Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nu_MAN

arkadaşlar benim voxline bi sorun yaptı
    divx te filmin sesi normal şekilde geliyor ama aynı zamanda konuşma sırasında arka plandan çikiz cd gibi sesler geliyor,
    biladerin philipste sorun yapmadı.
    Yardım ederseniz sevinirim..
    cihazım versiyon yüklenmemiş olan ilk sürümden.

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Nu_MAN kardeş sorununu tam olarak anlayamadım ama eğer başka alette yapmamış ve tüm divx lerde aynı şeyi yapıyorsa bir servise göster derim.Eminim ilgileneceklerdir.Çünkü çok hassaslar müşteri ilişkilerinde.Bir de mail atabilirsin buradan en geç 2 gün içinde yanıt veriyolar
    "http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=iletisim_formu"
  • arkadaşlar benim bi sorunum var neredesin firuze ve organize işler filmini indirdim izlemek istediğimde voxline da index hazırlanıyor yazıyor sonra kod desteklemiyor diyip ana menüye dönüyor bu 2 filmde fakat index hazırlanıyor derken ileri sarmaya basarsam filmin sonuna kadar hızlı olarak gösteriyor ben anlamadım madem ileri sararken gösterebiliyor normal olarak neden oynatamıyor bi çözümü olabilirmi bunun Organize isler.2006.DVDRip.XViD.AC3.DUAL-TRTeam.cd1 dosyanın adı buydu aranızada olan varsa o çalıştırabiliyormu diye yazdım xvid ac3 olan yabancı filmleri izliyorum çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsam

elinde 2. sürüm olan bir arkadaş yollayabilir mi acaba?

3. sürümden hiç memnun değilim,pro-market den de bi cevap alamadım

herkese kolay gelsin..

2. Firmware benim açtığım topikte linkler kısmında verilmiştir. Fakat piyasaya son sürülen oynatıcıların bazıları bu firmware ile sorun yaratabilmektedir.

Diğer topiğe aynı zamanda "Sıkça sorulan sorular" eklenmiş ve "Voxline'ı tercih etmemek için nedenler" kısmı güncellenmiştir. Cihazı almak isteyen ve cihazla ilgili sorunu olanların ziyaret etmesini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 18 Nisan 2006; 14:54:35 >
  • sonunda üye olabildim!!!!!
    4 aydır voxline kullanıyorum.burdaki yorumları okuyarak karar vermiştim...
    alet iyi alyazı malum...ama gözler kenkinleşiyo :) (37 ekranda özellikle şahin modu)
    en çok kafamı bozansa 2 güncellemeden sonra farklı cd den alt yazı kutamamak...bi arkadasımda 80 kadar film vardı ama altyazısız izlediği için alamadım

ayrıca bi olay varki bi keşifmi yaptım bilmiyorumm...bende inanılmaz ailenin ingilizce bi alt yazısı var.onu çalıştırdığımda yazı boyutu süper büyük oluyo ayrıca etrafında bant var ayrıca sarı renkte...dvd rom olmadığı için dosyayı şu an yollayamıyorum ama bilgisi olan arkadaslar ilgilenirlerse ulastırırım bi şekilde...

mersinden bi arkadas vardı...ulasırsa bişeler paylasabiliriz..:) bilgi yane..

şeytanınız bol olsun

• arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum kullanıcılara sorum şu kopya cd ve dvd leri okuyormu
  • eywallah atınç sağol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkara

arkadaşlar benim bi sorunum var neredesin firuze ve organize işler filmini indirdim izlemek istediğimde voxline da index hazırlanıyor yazıyor sonra kod desteklemiyor diyip ana menüye dönüyor bu 2 filmde fakat index hazırlanıyor derken ileri sarmaya basarsam filmin sonuna kadar hızlı olarak gösteriyor ben anlamadım madem ileri sararken gösterebiliyor normal olarak neden oynatamıyor bi çözümü olabilirmi bunun Organize isler.2006.DVDRip.XViD.AC3.DUAL-TRTeam.cd1 dosyanın adı buydu aranızada olan varsa o çalıştırabiliyormu diye yazdım xvid ac3 olan yabancı filmleri izliyorum çünkü

Organize işler trteam sürümü bende var ve her iki cd de çalışıyor...
  • Selamlar herkese,
    Ben de uzunca yorumları ve deneyimleri okuduktan sonra bahsi geçen voxline dan bir tane edindim. Daha sonra da yorum/bilgiler için bir teşekkür etmek için üye oldum, yani teşekkürler... :)
    Şimdi gelelim söylemek istediğim şeylere, konunun önceki sayflarında çokca geçen bir öngörü var "performans/fiyat oranı iyi olduğu için biz bu aleti öneriyoruz, yoksa parası olan sony/lg, pioneer vs alsın, onlar elbetteki daha kaliteli" şeklinde.
    İşin komik yanı şu ki ben evimdeki lanet olası 300 W RMS lik Sony Home Theatre setim (Dav S 500) bir çok dvd yi doğru düzgün oynatamadığı için bu aleti aldım. Hatta size şu kadar söyleyeyim, jelatininden yeni çıkardığım orijinal bir dvd için bile "disc is dirty" diyip oynatmamaya başarmış bir alet. Şimdi hepinizin aklında "senin sette bir sorun vardır, hepsinde bu olmaz ki" cümleciği var. BU aleti bu sebeplerden dolayı 2 kere servisine gönderdim, galiba her biri için de 100 lira civarında para verdim, ikisinde de kafası değişti ama sonuç çok kısa bir süre içerisinde eskiye dönüş şeklinde...Ben de en sonunda "Allah belasını versin" diyerek, ve sizin yazdıklarınızdan da faydalanarak gidip bir voxline aldım... Benim sony im okuyamadığı tüm dvd leri sorunsuz okuyor...
    Şöyle bir gerçek var ki, güçlü firmaların okuyucuları (sony, panasonic..), voxline, trimax, shov gibi markalarınkine göre daha problemli oluyor, neden derseniz cevabını ben de bilmiyorum, bu tip olaylar çevremdeki arkadaşlarımın da başına geliyor...Belki de kopya/korsan medyanın önüne az da olsa geçebilmek için (gerçi o zaman neden divX/MP3 player çıkarıyorlar değil mi?
    Her neyse gelelim yaptıkalrıma;
    Aldım Teknosa dan makineyi, bir de optik kablo aldım ki ses sistemime bağlayabileyim. Geldim bağladım her şey beklemediğim kadar iyi...aslında ben ses konusunda optik çıkışları bağladığımda problemsiz çalışmasını hiç beklemiyordum, ama çalıştı :) yani benim gibi dvd okuyucularında problemi olan ama toptan sistemi değiştirmek istemeyen kişiler için oldukça optimum bir çözüm.
    Pearl harbor ve er ryan ı kurtarmak filmlerinde ses testi yaptım (bu filmlerde 5.1 oldukça iddialı da o yüzden, er ryan daki çıkarma sahnesi ve pearl harbor daki japon saldırısı sahnesi) sonuç beklediğimden iyi...
    Zaten voxline in DAC (digital Audio Conv.) değeri 192 Khz/24 bit, daha yüksek olanı yok bildiğim kadarı ile...
    Gelelim görüntüye, açıkçası beni rahatsız edecek herhangi bir şeyle karşılaşmadım, Voxline ın VR (vide res.) değeri de 50 Mhz/10 bit... Bu da aslında bir çok markanınkinden yüksek, bu değerin de en yükseği (yanlışım varas bağışlayın) 108 Mhz/12 bit, ki Philips de bu değere sahip galiba. Ama LG nin br çok modeli bu değerden düşük...
    Neyse, bunlar benim deneyimlerim, bildiklerim (ya da bildiğimi sanıklarım)... Ben sizin bilgi/deneyimlerinizden yararlandım, umarım siz de bu bilgilerden yararlanırsınız.
    Tekrardan teşekkürler...
    Not: Bu konunun içerisinde link verilen voxline ın artı ve eksilerinin anlatan bir konu daha var, orada bu alette DTS ve DD encoder ı olmadığı söyleniyor, bu yanlış. Aletin içinde hem DTS hem de DD encoder ı var. Zaten DTS ve DD encoder ı olmayan bir şeyin nasıl DTS ve DD çıkışı olabilirki?

• arkadaşlar bu cihazı yamaha amfi ye bbağlayacağım,bunu coaxciel mi yoksa optik mi bağlamam daha uygun olur.ses veya görüntü kalitesinde fark olur mu?
  • Selam tekrar,
    Amfiye optik bağlamanda yarar var, optik kablo olarak da acoustic research markasını önerebilirim. Görüntü için de öncelikle scart, sonra s-video kullan derim. Tabi bunlar naçizane fikirlerim...Optik çıkıştan görüntü alınmıyor bildiğim kadarı ile...
  • voxline'a,uydu cihazımın audio çıkışlarını bağlayıp voxline üzerinden ses alabilirmiyim?
  • eger voxline ı da anfiye baglarsan olmaması için bir sebep yok. Voxline ın içinde anfi yok, DTS ve DOLBY encoder var. O yüzden voxline dan direk ses alamazsın, ya televizyonun ya da başka bir cihazın (ki bu ev sinema sistemi, direk anfi, hoparlör seti, müzik seti gibi bir cihaz olabilir) anfisini kullanmalısın.
  • @baycuneyt

DTS decoder olduğunu söylemişsin. Firma kendisi söyledi yok diye. DTS dijital çıkış var. Böylece aleti DTS decoderli bir ses sistemine bağlayarak DTS ses alabilirsin. Analog ve DTS decoderi olmayan bir ses sistemiyle DTS ses alamazsın.
  • Ben de firmayla konuşmuştum, bu topic e link veren gene donanım haber deki başka bir topicden şüphelenerek. Hani bir arkadaş avantaj ve dezavantajlarını hazırlamıştı ya, saolsun... o da sizin dediğiniz gibi yazmıştı, dts, dolby yok çıkışı var diye. açıkçası benim mantığım almadı, nasıl olur böyle şey diye. ben de açtım sordum, (bu arada şunu söylemeliyim gerçekten çok ilgililer, her soruma cevap vermeye çalıştılar, çok spesifik sorular olsa da) öyle bir şeyin mümkün olmadığını, aletin içinde bu decoderlerin bulunduğunu, zaten bulunmasa çıkışının olamayacağını söyledi...ben de onların yalancısıyım, ama mantıklı gelen de bu zaten...
    Her neyse, benim için asıl trajikomik olan, herkesin bu sayfalarda paran yetiyorsa sony al, pioneer al vs. gibi yorumlar yapması... ben evimdeki lanet sony ev sinema seti yüzünden bu aleti almak zorunda kaldım, şimdiye kadar almadığım için de pişmanım... şu anda sony den sadece anfi (ve hoparlörleri tabi) olarak faydalanıyorum...

• Bize de olmadığını söylemişlerdi. Dijital çıkış var diye DTS decoder olacak diye bir şey yok. Eğer öyle olsaydı piyasada DTS decoderli amfiler ve 5+1 sistemler olmazdı. Bir alette DTS desteği ve dijital çıkış var fakat decoder yoksa (Voxline'da olduğu gibi) bunu DTS decoderli bir ses sistemine bağlayarak DTS ses alırsın.

Voxline'a analog 5+1 hoparlor baglayıp DTS diski oynatırsan (DTS modunda) ses alamadığını görürsün (Denemesi bedava). Bu da Voxline'da DTS decoder olmadığını gösterir.
  • mysteriousmysterious_man
    nasıl çalışıyor ben çalıştırdığımda kod desteklemiyor diyor kacıncı firewall yüklü sende aynı filmi bende çalıştırmayıp sende nasıl çalıştırır bende auto gordian knot programı ile tekrar kodlayıp cdye yüklediğimde ancak göstermeye başladı aklım almıyor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkara -- 1 Mayıs 2006; 4:03:44 >
  • tekar selam kharia,
    voxline ı 5+1 sisteme bağlarsan ses alamazsın, bu doğru, ama sebebi dts vs. olmaması değil, anfinin olmaması olur. bahsettiğin dts vs. decoderli hoparlör setleri hem decoder hem de anfiden yoksun divx-dvd oynatıcılar için. ama ne yalan söyliyim ben de dts çıkışı diye bir şey daha önce duymamıştım. her decodere ayrı çıkış mı koyuyorlar ?

bu sorunun net cevabını almak için içinde decoder i olmayan 5+1 anfili bir hoparlör setini voxline a bağlamak gerek. Eger 5+1 ses alınırsa o zaman voxline da decoder oldugu, 5+1 ses alınamazsa da olmadığı anlaşılır. Bu cins hoparlör setleri de piyasada gani. benim deneyebilme şansım yok çünkü hoparlör setimde anfi yok, senin dediğini deneyebilme şansım da yok anfi olmaması sebebinden, anfisi olsaydı bile deneyemezdim çünkü girişleri voxlineınkine uymuyor. Yoksa isterdim ben de bu konuya test edilmiş bir netlik kazandırmayı...
  • Hocam aleykum selam da amfi bağlamayınca ses alamayacağını bilmeyecek kadar salak bi insan yoktur herhalde di mi? Tabi ki amfi bağlamazsan ses alamazsın (veya az alırsın).

Ben tekrar anlatayım sana olayı. DTS çıkış ile kastedilen şey bir aletin dijital ses çıkışından "çözülmemiş" DTS sinyallerini gönderebilmesidir. Bu sinyaller DVD oynatıcıdan çıkar ve DTS destekli bir amfiye veya DTS destekli amfiye sahip 5+1 ses sistemine gönderilir. Burada DTS sinyalleri "çözülür" ve ses çıkışı sağlanır. İşte Voxline da sadece çözülmeye hazır DTS sinyallerini gönderebiliyor. DTS'yi kendi içinde çözebilseydi Analog 5+1 çıkışlarından DTS modunda disk oynatırken ses alabilirdin.

Bak kullanma klavuzunda ne var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 1 Mayıs 2006; 14:14:48 >

• Hocam yanlış anlama olmuş, kimseyi salak yerine koymayı amaçlayan bi şey yazmadım. O cümleyi yazmamdaki sebep voxline ın anfisinin olmadığını vurgulamaktı.
    Linke koyduğun jpeg e baktım, olayı iki şekilde anlamlandırabiliyorum;

1-Hakikaten dediğiniz gibi DTS decoder i yok bu alette
    2-RCA çıkışlarından DTS vb. encode edilmiş sesler gönderilemiyor...

Yani sonuç olarak aklıma şu geliyor, acaba optik çıkıştan DTS decoderi olmayan bir anfiye bağlandığında encode edilmiş bir ses alınabilirmi? Yaw keşke evde anfili ir hoparlör setim olsaydı da test etseydim şunu, böylece hiç bir şey muallakda kalmazdı...

Neyse, kalın sağlıcakla
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.