Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla Voxline ile başıma bir şey geldi,sizinle paylaşayım dedim. Şimdi cihazı ilk açtığınız zaman " disk yükleniyor" ve sonra da disk yoksa "disk yok" ibaresi karşımıza geliyor. Eğer "disk yükleniyor" yazısı ekranda iken, dvd okuyucu çekmecesini dışarı çıkartmak isterseniz yani bir bakıma sabırsızsanız, o zaman alet maalesef hiç bir medyayı okumamaya başlıyor. "Disk yükleniyor" deyip sonra içinde CD/DVD olsa da "disk yok" şeklinde yazı çıkıyor. Sanırım ilk açılışta o ilk işlemi yaparken ki periyodu tamamlaması gerekiyor cihazın. O yüzden hemen çekmeceyi açmak için saldırmayın Neyse , ben 1 kere yaptım bunu ve aileden başka biri de gene 1 kere yaptı ama cihazın (SCART kullanıyorum) kablosunu çıkartıp tekrar takınca, herhalde cihaz kendini resetliyor ve düzeliyor. Bilmiyorum böyle bir sorunu olan veya daha önce yaşayan var mı? Ama benim başıma geldiği için paylaşmak istedim Onun dışında cihazdan çok memnunum, hiç bir problemim yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: kotumuren

Arkadaşlar bu voxline nın hangi alt yazı formatlarını okuyabildiğini yazabilirmiziniz acaba...
    dün elimde lg nin bir iki modelinin kullanma klavuzu vardı..klavucda hangi tür alt yazıları okuduğu yazıyordu..sanırım voxlineında klavuzunda yazması gerek..

tüm konuşarda fikriniz varda bundamı yok yahu...
    yokmu birisi şunun hangi alt yazı formatlarını açtığını bilen...

yok divx okumuyo mokumuyo diyeceğine üşenmde kullanım kitapçığına bak
  • Bu günlerde bende dvd player almayı düşünüyorum ama çok ta bir bütçe ayırmadım bunun için. Baktım foruma sayfalarca Voxline mesajı var. Sanırım çokca kullanıcısı var bu markanın. Fiyatıda iyi olunca alıcı gözü ile bakmaya başladım artık. Dvd player lar hakkında fazla da bir bilgim olmadığı için gidip ucuz bulduğum herşeye yapışmak istemiyorum.
    Fiyatından dolayı gözüme takılan cihazlardan biri Voxline933, diğeri ise VESTEL DVD 6100 PROGRESSIVE
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17567&ProductID=evvesteldvd6100
    Vestel in bu modeli hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar, Voxline yerine vestel'i alsammı? Yada 100ytl civarı başka bir tavsiyeniz varmı..?

(Voxline hepsiburada.com da yok, uygun fiyatlı teknosa.com da bulabildim)

• yokmu bir Allahın kulu hangi uzantılı alt yazıları okuduğunu söyliyecek...
  • arkadaşlar merhaba ,

bende bi kaç hafta önce voxline dvd player aldım,genel olarak aletten çok memnunum.. fakat bugün bir sorunla karşılaştım. 800 mblık cdye overburnle yazdığım dosyayı bilgisayarda açamadım. voxline da denediğimde ise vcd olarak gördü filmi fakat içindeki alt yazıyı okumadı.. eminim bunun için bir formül vardır,fakat ben bilmiyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

herkese kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kotumuren

yokmu bir Allahın kulu hangi uzantılı alt yazıları okuduğunu söyliyecek...

Arkadaşım bütün popüler divx altyazılarını okuyor. Endişelenme. Eğer film dosyası ve altyazı dosyası aynı isimde ise otomatik, değilse manuel olarak altyazılar çok kolay bir biçimde okunabiliyor.
  • arkadaşlar bende voxline kullanıcısıyım alette gördüğüm bir olayı anlatmak istiyorum size gözlemlediğim kadarıyla aleti ilk açtığınızda mavi ekran üzerindeki beyaz voxline yazısı biraz titriyor eğer bu esnada titremenin durmasını beklemeden cd koyarsanız menü yazıları ve filmlerin alt yazıları daha bi bulanık gözüküyor bu gibi bir sorunla karşılaşan varmı acaba arkadaşlar mesela bugün aleti açtıktan sonra 4-5 sn kadar bekledim öyle başlattım filmi bir sorun olmadı acaba nedendir arkadaşlar?

• Arkadaşım bütün popüler divx altyazılarını okuyor. Endişelenme. Eğer film dosyası ve altyazı dosyası aynı isimde ise otomatik, değilse manuel olarak altyazılar çok kolay bir biçimde okunabiliyor.

Teşekkür ederim..daha fazla beklemeden dün akşam haramidere teknosadan bir adet Voxline dvd/divx player aldık abime...beklentini ve fiyatının üstünde bir alet..cd okuma konusunda hiç bir sıkıntısı yok..3 tane içleri divx ile dolu dvd ye göz attım hepsini okudu..ilk oolarak bir cdimde alt yazı dosyası ile film aynı isimde olduğundan otomatik algıladı..ama diğerleri farkılıydı auto olmayınca biraz tırstım ama manuel yazı yüklemeyi kitapçıktan okuyunca tamm dedim süper alet..
    geçen hafta bir LG 9743 almış ve geri iyade etmişti.. emin olun bu elt hepsinden iyi :)) şu güncellemesinide yapıp alt yazıları çerçeveledimmi iş tmm

• quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

arkadaşlar bende voxline kullanıcısıyım alette gördüğüm bir olayı anlatmak istiyorum size gözlemlediğim kadarıyla aleti ilk açtığınızda mavi ekran üzerindeki beyaz voxline yazısı biraz titriyor eğer bu esnada titremenin durmasını beklemeden cd koyarsanız menü yazıları ve filmlerin alt yazıları daha bi bulanık gözüküyor bu gibi bir sorunla karşılaşan varmı acaba arkadaşlar mesela bugün aleti açtıktan sonra 4-5 sn kadar bekledim öyle başlattım filmi bir sorun olmadı acaba nedendir arkadaşlar?

Cihaz biraz nazlı, acele etmemek gerek ilk açıldığı zaman. Bi beş saniye beklemek lazım Böyle sorunum yok ama yukarıda anlattığım okuyamama problemi oldu bende. Neyse demekki ne yapıyoruz, hemen saldırmıyoruz açılırken cihaz

• Daha dün aldığım voxlineımı güncellemek için promarketin sitesine girip güncellemeye alıcaktım..ama ne göreyim,daha iki gün önce olan güncelleme sayfasını kaldırmışlar..sebebbini sordum bana gelen mail..bu arada mail yolu ile irtiba epey iyiler,yarın saate mesaj geliyo

Dün almış olduğunuzu belirttiğiniz Voxline DVD Player 11.Mart.2006 tarihinde piyasaya sürülen son partiye ait bir ürün olabilir. Ve son parti web de yayınlanan güncelleme dosyasından bir üst sürümle gelmiş olup tekrar güncelleme yapılmasına gerek yoktur. Lütfen cihazını çalıştırıp altyazı karakterlerinin siyah çerçeveli olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer çerçeve var ise son yazılım yüklüdür. Yok ise bunu bize bildirmeniz durumunda güncelleme yazılımı ve talimatlar tarafınıza gönderilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

PROMARKET Dış Ticaret Ltd. Şti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 21 Mart 2006; 11:57:44 >

• Evet arkadaşlar. Cihazı yeni aldıysanız sakın güncellemeyi denemeyin sonu kötü şu anda divx seyredemiyorum. Henüz ne olduğunu servistekilerde çözemedi sanırım çözülene kadar bekleyin.
  • yok mu hiç 800 mblık cd çalıştıran alette?

quote:

Orjinalden alıntı: samsam

arkadaşlar merhaba ,

bende bi kaç hafta önce voxline dvd player aldım,genel olarak aletten çok memnunum.. fakat bugün bir sorunla karşılaştım. 800 mblık cdye overburnle yazdığım dosyayı bilgisayarda açamadım. voxline da denediğimde ise vcd olarak gördü filmi fakat içindeki alt yazıyı okumadı.. eminim bunun için bir formül vardır,fakat ben bilmiyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

herkese kolay gelsin
  • Bu aletin son fiyatı nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Cihaz biraz nazlı, acele etmemek gerek ilk açıldığı zaman. Bi beş saniye beklemek lazım Böyle sorunum yok ama yukarıda anlattığım okuyamama problemi oldu bende. Neyse demekki ne yapıyoruz, hemen saldırmıyoruz açılırken cihaz

evet ya herhalde alet nazlı hemen saldırmamak gerekli

• ARkadaşlar aldım en sonunda ama scart kablosu çıkmadı

Yok mu bu kablo yoksa benim güzel şansım gene mi patladı
  • Bu aleti alalı yaklaşık olarak 2-3 ay oluyor, okuyamadığı cd olmadı hatta çizik cd leri bile sorunsuzca okuyor, tam bir kopya cd canavarı tabi orjinalleride. Sadece bir noksanı mp3 leri ayrı ayrı klasörde olduğunda programlama yapılamıyor. Aynı klasörde olması şart, karışık çalma vb gibi özellikleri olsa iyi olurdu.....
  • Merhaba arkadaşlar,
    Böyle bi paylasım ortamında olmaktan öncelikle onur duymaktayım. İnsanların birbirine yardım ettigi bi ortamda bulunmak benim icin serefdir.
    Kaç gündür formda dolasmaktayım en iyi dvd hangisidir diye. Arasttırma yapmayı seven bi kişiligim var sanırım. Bu yüzden bi ürün alırken parayı kolay kazanamadıgımız icin iyiden iyiye sorar ve kıyaslarım.
    Dün gidip bi PANASONİC dvx player aldım. Aslında bununla ilgili internette cokda bilgi bulmamısdım.Carrefurdaki satıcıya güvenip kalkısdım bu işe. Kesinlikle hos bi divx player. (Görüntü güzel . kullanım kolay. ve hızlı. menü ingilizce ama hos. ) Ama bizlere mal satmayı bilen panasonic yetkilileri. Menüye bi Türkçeyi koyamamıslar malesef. Altyazıda ise Türkçe karakterler yerine ise eciş bücüş sekiler cıkmakda. Neyse kızdım götürüp geri verdim. Ve burda yazılanlar aklıma geldi gidip VOXLİNE cihazımı aldım . Heycanla eve gelip kurdum. Mükemmel bi alet . Bütün cd leri actı.

1-Evde bulunan cizikler de dahil 10 vcd filmden hic birinde fire yok.
    2- 6 dvix filimin hic birinde sorun yok. sadece birinin alt yazı problemi vardı onuda ( SUBT) kumanadadaki dil secenegi ile hallettim.
    3- dvd fazla yokdu malesef 2 adetin ikisinide actı.

Bende deneyimlerimden bahsetmek istedim. Nasıl sizler burda yazdıklarınızla bana ön ayak olduysanız . Bunda bi nebzede benim katkım olsun istedim.

Sonuç: VOXLİNE beklentilerimin üstünde bi alet.

Saygılar...

• Samsam merhaba,

Voxline ile dün 800 mb'lık 2 tane cd denedim. bir tanesinde zaten altyazı koymamıştım. ama diğerininkini gösterdi. Pink Floyd'un The wall Divx'iydi ve altyazıyı açtı.
  • Hepsiburada'da Voxline maalesef yok. Bu cihazı net üstünden başka nerden alabilirim ?
  • öncelikle şunu belirteyim VESTEL artık qpel i destekliyormuş, voxline a gelince bildiğim kadarıyla profilo garantisi altında ama çimnde üretiliyor zaten okuyucu kafaları samsung, sony ya da panasonic oluyor marka ise süs ve serviste işe yarar yoksa premieri shov u v.s. sı hepsi aynı
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.