Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ama halen 5.1 olarak hiç bir film izleyemedim. Anfide AC-3 / DVD Bolumune Geçtiğinde, Film basliyor. ama kanal ayarlamalarını anfiden yapamıyorum. mesela bunu aux da yapabiliyorum. ama dvd ye gecince sadece 2 kanal dinliyorum nedendir anlayamadim. analog baglanti sahibiyim. digital veya coax degil. fakat yinede almam gerektigi kanısındayım. acaba neden? mp3 ler hadi tamam 2kanal. ama filmde neden alamıyorum? bilen varmıdır.? şaşırdım açıkçası aux da kanallara ayırabildigim ses dvd bolumunde malesef ayrilmiyor. acaba bizmi yanlıs bi baglanti yaptık. ama herseyi normal yaptıgıma inanıyorum. birde bu aletin kaçıncı firmware yuklu oldugunu nasil anlarım cihazın ustundeki surumune nasil bakiyoruz arkadaslar? lutfen su anfi meselesi konusunda biri bilgilendirsin ya.
  • Selamlar,
    Anfiye RCA üzerinden (yani kırmızı, sarı, beyaz kablolar) mi bağlıyorsunuz voxline ı ? eğer cevap evetse yerinizde olsam optik bağlamayı denerdim?
    Ayrıca anfinizin DTS ve DOLBY decoderleri var mı ? eger varsa ve siz buna rağmen alamıyorsanız kesinlikle optik bağlantı gerekiyordur sdiyebilirim. Ancak yukarıda da tartıştığımız gibi, eğer anfinizde bu dekoderler yok ise bana göre 2 sonuca varılabilir, ikisi de önceki mesajımda mevcut...
  • optik baglayamam anfinin model eski.
    evet rca olarak 5.1 analog bagliyorum.
    aux da kanallarla oynayabiliyorum.
    dvd player i baglayinca stereo ses olarak dinliyorum centerdan da ses alamiyorum. kanallarla oynayamiyorum. anfinin DTS ve Dolby Digital Çözücüleri Sanırım Yok. Ama Kanal Olarak Sesi Alabilirim Diye Dusunuyordum. hayır aux da kanallarla istedigim gibi oynadıgım olay neden dvd yi takinca olmuyor bunuda anlamis degilim. saol cevabın icin dost.
  • Anlayan arkadaslar su soruya yanit verebilirlerse tum voxline kullanicilarinin yuzu gulecektir;
    Bu bank30.rom dosyasini hangi program ile acip duzenleyebiliriz ki altyazinin font, buyukluk ve ozellikle rengini kendimiz ayarlayabilelim?
    Mesela benim aklimdan sari yazi geciyor

EDIT: voxline divx player sohbetinin asagidaki foruma kaydigini henuz ogrendigim icin mesajimi geri cekiyorum. Bu sebeple ancak su an itibariyla diger forumu takip etmeye basliyorum. herkese sevgiler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_5287650/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takipci -- 6 Mayıs 2006; 18:39:26 >

• Arkadaşlar profilonun sitesindeki bir güncelleme dosyasının ne olduğunu merak ederek biraz da 4.firmware in durumunu merak ettiğimden promarket-ltd.com a mail atmıştım dün yanıt gelmiş aynen aşağıdaki gibi!

Sayın ..................

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Belirttiğiniz üzere Voxline DVD933 için tüm güncelleme yazılımlarında dosya adı bank30.rom olmaktadır. Profilo servis sitesinde teknik bir aksaklık sebebi ile dosya ismi yanlış yer almıştır. Konu ile ilgili olarak Profilo servis web ekibi bilgilendirilmiş olup, bu hata en kısa sürede düzeltilecektir.

3. güncelleme ile ortaya çıkan problemlerin çözümü üzerine çalışmalarımız devam etmekte olup, 4. güncellemeyi bu ay içerisinde yayınlamayı planlamaktayız.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

PROMARKET Dış Ticaret Ltd. Şti.

• çok iyi bi haber
  • Evet çok güzel bir haber. Sevindim. İnşaallah ellerinin ayarı kaymaz yine. 3. firmware'in şokunu hala atlatamadım.
  • Arkadaşlar merhaba

voxline divx playerimde yine voxline uzaktan kumanda 5+1 ses sistemim çalışmıyor sadece ön 2 hoperlörden ses geliyor diğerlerinde tık yok... çözüm konusunda önerinizi bekliyorum... teşekkür ederim
  • bu 5.1 ses olayı herkeste sorun galiba?
    peki kendi hoparlörlerini alsak voxline in 5. 1olarak 70 ytl ye satılanlarını acaba 5.1 ses alabilirmiyiz? niye alamıyor millet anlamadım.. bende alamıyorum..
  • http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update

VOXLINE 933 DVD 4. GÜNCELLEME YAZILIMI 15.5.2006
  • son güncelleme ile altyazılar çok iyi olmuş. Arial fonda okunaklı ,büyüklüğü de iyi .
  • merhaba arkadaslar.derneği göremedim?
    nese bişe sormak istiyorum.voxline ilk aldığımda (4. güncelleme aralıgının dısında) alt yazıları baska bir cd den okutabiliyordum.fakat 2. güncellemeyi yapınca bu özellik kayboldu.bu özellik 4. güncellemede varmıdır? (pro marketede soruyorum cevap gelirse iletirim)
  • ne şanssız sın be arkadaş....
  • Arkadaşlar bende yeni aldım ancak sanırım ayarlaını yapamadığım için ses alamıyorum. 1 tarafı scar bi tarafı 3 lü erkek girişlerden tv ye bağladım. Scart aparat olarak almıştım yani playerla birlikte gelen kablonun normalde iki ucuda 3lü ben bir üçlü ucu scart dönüştürücüye taktım diğer 3lü ucuda s-video hemen üstündeki sarı olanı, 2 çıkış gösteren alt taraftaki yerede renk uyumlarına göre taktım. Ancak ses alamıyorum yani değişik kombinasyonlarda denedim görüntü var ses yok
  • bence mukemmel bir alet...
  • kabloda temassızlık varmış :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoXLiNe

merhaba arkadaslar.derneği göremedim?
    nese bişe sormak istiyorum.voxline ilk aldığımda (4. güncelleme aralıgının dısında) alt yazıları baska bir cd den okutabiliyordum.fakat 2. güncellemeyi yapınca bu özellik kayboldu.bu özellik 4. güncellemede varmıdır? (pro marketede soruyorum cevap gelirse iletirim)

Sayın Ufuk Merter,

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz.

1) 4. güncellemede de başka bir CD'den altyazı okutma özelliği
    bulunmamaktadır. Bahsettiğiniz özellik cihazın özellikleri arasında yer
    almayıp sorun olarak nitelendirilmemektedir.

2) Yüksek hızla kayıt yapıldığında laser diyot diski tam olarak yakamadığı
    için okumada sorun olmaktadır. Bu nedenle DVD Video yazarken kaliteli medya
    kullanmakta ve yazma hızı olarak 8 i aşmamakta yarar bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

PROMARKET Dış Ticaret Ltd. Şti.
    www.promarket-ltd.com

yaa ama ben eminim başka bir cd den altyazı okutabildiğime..hatta forumda biyerlerdede okumustum okutulduğunu??

• arkadaşlar az önce 4. güncellemeyi yükledim.
    daha önceki güncellemeleri yuklememiştim, sanırım bi sorun teşkil etmez bu durum. şu anda bir sorun yok divx sorunsuz okuyor.
    Alt yazıya çetçeve eklenmiş ve font karakteri değişmiş durumda. ama karakterde bir büyüme yok. özel bir işlem yokmu karakter büyütmek için ?
    yoksa böyle mi kalacak?
  • voxline ın kendi web sitesi var
    sanırım ürün performans olarak iyi
    samsung da iyi
  • Aşağıda verdiğim linkten devam ediniz.
    Anlayışınız için teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_5287650/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 30 Mayıs 2006; 21:05:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.