Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filips nerde 160 ytl. ben vesteli o fiyata aldım. pismanim :( neyse yarin parami geri alicam. belki de voxline alirim 99 ytlyte. birden bu cihazlardan sogudum ve bu kadar para vermek gereksiz gibi geldi.
  • Sen kendi fikirlerini düzgün yazmayı öğren millete ukalalık edeceğine
    daha fazla mesaj atmak seni uzman mı yaptı sanıyorsun.
  • [Deleted by Admins]
  • yav bırakın kavgayı lutfen
    never say never bu voxline tr karakterleri destekliyor mu Ğ i ç ş gibi.
  • mashburn noldu be abiciim? hakkaten mi patladı alet şaka maka derken havaya mı uçtun şuraya 2 kelam yoruım yazmadın.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

yav bırakın kavgayı lutfen

Kardeş zaten verdiğin bu linkte:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153489&productid=evvoxlinedvd933
    Orda tanıtırken Türkçe altyazı desteğide var diye belirtiliyor.

• Türkçe dahil 32 dilde altyazı desteği diyor ama bu dvd için . sonuçta bu zaten tüm dvd playerlarda olan bir özellik
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

yav bırakın kavgayı lutfen

Kafama takılan hem sen sormuşsun tr karakterleri destekleniyor mu diye hemde ben açıkladım böle böle diye.Sonra sen gelmişsin bunu demişsin

quote:

Türkçe dahil 32 dilde altyazı desteği diyor ama bu dvd için . sonuçta bu zaten tüm dvd playerlarda olan bir özellik

• kardeşim ben divx için soruyorum. basmio mu kafan aloooo
  • quote:

kardeşim ben divx için soruyorum. basmio mu kafan aloooo

Birincisi adam gibi konuşmasını öğren sokak arkadaşın yok karşında ikincisi ise türkiye getiren firmanın nette araştırıp bulabilirsen tel. no'sunu onlara sorabilirsin.
  • [Deleted by Admins]

• neyse savasa gerek yok arkadaslar. Sadece 175 ytl vestel alip, aletin dandiklik maceralarini gorunce bu kadar para verip dvx player almaktan sogudum. Yani dandik bir sey aldiktan sonra gider 99 yt l ye voxline alirim dimi? ne diye 60 ytl daha fazla veriyim nerdeyse 2 divx parası..
  • [Deleted by Admins]
  • unpop;
    Voxline, Dvix türkçe karakterleri destekliyor.
    firmanın web sitesini de buldumwww.promarket-ltd.com

Ama sen gene de paranı aklınca ukala ahmet efendinin dükkanından philips al istersen yoksa kimseye huzur vermeyecek , Dvix 6 versiyonu çıkınca nasıl upgrade edeceksin orasını bilemem artık
  • [Deleted by Admins]
  • peki mashburn arakdaşa noldu yaw? elem bir dvx player patylaması sonucu kendisini kayıp mı ettikl yoksa?

• Arkadaşlar burdayım, Aras Kargo'nun salaklığı yüzünden 2 gün geç aldım kargoyu. (Ders 1 : Aras Kargo kullanma.)

Neyse Voxline konusuna gelelim.

Arkadaşlar, bir divx playerdan beklentileriniz ultra yüksek değilse, bu üründen kesinlikle memnun kalırsınız. Ben kendi adıma harika bulduğumu söyleyeyim. Bu fiyata böylesine sorunsuz bir ürün beklemiyordum. 50 civarında divx film denedim. 2-3 tanesi hariç hepsi sorunsuz çalıştı. Türkçe karakterlerde hiçbir sorun yok. Görüntü gayet güzel. Okumadığı altyazı çıkmadı. Kopya CD'leri, Re-Writable CD'leri sorunsuz okuyor. Xvid uzantılı video dosyalarını da açıyor. Progresive Scan özelliği var.

Sorunlu olan filmlerden ikisi QPEL olduğundan çalışmadı, ki zaten çalışmasını da beklemiyorduk. İstatistik yapmak herhalde pek doğru olmaz ama bunca filmden sadece iki tanesi qpel çıktı. İlerde ne olur bilmiyorum, ama şu anda büyük bir sorun değil gibi görünüyor.

Negatif denebilecek özelliklerine gelince, altyazıların rengi, büyüklüğü değiştirilemiyor, nadiren (beyaz görüntü üzerine denk geldiğinde) okunması güçleşiyor. Rastladığım en kötü ikinci özelliği, bir yandan MP3 dinlerken, diğer parçalara bakamıyorsunuz, ok tuşları STOP'a bastıktan sonra aktif oluyor.

En kötü özelliğe gelince: Genişliği 43 cm, benim TV sehpamın DVD'ye ayrılan genişliği ise 42,6 cm. Aradaki bu 4 mm.lik fark dolayısıyla aleti (hiç istemeyerek) geri vermek zorundayım. Kulağa pek önemli gelmiyor belki ama 4 mm. benim için hiç bu kadar büyük olmamıştı. (Ders 2 : Bir işe girişmeden önce daha fazla detaycı ol, ölç, biç, sonra karar ver.)

Sonuç : Divx playera vereceğiniz her kuruş sizin için önemli ise sanırım Voxline'dan iyisini bulamazsınız. Kesinlikle tavsiye ediyorum. (Ders 3 : Forumlar dururken mağazalardaki satıcılara inanma, çoğu hiçbir şey bilmiyor.)

Şimdi ben aleti Hepsiburada'ya geri verip yerine ne alsam diye düşünüyorum. 200YTL'ye kadar gözden çıkarabilirim. Vestel hakkında bayağı kötü şey duydum bu forumda, Vestel olmaz. LG hakkında da iyi şeyler hatırlamıyorum. Philips 3010 iyi gibi görünüyor.

Sizden tavsiyeleri duyabilir miyim? Bu qpel denilen formatı okuyabilen divx playerlar hangileri? Hemen yanıt verin de, bir an önce yeni player için de bir rapor hazırlayayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.