Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G-Spot codec information programının yeni versiyonu çıktı ve QPEL B-VOP GMC bilgilerini gösteriyor.
    Bu bilgilere ışığında örneğin QPEL kodlanmış divxleri indirmeyebilirsiniz.

Gspot

Açık Link

http://www.headbands.com/gspot/GSpot25b8.rar

Bu arada filmleri ister 700 MB olsun ister 800 MB CD ye yazarken DiscAtOnce modda ve yavas (16x CD icin 4x DVD icin) bir hızda yazarsanız %99 okur. Ayrıca divx film CD lerini Multisession yazmayın !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC86A8062 -- 21 Mart 2006; 15:19:21 >

• dvd ve cd yi max hızdaazarım hiç sorun çıkmadı dvd 8x, cd 40 oluyo genelde
  • haydin heyy çok saol öncellikle,sana bir sorum olucak ben 800 mblık cdlere divx yazdırmayı bi türlü başaramadım,vcd formatında oluyor cdler ve bilgisayarım okumuyor.. ayrıca ben ztn DiscAtOnce modunda ve yavas (4x veya 8x) yazıyorum. no Multisession seceneği de işaretli... valla ters ne yapıyorum niye voxline ım okumuyor altyazıları anlamadı hala=(

ayrıca voxline arayan arkadaşlar... akatlar daki champion süpermarketteki (MKM nin olduğu yer) teknosa da bir sürü voxline vardı,arayanlar en azından telefonla bir sorsunlar...

herkese kolay gelsin
  • :D 50 voxline daha geri dönmedi o kadar sattım :D fiyat/performans iyi zaten önerdiğim bir ürün :D,lg den iyi :D lg düz divxlerde zorlanıyo :D
    ayrıca cihazda optical out olması büyük +
    teknosa / taksim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 21 Mart 2006; 22:57:26 >
  • merhaba arkadaslar,

Daha önce voxline kulanmaya basladıgımdan ve her yönüyle memnuniyetimi yazmısdım. Fakat bu gün divx film izlerken bi süre PAUSE ye basılı beklemek zorunda kalmısdım, geldigimde film siyah beyaz olmusdu. Sonra bunu MP3 dinlerkende denedim, yine ekran siyah beyaz oldu. Cihazı kapayıp acdıgım zaman tekrar normale dönüyor .
    Bu bi sorun mudur . Aynı sorunu yasayan varsa bilgilendirsin beni. Teknik servise götürmelimiyim cihazı? Saygılar...
  • merhabalar....
    ben de bu forumda yazdıklarınızı okuyunca düşünmeden terddütsüz bir şeklde gidip voxline dvd player aldım.
    şimdi kafamı kurcalayan yazılım güncellemesi yapmam gerekiyor mu? ya da yeni basım olup olmadığını güncelleme yapılıp yapılmaması gerektiğini nasıl öğrenebilirim.
    güncelleme öncesi ve sonrası altyazı caps leri yollayabilirseniz sevinirim.
  • Ben alırken, sormuştum Scart Kablosu pakete dahil değil dediler.

quote:

Orjinalden alıntı: MBKanbir

ARkadaşlar aldım en sonunda ama scart kablosu çıkmadı

Yok mu bu kablo yoksa benim güzel şansım gene mi patladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsam

haydin heyy çok saol öncellikle,sana bir sorum olucak ben 800 mblık cdlere divx yazdırmayı bi türlü başaramadım,vcd formatında oluyor cdler ve bilgisayarım okumuyor.. ayrıca ben ztn DiscAtOnce modunda ve yavas (4x veya 8x) yazıyorum. no Multisession seceneği de işaretli... valla ters ne yapıyorum niye voxline ım okumuyor altyazıları anlamadı hala=(

Sen iyice çorba yaptın. VCD de altyazı olmaz zaten!
  • biraz daha dikkatli okursan benim sorunum da o ztn..

VCD FORMATINDA OLMASINI İSTEMİYORUM AMA 800MBLIK CDYİ YAKINCA NERODA, NE HİKMETSE VOXLİNE VCD OLARAK GÖRÜYOR,bilgisayar da okumuyor.. ben normal divx yazdırır gibi yazdırıyorum bir değişiklik yok..
  • Yeni güncelleme çıkmış...

http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update

Adresinde...

arch
  • quote:

Orjinalden alıntı: archaeopteryx

Yeni güncelleme çıkmış...

http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update

Adresinde...

arch

bank30.rom bu, yani eski 2. firmware arkadasim.. yeni, üçüncü f.w degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 22 Mart 2006; 20:31:35 >
  • Kardeşim Samsam,

800MB'lık CD Yazmak (Nero Ayarları*)

1) Nero ile 90 dakikalık bir CD'yi yazmak için bazı varsayılan ayarları değiştirmeniz gerekmektedir. Programı çalıştırdıktan sonra 'File' menüsü altında yer alan 'Preferences' kısmına girerek 'General' sekmesine gidin. Burada CD yazım penceresinde CD'ye yazılacak veri miktarını gösteren alt çizelge üzerinde yer alan sarı ve kırmızı limit çizgilerini Yellow Marker 99:00:00, Red Marker 120:00:00 olacak şekilde değiştirin.

2) 'Expert Features' sekmesine giderek, 'Enable Overburn' kutusunu işaretleyin. Bu sekmede yer alan 'Maximum CD Length' değerini 120:00:00 olarak değiştirin.

3) Yazılacak dosyaları seçtikten sonra 'Write CD' menüsünde öncelikle 'multisession' menüsü altındaki 'No Multisession' işaretleyin.

4) ISO sekmesi altında bulunan ISO Level 2, Mode 2, ISO 9660 ve Joilet seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun.

5) Ardından 'Burn' sekmesi altında yer alan 'Write' ve 'Finalize CD' kutucuklarını işaretledikten sonra, yazma hızı olarak yazıcınızın izin verdiği en düşük hızı seçin.

6) Ve son maddemiz. Son olarak yazım yöntemini 'Disc-At-Once' yaptıktan sonra, CD yazım işlemine başlayınız. Hazırladığınız 900 MB'lık CD'nin de her CD sürücüde okunamayacağı olasılığını göz önünde bulundurmayı unutmayın.

* divxplanet.net'ten almıştım.

-------------------------------------

Umarım yardımcı olur, yine olmazsa daha ayrıntılı bir bilgi verirsen başka arkadaşlar da sorunu bulmaya çalışır sanırım.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydin heey -- 22 Mart 2006; 20:46:00 >

• Herkese bu ikinci güncellemeyi [ http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update ] öneriyorum; zira yüklediğimde altyazı boyutu hakikaten büyüdü, biraz inceldi, harflerin kenarı siyah şeritle kaplandı, bence çok tatlı oldu. artık altyazı alt tarafa kaymasa bile olur bana göre (gerçi tabii, keşke olsa ama bu da iyidir işte, anlayın.) .

Bir ara resmini de yollarım, ama bence gözü kapalı güncelleyin, zaten 20sn. sürmüyor:]

• quote:

Güncelleme Tarihi 2006-03-21

Sitede yazan bu..bilemiyorum tabi.. ayrıca çıkan tüm güncellemelerin ismi bank30.rom

arch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archaeopteryx -- 22 Mart 2006; 22:05:53 >
  • tekrar saol haydin heey,
    bunlar zaten benim yaptığım ayarlardı.. ama tekrar denedim dediğin gibi.. fakat sonuç değişmedi..
    belki bilen vardır diye detaylı yazıyorum.

800 mblık cdye overburnle yaklaşık 750 mblık bi film yazdırıyorum nero da.. altyazıları da içinde.. fakat öncelikle nero da verification da bilgisayar kilitleniyor. zaten daha sonra hiç bir şekilde filmi okumuyor bilgisayar (bu olabiliyormuş overburnle yazılan cdlerde,pek önemli değil).. voxline a koydugumda ise okuyor filmi,fakat altyazılar açılmıyor. 3 kere denedim sonuç değişmedi. daha önce başına gelen var mı?
  • arkadaslar böyle bi sorun sizde de varmı . yoksa teknik servise götürmelimiyim cihazı. yardımcı olursanız sevinirim....

quote:

Orjinalden alıntı: cetera

merhaba arkadaslar,

Daha önce voxline kulanmaya basladıgımdan ve her yönüyle memnuniyetimi yazmısdım. Fakat bu gün divx film izlerken bi süre PAUSE ye basılı beklemek zorunda kalmısdım, geldigimde film siyah beyaz olmusdu. Sonra bunu MP3 dinlerkende denedim, yine ekran siyah beyaz oldu. Cihazı kapayıp acdıgım zaman tekrar normale dönüyor .
    Bu bi sorun mudur . Aynı sorunu yasayan varsa bilgilendirsin beni. Teknik servise götürmelimiyim cihazı? Saygılar...
  • Yeni güncellemeyi beğenmedim. Yazılar aşırı büyük. Bi ortasını bulamadılar gitti şunun.
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE VOXLİNE KULLANICISIYIM
    ARTIK YENİ ALDIK BU ÜÇÜNCÜ OLDUĞU SÖYLENEN GÜNCELLEME EN SON SANIRIM BU NU KURACAĞIM UMARIM PROBLEM
    ÇIKMAZ . CİHAZDAN MEMNUNUM AMA BİDE ALTYAZI SORUNU OLMASA:)
  • dvd yazarken 4x hızı geçmeyin cihaz daha rahat ve sessiz okuyor 4 hızda yazılmışkarı.
    bide multisession yapmayın. finalizde disc yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer1 -- 23 Mart 2006; 19:27:22 >
  • yeni güncelleme çok iyi olmuş. altyazılar cnbce dekiler gibi.harika.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.