakarken bile işliyor ama dedigin gibi sony kumandalarına benzemiyor haliyle
  • ben onu bunu anlamam walla kardeşim elektronik eşyayı bir kere alıyorsun markalı olcak
  • elektronik esyanin bir kere alindigi devirler bizim cocuklugumuda kaldi.
    artik al kullan tuket yenisi cikinca onu al devri oldugu icin bence en ucuza en perfomanslı al. nasıl olsa seneye de kuş çıkacak civciv çıkacak gene birşeyler uydurcaklar senin bilmemkaç dolara aldıgın alet gozune hiç guzel gozukmeyecek. mesela blue rayler cikacak seneye gibi..

quote:

Orjinalden alıntı: erkanaga

ben onu bunu anlamam walla kardeşim elektronik eşyayı bir kere alıyorsun markalı olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

elektronik esyanin bir kere alindigi devirler bizim cocuklugumuda kaldi.
    artik al kullan tuket yenisi cikinca onu al devri oldugu icin bence en ucuza en perfomanslı al. nasıl olsa seneye de kuş çıkacak civciv çıkacak gene birşeyler uydurcaklar senin bilmemkaç dolara aldıgın alet gozune hiç guzel gozukmeyecek. mesela blue rayler cikacak seneye gibi..

quote:

Orjinalden alıntı: erkanaga

ben onu bunu anlamam walla kardeşim elektronik eşyayı bir kere alıyorsun markalı olcak

az önce 99 milyon bişey değil alayım dedim ürünü attım sepete sonra vazgeçtim.
    PIONEER 380 DVD OYNATICI MP3 ÇALAR DIVX hoşuma gitti ama araştırıyorum şimdi kullananların yorumunuda bulamadım

• ürünlerin bazısında belirtmiş dolby decoderi var diye voxline da kendinden decoder var mı??
  • merhabalar arkadaşlar ben de bu dvix platyer kullandığım için dikkatimi çekti ve muhabbete katılayım dedim bu dvix player de kendinden dekoder yok yani bir dolby dijital çözücüye ihtiyacınız var.bu bi anfi olabilir veya kendinden dekoderli dijital bi hoparlör seti kullanın diyebilirim arkadaşlar dvd özelliğine göre dolby dijital(ac-3)veya dts gayet güzel ama bu biraz sizin kullandığınız hoparlörün kalitesi ile de ilgili ben jazz9940b kendindendekoderli hop. kullanıyorum çok da memnunum bu dvix optik ve koax çıkış gayet güzel standart sinema efektlerini alıyorsunuz
  • Gecenlerde Vestel SA 720 aldim, forumlarda ucurluldugu kadar iyi olmasa da gayet memnunum.
    Bu alette QPEL destegi var ama olmaz olsun. Hem goruntulerde frame kaciyor hem de renklerin tamamini gostermiyor. Sanki 6500 renk falan gosteriyor gibi beldi bana.

surumunuz v35 ise altyazi destegi icin servise gitmek zorundasiniz, Cd ile guncellmeyi yapamiyorsunuz. Olasilikla alet kitleniyor.
  • Merhaba

Ben aleti mağazada incelediğimde kendinden decoderli olduğunu görmüştüm.

Bence bu alet kendinden decoderli olması lazım

Sen kullandığın için daha iyi bilirsin ama ben arkasında 5+1 çıkışı gördüğümü hatırlıyorum. Buda decodersiz anfili bir 5+1 kullanabileceğini gösterir diye biliyorum . Zaten ürünün info sundada yazıyor. Bence sen düz 9940 danda aynı performansı alırsın

Yanlışım varsa düzelt lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

merhabalar arkadaşlar ben de bu dvix platyer kullandığım için dikkatimi çekti ve muhabbete katılayım dedim bu dvix player de kendinden dekoder yok yani bir dolby dijital çözücüye ihtiyacınız var.bu bi anfi olabilir veya kendinden dekoderli dijital bi hoparlör seti kullanın diyebilirim arkadaşlar dvd özelliğine göre dolby dijital(ac-3)veya dts gayet güzel ama bu biraz sizin kullandığınız hoparlörün kalitesi ile de ilgili ben jazz9940b kendindendekoderli hop. kullanıyorum çok da memnunum bu dvix optik ve koax çıkış gayet güzel standart sinema efektlerini alıyorsunuz

• ya var ama o 5+1 analog çıkış ben daha denemedim yani o çıkışlardan ses almadım hiç yani 5+1 dts ac3 çözücüye sahip bir dekoder bu aletin içinde yok bence
  • beyler bende bugün itibariyle aldım kullandım kumandadan sorun yaşamadım birçok netten indirdiğim filmi denedim sadece 1 filmi qpel olduğu için çalıştırmadı yoksa gayet güzel bence tek sorunu alt yazı şu alt yazı sorununu çözebilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Arkadaşlar saat 4 gibi teknosadan Aldım (antalya migros).

Ben vestel 4500 kullanmış birisi olarak sizlere aktaracaklarım söyle.

Edit : progressive scan özelliği var.

1. kopya dvd denedim sorunsuz oynattı görüntü güzel altyazı güzel.
    2. divx denedim qpel oynatmıyor. görüntü güzel altyazı türkçe desteğinde sorun yok. ve bold(kalın) font kullanılmıs.
    3. altyazı konusuna gelince burada okuduktan sonra almıstım. altyazının film dosyasıyla aynı olması gerekmez deniliyordu ancak benim aldığım yazılımın versiyonundan mıdır nedir bilmem altyazı ile videonun ismi aynı degilse altyazı secimi yapamıyorum. yani önceki parti malları bilmem ama su sıra satısda olanlarda bu sorun ile karsılasabilirsiniz.
    4. Altyazı yine burada yazıldığı üzere beyaz zeminde okuma güclüğü çekiliyor ancak bunuda aşmanın bir yolu var zamanında vestel 4500'de de acıklamıstım. burayada yazıyorum. menüden diger ayarlar'a oradan da tv sistemini ntsc yaparsanız hem altyazı boyutunu büyütmüs olacaksınız hemde altyazı pozisyonunu biraz aşağı almış olacaksınız. eğer soracak olursanız görüntüde kayıp varmı cok önemli bir kayıp yok. en azından altyazı sorununa yazılım güncellemesi gelene kadar bu şekilde idare edebiliriz.

Bir sorun daha yaşadım. ama power ile kapatıp açınca düzeldi. sorun su ; bir dvd taktım icindeki klasorlere giremedim. dvd'yi cıkardım tekrar taktım yine giremedim. sonra baska bir dvd taktım yine giremeyince powerdan kapatıp acmak geldi aklıma denedim önceki cddeki klasörlerede girdim sorun düzeldi.

ben ürünü alırken zaten test amaçlı almıstım. sizce ne yapayım geri götürüp philips 720 sa alıyım mı yoksa beklemede mi kalayım. firmware için.

Benim için qpel oynatmıyor cok sorun değil en fazla 10-20 film vardır.
    En büyük sorun Altyazılı izlemem icin altyazı dosya isminin video file ile aynı isimde olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkiran -- 27 Kasım 2005, 22:35:08 >

• arkadaşlar aşağıdaki adresdeki güncellemeyi yükledim.

altyazı fontu değişmiş durumda ve beyaz yazı etrafı siyah cizgi var dolayısıyla beyaz zeminde sorunsuz artık ancak benim halen yukarıda bahsettigim sorun aynı isimde olma zorunluluğu devam ediyor bu sorunu olmayanlara yüklemelerini önermiyorum.

bank30.rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkiran -- 27 Kasım 2005, 22:33:20 >
  • arkadaşlar sorun benden kaynaklanıyormus farklı isimde altyazı dosyasını kumandadan "subt" tusuna basıp secili hale getirdikten sonra filmi baslatınca altyazılı birsekilde oynatabildim. firmware'i yukleyin patlamıs mısırı alın film izlemeye koyulun.
  • Arkadaşlar nedir bu altyazıyla film adının aynı olması durumu.
    Birisi demirkiran'a yardim etsin belki bir yanlışı vardir.

Eğer dediği gibiyse alınmaz o zaman.
    Biriniz TV'deki görüntünün fotosunu buraya koyabilir mi birde?yeni altyazısıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Arkadaşlar nedir bu altyazıyla film adının aynı olması durumu.
    Birisi demirkiran'a yardim etsin belki bir yanlışı vardir.

Eğer dediği gibiyse alınmaz o zaman.
    Biriniz TV'deki görüntünün fotosunu buraya koyabilir mi birde?yeni altyazısıyla.

en son mesajımda bu problemin benden kaynaklandığını ve farklı isimde olduğu zaman filmi baslatmadan altyazıyı kumandadan subt tusuna bastığımızda seciyoruz. sonra filmi oynattıgımızda altyazılı birsekilde oynuyor.

sorun yok yani

• özür gece gece 3 sayfayı okuyunca son mesajın gözümden kaçmış.
    Altyazılı bir fotoğraf koyabilir misiniz peki buraya?
  • Arkadaslar tekrar hatırlatmak gerekirse, aletin güncellemesi çıktı.
    Bunu yüklediğinizde artık altyazıların çerçeveli font ile gösterildiğini göreceksiniz.
    Bu beyaz zaminlerde oluşan okunma zorluğu problemini çözüyor.
    Ancak hala büyüklüğü çok küçük ve değiştirilemiyor.
    Gözü bozuk olanlar için (benim gibi) bu büyüklükteki altyazıları okumak gerçekten zor.
    İnşallah bu sorunda çözülür ileride. Ekranın sağ köşesinde çıkan ve geçen süreyi
    gösteren yazı fontu büyüklüğü kadar olsa yetecek ama maalesef karınca duası gibi
    okumak için gözü daha da bozuyorsun

Dr. salpay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salpay -- 28 Kasım 2005, 12:46:10 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.