Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fişini fln çekmiştim. şimdi tekrar taktım. ine renkli geldi. dvd'yi taktım içinde divx filmler var. root'tan seçtim filmin klasörünü yine siyah beyaz old. bu sefer başka bir dvd takmıştım...
  • o zaman sen aleti hemen iade et değiştir siyah beyaz olayı benim hiç başıma gelmedi
    bir arkadaş mp3 sormuş valla ben mp3 için almadım ama şöle düşün işte bir mp3ü dinlerken hemen onun arkasına başka mp3 ü seçip ayarlayamayacaksın bu senin için sorun olursa hiç alma birde bu fiyata hepsi bir arada schaublorenz den başka player bulamazsın
  • ama sony de denedim onda sorun yok. Napalım geri vercem.
    3-5 film denedim yeni filmlerde tanınmayan codec dedi daha çok oynatmadı.
    Bir filmde de çüzünürlük uyuşmazlığı dedi... (denenen filmler batman begins,kill bill 2, 2fast2furious...)
  • 2fast 2 furrios bende sorunsus çalışıyor ama o filmi taklaşık 1 sene önce indirmiştim
  • Arkadaşlar ben bu ürünü yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.Öncelikle altyazıların beyaz görüntü üzerine gelince okunmaması konusunda bir müjdem var. Bence aletin en büyük dezavantajı buyydu (diğerleri gerçekten küçük). Bu konu ile ilgili Pro market le konuştum. Voxline da DVD oynatırken bu problem yok. Çünkü altyazı etrafında siyah bir çerçeve dönmüş adamlar. CNBC-E dede öyle mesela. Divx altyazısı içinde aynı yöntemi geliştiriyorlar. Bir güncelleme yapılacak yani bu konuda. Böylece sorun çözülecek.
    Diğer sorunlara gelince divx oynatırkende istediğim zamana atlayabiliyorum böyle bir problemim yok.
    Nadiren oynatmadığı film oldu. Daha doğrusu filmi oynatıyorda görüntü bozuk oluyor.Sanırım codec güncellemeye ihtiyacı var.
    Mp3 oynatırken aynı klasördeki şarkılar arasında gezinebiliyorsunuz (Album içi şarkılar dolaşılabiliyor) Fakat başka klasörlerin içeriğine bakamıyorsunuz.Birde şarkı adlarını türkçe karakter gösteremiyor. Bence çok önemli diil.
    Kumandası daha şık olabilirdi.
    Birde bir iki divx filmde şöyle bir deneyimim oldu; Filmde bazı yerlerde görüntü suyun üzerinde dağılır gibi içiçe geçiyor. Muhtemelen cd den yada filmden. Aynı cd yi bilgisayarda izledim. Görünte sekerek yani kısa aralıklarla takılarak geliyor ekrana ama sonuçta filmi izleyebiliyorsunuz. Nedeni player ın işlemcisinin hızının yetmemesi yada divx decode işleminde kaliteyi üst düzeyde tutmaya çalışması olabilir. Çünkü bilgisayarda divx decoder in kalite ayarını düşürdüğümde sekme ortadan kalktı.Aynı filmi biraderin vestelinde denemeyi düşünüyorum sonucu yazıcam

Neyse bayaa bi anlatttım başınız ağrımıştır.
    Bence fiyatına göre kullanışlı her işi yapabilen bir alet ben genel olarak memnunum.
    Deneyemediğim bir olay 5.1 sistemle ses kalitesi nasıl? 5.1 sistemle dts ses kayıtlı dvd filmlerden ses alınabiliyomu? Deneyebilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim

• Bence bu cihazın fiyatına göre en önemli özelliği 5.1 sesi çözülmüş şekilde analog olarak vermesi. Bu fiyat aralığında hiçbir üründe bu özellik yok. En ucuzu LG'nin bir modeli, Vestel 5500 ve Philips 720sa. Hepsi de 180-199YTL arası.

Arkadaş geçen aldı Voxline'ı, gayet memnun. Ben de kız arkadaşımın evine alacağım yakında. Yalnız bu fiyata görüntü ve ses işlemcisi düşük olabilir gibi geliyor; yani kaç bit? Örneğin Vestel'inki 10bit 54kHz'di mesela video, ses de 24bit 192Khz. Belki Voxline'in bu değerleri düşük. Tabi pratikte güzel bir TV sistemi olmadan aradaki fark ne kadar hissedilir orası tartışmalı zaten... Bence fiyat/perf. oranı çok yüksek bir ürün her haliyle. Sadece üzerindeki kulaklık çıkışı ve döndürmeli düğmesi ile bana VCD playerları hatırlattı biraz

• arkadaşlar bir voxline kullanıcı olarak benimde bir sorum olacak mesela bu ilerki zamanlarda divxx codecleri değişecek ve bir arkadaşımızın dediği gibi altyazıyı güncellememiz gerekecek bu ve bu tür olaylarda güncelleme işini nasıl yapıcaz ben bu güncelleme olayında tam tarzanım beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
  • voxline alın arkadaşlar.
    emin olun en ufak pişmanlık duymassınız.
    firma olarak ha vestel ha voxline ikiside tornavida sanayi.
    ayrıca voxline a profilo servisi baktığı için ayrı bir +
    yani 99 ytl e daha iyisi bi yana yanindan geçen yok.

clubberfree arkadaş: http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update linkinde yazılım güncelleme sayfası var. Henüz bir güncelleme olmasada ileride yayınlayacaklar. Güncellemeyi indirip cd ye yazacaksın ve cd yi voxline a taktığında güncellemeyi başlatıp tamamlayacaksın. Zaten güncelleme yayınlandığı zaman buraya bir konu açar birbirimize yardımcı oluruz.

• bazı filmlere desteklenmeyen çözünürlük diyor ki bu filmler yeni filmlerde daha çok acaba hangi çözünürlükleri desteklemiyor ona göre indirelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slicer1

bazı filmlere desteklenmeyen çözünürlük diyor ki bu filmler yeni filmlerde daha çok acaba hangi çözünürlükleri desteklemiyor ona göre indirelim.

desteklemedi yazan video nun çözünürlük bitrate ve codec ini yazarsan sevinirim
  • anladım leo kardeş teşekkürler peki cdye yazdığım cd yi voxline a takınca alet bu cdyi otomatik tanıyıp yüklemeyi kendimi yapacak yoksa uğraştırırmı bizi herneyse seninde dediğin gibi güncelleme çıkınca buraya yeni bir konu açıp konuşuruz
  • valla cd yi kendi görüyo yazılım yüklensin mi diye soruyo sende evet deyince yüklemeyi kendi yapıyor.. SANIRIM. öyledir yani mintonda falan öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO MD -- 29 Ekim 2005, 0:33:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo1999

valla cd yi kendi görüyo yazılım yüklensin mi diye soruyo sende evet deyince yüklemeyi kendi yapıyor.. SANIRIM. öyledir yani mintonda falan öyle

hımmm anladım o zaman basit iş peki sence bunun bir hafızası varda oraya mı kaydediyor eğer oraya kaydediyorsa yarın öbür gün o hafıza dolarsa üstüne yükleme yapamazsak ne olacak çokmu ilginç bir soru sordum istersen cevaplama
  • quote:

bazı filmlere desteklenmeyen çözünürlük diyor ki bu filmler yeni filmlerde daha çok acaba hangi çözünürlükleri desteklemiyor ona göre indirelim.

ulead video studio 9 ile yaptığım
    728*560 xvid çalıştı ama aynı ayarlarla 768*560 çalışmadı.
    program divx codeci görmediği için divx ile çözünürlük testi yapamadım.
    AYRICA divx 6 conventerda yaptığım videolar voxline da çalıştı. ama onda çözürlüğü kendin ayarlayamadığım için gene divx te çözünürlük testi yapamadım.AMA divx 6 destekleniyo bu sevindirici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubberfree

quote:

valla cd yi kendi görüyo yazılım yüklensin mi diye soruyo sende evet deyince yüklemeyi kendi yapıyor.. SANIRIM. öyledir yani mintonda falan öyle

hımmm anladım o zaman basit iş peki sence bunun bir hafızası varda oraya mı kaydediyor eğer oraya kaydediyorsa yarın öbür gün o hafıza dolarsa üstüne yükleme yapamazsak ne olacak çokmu ilginç bir soru sordum istersen cevaplama

valla orasını bende bilmiom. sallamayayım.
  • selam beyler bende muhabbete katılayım dedim.benim bikaç sorum olacak almış olan arkadaşlara
    aletin özelliklerinde svcd okuduğu yazılmamış özellikle.Sorum şu deneyebilirmisin bu formatları da okuyor mu?:
    SVCD,MPEG,MPG,ASF
    Dener ve haberdar ederseniz çok memnun olurum.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet330 -- 29 Ekim 2005, 5:18:15 >
  • qpel bir format değil diye biliyorum, xvid veya divx codec qpel desteği veriyor diye biliyorum. Eğer mümkünse 200kb'lık bir video upload edebilir misin rapidshare'e?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aet330

selam beyler bende muhabbete katılayım dedim.benim bikaç sorum olacak almış olan arkadaşlara
    aletin özelliklerinde svcd okuduğu yazılmamış özellikle.Sorum şu deneyebilirmisin bu formatları da okuyor mu?:
    SVCD,MPEG,MPG,ASF
    Dener ve haberdar ederseniz çok memnun olurum.Saygılar...
    SVCD denemedim ama ASF denemiştim onu açmadığını çok iyi biliyorum bilgisayarda baktığım bazı dosyaların özelliğinde MPEG yazıyordu bu tür dosyalarıda okudu ama büyük ihtimalle SVCD okur
  • quote:

quote:

desteklemedi yazan video nun çözünürlük bitrate ve codec ini yazarsan sevinirim

waf grubunun yaptıgı dvdripler.
    desteklemediği cözünürlükler: 800*448 800*336 ve bu tiptekiler. Film indirirken dikkat etmek lazım. Wafları indirmeyin.
  • Ayrupa yakasının 19 bolumu var bende mesela dvdrip iste e-mule den indirmistim
    onları oynatmıyor mesela. qpel fln biseyler diyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.