Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme sonrası altyazılar 37 ekran bi tv'de nasıl görünür?
    yeni tv tavsiyesinde bulunmadan lütfen javascript:void(AddText(''))
  •  voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli )

arkdaslar yukarda Voxline kullanma klavuzunda anfi baglantisi semasinin altinda DTS disk oynatirken porttan ses çıkışı yoktur deniliyor..

bu ne anlama geliyor arkadaşlar..daha öncede sormuştum ama cevap alamadım..bu voxline DTS DVD leri 5+1 ses çıkışı veremiyormu...böylemi anlayacağız bu söyleneni..

• 3. güncellemeyi yapan arkadaşlardan birisi fotoğraf koyarsa gerçekten çok iyi olur.

Bu arada NTSC yapmak altyazı problemini çözse de renkler daha cansız ve silik oluyor. En azından bende böyle oldu, TV 72 ekran Vestel Zeta, bağlantı s-video...
  • evet arkadaşalr..bu 3 . güncelleme için kimis çok iyi kimisi ise çok büyük olmamaış bu diyor..
    bir resim belki bizi aydınlatabilir..
  • evet voxline severler almak isteyenler, bulamayanlar, bugünkü gözlemlerim sonucu KOZYATAĞI CARREFOUR İÇİNDEKİ TEKNOSA DA 10-15 ADET BELKİ DAHA FAZLA VOXLİNE BULUNMAKTA ARAYANLARA HABER OLSUN :)
  • arkadaşlar şu sorumu lütfen cevaplayabilir misiniz

benim TELEVİZYONDA sadece anten girşi var, başka herhangibir giriş mevcut değil. dvd playerı bu TV de kullanabilir miyim ???

ya da bunun için özel bir cihaz var mı ??? (AKILLI KART gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 2 Nisan 2006; 18:07:46 >
  • ARKADAŞLAR AVİ NE FORMATIDIR DİVX Mİ ÖYLEYSE HANGİ FORMATA GİRER(QPEL XVİD VS)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

ARKADAŞLAR AVİ NE FORMATIDIR DİVX Mİ ÖYLEYSE HANGİ FORMATA GİRER(QPEL XVİD VS)

Avi bir format degil bir "portör" yani tasiyicidir.. yani bir avi filmin icinde div-x codec te olabilir, x-vid te..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 4 Nisan 2006; 17:04:50 >
  • bende aynı sorunu yaşamıştım kadıkoy yazıcıoğlundan akıllı kutu dıye bır donusturucu aldım tahmını 15-20 ytl arasıdır. arkasında scart gırısı var oraya dvd playerını baglayıp yanındakı anten gırısınede tvnı bağlayıp güzelce izlersin ben play station için almıştım ama çok net değildi goruntu.sonuçta biraz goruntu kalıtesı kaybı olması normal ama yeni teknolojı daha ıyılerını getırmıstır sanırım. alırsan sorunun çozulur.
  • herkese selam
    dvd divx mp3 artı eksi vcd hepsini okuyan bir oynatıcı almak istiyorum.forumlarda herkes voxline 1 numara demiş;fakat sormadan edemiyorum markalı urunler le arasında bu kadar fark olması nedendir,yani markalı urunler voxline dan kotumu.bende türkiyede yaşayan her 3 insandan 2 si gibi ucuz etin yahnisi tatsiz olur mantigini maalesef taşıyorum. paraya kıymak bende istemiyorum ama genel olarak tam tesekkurlu bir player hala yok sanırım alt yazı sorunları renk sorunları ses sorunları okuyamama sorunları vb.bunların hıcbirini yapmayan bir player mutlaka vardır değilmi.lutfen herkesin en samimi yorumlarını bekliyorum
  • Bence teknosa 'ya para vermeyin. Google 'da aratınca çok daha avantajlı fiyat ve ücretsiz kargo ile Voxline 933 alabileceğiniz siteler bulunuyor. Ben,www.techetek.com 'dan aldım. Havale ile 85 küsur YTL. Çok da ilgililer.

Techetek.com - Voxline DVD933
  • voxline mın CREATIVE INSPIRE 5200 5+1 SPEAKER ile beraber çalışmasını sağlayamadım.arada bağlantıyı sağlayacak kabloların jakları uyumlu değil.voxline nın arkasında pin jak giriş ve çıkışları var creative in arkasında ondan az küçük ve farklı bi giriş var.çok sinirliyim arkadaşlar acil yardım istiyorum
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de voxline kullanıcılar kervanına katıldım. Bir sorum olacak.
    Gspot codec programı ile 5 kanal ses özelliği olan bir divx filmi voxline ile çalıştırdığımda 5+1 ses çıkışı alamıyorum. Sadece ön iki hoparlörden ses geliyor malesef.

Ses sistemimde bir problem yok. DVD çalıştırdığımda 5+1 ses alıyorum.

Voxline da veya genel olarak 5 kanal sesi olan bir divx filmden 5+1 ses çıkışı nasıl alabilirim?

Selamlar
  • arkadaşlar,

açıkçası düne kadar son güncellemeyi sorsanız gayet memnunum diyecektim, fakat bol konuşmanın oldugu bir filmi izledim bugün,daha doğrusu izlemeye çalıştım, çünkü altyazılar kafasına göre bazı yerlerde eksik çıktı... ben biraz daha bekleyin derim yüklemeden önce,elbet orta yolunu bulacaklar bu işin(!)
  • Ya arkadaşlar şu voxline neymiş be herkezin ağzında bende alacam bir dvd player vox mu alsam yoksa 100 iyi fiyat ama marka ilk defa duydum bilinmiş birşeymi alsam çok kararsısız teknosanın kapısından döndün tohisba ve LG gözüme çarptı ama kimse onlardan vox kadar bahsetmiyor voxline mi alam yoksa arkadaşlar nedersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Ya arkadaşlar şu voxline neymiş be herkezin ağzında bende alacam bir dvd player vox mu alsam yoksa 100 iyi fiyat ama marka ilk defa duydum bilinmiş birşeymi alsam çok kararsısız teknosanın kapısından döndün tohisba ve LG gözüme çarptı ama kimse onlardan vox kadar bahsetmiyor voxline mi alam yoksa arkadaşlar nedersiniz

TRİMAX BS-6220.

Pişman olmazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 16 Nisan 2006; 13:55:29 >

• arkadaşlar Voxline DVD933 player alt yazı dosyası olarak hangi formatları okuyabiliyor?
  • 3.firmware sonrası fotoğraf bakın bir isterseniz.

http://img139.imagevenue.com/img.php?loc=loc64&image=85974_voxline_3.firmare.JPG
  • arkadaşlar benim voxline bi sorun yaptı
    divx te filmin sesi normal şekilde geliyor ama aynı zamanda konuşma sırasında arka plandan çikiz cd gibi sesler geliyor,
    biladerin philipste sorun yapmadı.
    Yardım ederseniz sevinirim..
    cihazım versiyon yüklenmemiş olan ilk sürümden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nu_MAN -- 17 Nisan 2006; 9:29:07 >
  • elinde 2. sürüm olan bir arkadaş yollayabilir mi acaba?

3. sürümden hiç memnun değilim,pro-market den de bi cevap alamadım

herkese kolay gelsin..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.