Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben biraz zor geri alır diye düşünüyorum hepsiburada ama inşallah olaylar istediğin gibi gelişir...
  • voxline divx player almak icin gecen hafta teknosya gitmistim ama ordaki satıcı bana bu urunu almamai,performans saglamayacagini,sorun cikaracagini soyleyerek ordan kacmama sebeb oldu. bugun mashburn un ovgu dolu yazilarindan sonra tekrar gaza gelip teknosaya gittim bu sefer onceki satıcı yoktu aman dedim tam zamanı kapalım bir voxline cikalim cagirdim baska bir yetkiliyi dedim voxline almak istiyoruz. cevap gene aynı.. almanızı tavsiye etmem,sorun yasarsınız.. haydaaa.. etti 2!! ee moral bozuldu tabi heves de kacti. gene elim bos dondum eve.. nedir abicim bu durum. teknosa nicin bu urunu satmamaya direniyor. satmayacaksa nie tezgahlarda.. bu iste bir bit yenigi var sanki... mashburn eminsin degilmi aletin iyi oldugundan ??
  • [Deleted by Admins]
  • selam arkadaşlar,

unpop arkadaşım, tv sehpama sığmadığından dolayı aleti salı günü hepsiburada ya göndereceğim. xf'nin dediği gibi geri almamak gibi bir hakları yok. Ben sırf bu yüzden teknosadan değil de hepsiburada'dan aldım aleti. sorgusuz sualsiz geri verebilmek için. Eğer çok merak ediyorsan yarın gelip benim evde deneyebilirsin. Ama dediğim gibi, alet her yönden sorunsuz.

Şimdi ben bunun yerine Philips 3010 veya premier almayı düşünüyorum. Philips'te divx altyazı dosyasının video dosyası ile tıpatıp aynı isimde olma zorunluluğu var diye duydum. Öyle mi gerçekten? Öyle ise çok kötü, direkt premier alırım.
  • [Deleted by Admins]
  • yahu biliyorum 3010 lari. teknosada 199 ytl . ama bu arada dikkat ettim 720 sa lar tekrar gelmiş teknosaya ve bu sefer 199 ytl. aslinda diyorum bir tane onlardan mi kapsam. malum herhalde en cok tavsiye edilmis dvx playerdir turk internet forum tarihinde.
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlar patlayan birşey yok. tek derdim genişliğinin Vestel vs. gibi 42 cm. değil de 43 cm. olması. Onun haricinde gayet düzgün bir alet.

Şu philipsteki altyazi ile video dosyasının aynı isimde olma zorunluluğu hakkında birşey bilen var mı?
  • evet altyazı ismi aynı olmak durumunda. philipsin belki de tek dezavantajı.
    ben mashburn sayesinde tekrar gozumu karartıp gene teknosaya gidip voxline almayi deneycegim. deneyecegim diyorum cunku ilk 2 sefer saticilar satmadi egri donduk. il ikisi karsiyaka carsi teknosaydi bugun careefour teknosaya gidecem. ee ordan da alamassam satmak istemiyor demek teknosa diyip maceraya son vereceğim.

mashburn cd,dvd okurken ses yapıyor mu? en sinir oldugum olay odur gurultulu okumaya kıl olurum. sessiz olsun,işini yapsın.. nasıl ? bir bozulma alameti vermedi dimi?
  • hayır oldukça sessiz. ayrıca dün ilk defa dvd de izledim. altyazı, görüntü vs. herşey gayet güzel.
  • [Deleted by Admins]
  • ne alırsan al hepsiburada dan al bence. 1 hafta dene. sonra beğenmedim deyip iade et istersen . yasal hakkın.
  • [Deleted by Admins]
  • bana kalsa TV nin altına koyup, ağırlık alete binmeyecek bir iki destekle rahat rahat kullanırdım ama bana kalmıyor malesef.

Bu arada premier 9410 alıyorum hepsiburadadan. Philips'in altyazı olayı kötü bende bir sürü Divx var ve tekrar yazmakla uğraşılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mashburn -- 10 Ekim 2005, 12:28:07 >
  • premierler voxlinedan daha uzun gordugum kadaıyla yanlız? onu nasıl koycaksın sehpana?
  • [Deleted by Admins]
  • Hadi ya??!!! Bu sehpa giderek gözüme kötü görünmeye başladı.
  • [Deleted by Admins]
  • kaptım geldim voxline teknosadan. vestelde denediğim bir iki divxi denedim aynen calıştırdı bu da. valla şimdilik bir sorun yok. divx donnie darkoyu seyrettim baştan sona falso vermedi. akşam bir de dvd ile test sürüşlerine devam edeceğim. zaten teknosada 15 gün içinde memnun olmassan geri getir dedi eyvallah dedim. ama şimdilik yamuk yok.. önümüzdeki maçlara bakacağız.
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.