Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vereceğim dosya ile ESS chip setli diğer cihazlarında arka fontunu ,ekran koruyucusunu, yazı ve simgelerini, yazı rengini değiştirebilirsiniz
    ESS chip setli dvd playerlerin assembler kod görüntüleyicisi var.

Rom dosyası üzerinde çalışacağınız program:
    http://rapidshare.de/files/14103693/...4_exe.zip.html

Resimlerinizi dönüştürecebileceğiniz program:
    http://rapidshare.de/files/14103949/...l01b1.rar.html

ESS grubunun kullandığı arka plan yapma programaları:
    http://rapidshare.de/files/14104655/...Win9x.exe.html
    http://rapidshare.de/files/14104709/...Bakgr.exe.html

Ekran koruyucusu yapma programı:
    http://rapidshare.de/files/14104751/...Win9x.exe.html

Ve nasıl yapıldığı resimli anlatımı......

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli )

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal020 -- 25 Şubat 2006; 22:25:52 >

• erdal kardeş nerden buldun yaww ellerine sağlık da!Bunu voxline ın altyazı karakterini büyütmede kullanabiliyoz mu onu tam anlayamadım.Bir de insan cesaret edemiyo be dostum sen yaptın mı herhangi bir değişiklik!
  • Anladığım kadarıyla sadece screen saver ve genel ekran görüntülerini değiştiriyorsunuz altyazı ile ilgili birşeyden bahsetmiyor arkadaş
  • baş tarafına rapidsahare koyunuz. dikkat ikinci "a" yok.

http://rapidshare.de/files/14103693/patcher_3_6_RC4_exe.zip.html

http://rapidshare.de/files/14103949/MTKMpegTool01b1.rar.html

http://rapidshare.de/files/14104655/Background_Maker_Win9x.exe.html

http://rapidshare.de/files/14104709/Make_Offa_Bakgr.exe.html

http://rapidshare.de/files/14104751/Screen_Saver_Maker_Win9x.exe.html

ne yaptımsa hep yıldızlar geldi. moderator arkadaslarımız izin verirlerse dosyaları buraya koyabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal020 -- 26 Şubat 2006; 0:24:50 >

• font için;
    programla extract edip gerekli çalışmalar yapılıp tekrar patch edilebilir. veya assemblerden anlayanlar gizli kodlarıda çözebilirler. O kadar bilgim yok.

arka plan ve ekran koruyucusunu bizzat kendim değiştirip cihazıma yükledim. yukarıdaki çocuklar benim çocuklardır. Ellerinizden öperler.

rom dosyası üzerinde değişiklik yaparak cihazınıza yüklemek size kalmış.

Orjinal yazılım olmayacağı için garanti dışına çıkacaktır.

Cihazınıza gelecek zararla beni sorumlu tutmayın.

saygılar bizden....
  • arkdaşlar bende sonuda voxlne dvd me kavustum ve aranıza katıldım hayırlı ugurlu olur inşallah. bu arada piyasada voxline bulmayan arkdaşlar yanılmıyorsam su 2 gün içinde bütün tekonosalar yeniden voxline dağıtımı oldu(ithalatcı firmayla konustum 3000 adet göndermişler). hala bulamayan varsa dün Şişil halaskar gaziden ladımve 4 adet daha var yeni gelmiş.

30 a yakın dvd-vcd-dixv-xvid karşık film denedim hepsin açtı maşallah. altyazı öle okunmıcak kdar küçük dilmiş. ben 10sayfalık forumu koyunca hep altyazı küçük diye şikayetler okudum ama gayet okunuyor 51 ekrandan 4 metre uzaklıkta.

Şmidi şöle bi sorunum var updatini yükleymeye tırsıyom biraz bazı arklar altyazı küçüdü vya alet cdleri acamaz oldu diyorlar. update düzgün çalışan arkdaşlar sizce updatei yüklemesem büyük bi eksisi olur mu? yani update okdar fark ettiriyor mu(çok büyük bi artısı var mı update in) illa yüklemelisin çok daha iyi olur diyo musunuz?

• conqueror85 ;
    Bence yeni piyasaya sürülen voxlineler son yazılım yüklü olarak verilmektedir. yüklmesen olur. diğer arkadaşlarda fontlarda değişiklik olmuyor demelerinin sebebi bundandır herhalde.
  • Voxline divx player almak istiyorum ama aklıma takılan sorular var.Beni bu konuda aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Sorumlarım ilki dvdlerde bölge kodu var deniliyor en azından yukarıda öyle okudum.Bölge 2 kodlu dvdleri oynatamadığı doğru mu?
    İkinci sorum ise voxline divx playerda dts dekoder mevcut mu?
    Son sorum ise voxline'a en uygun 5.1 sistemi tavsiyesi istiyorum.Voxline'a bağlanabilen ve memnun kaldığınız sinema sistemlerinizi yazarmısınız?(lütfen bütün 5.1 ler uyar falan demeyin ben sizin kullanmakta olduğunuz ve mennun kaldığınız sistemlerden bahsediyorum)
    Teşekkürler..
  • dejavu789,

Dostum bölge kodu hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum. Keşke bunu anlamanın kesin bi yolu olsaydı. Aletin arkasında bir dünya işareti ve ortasında 2 rakamı var. Sanırım cihaz bölge iki kodlu.
  • Ya arkadaşlar lütfen acilen bana yardım edin. Çünkü olmazsa yarın servise götüreceğim. Yaklaşık 2 ay önce aldım Voxline DVD playeri. Ama bi sabah CD taktım bi türlü okumuyor. " Disk yükleniyor" diyor en sonunda da "Disk yok" diyor. Ne yapacağım ben şimdi ?. Başına böle bir sorun gelen var mı? Bi çözümü var mı? Hiç bir CD yi görmüyor. Lütfen bana yardım edin. Çok teşekkürler şimdiden.
  • Hepsinin bir problemi var.
    Ne alacağımı şaşırdım bende.

Kiss tam bir hayal kırıklığı :(
    Yeni Vestel 5600 ==> seste noise :(

Arkadaşlar Voxline'nı problemsiz olarak ne zamandan beri kullanıyorsunuz?
    Benim görebildiğim maksimum 4 ay.
    Daha uzun süreden beri kullanan bir arkadaş var mı?
  • Arkadaşlar, yukarda verilen programlarla modlanmış yazılımlar cihazınıza zarar verebilir. Bu tür programlarla arka plan, ekran koruyucu ve fontlarla ilgili dosyaların değiştirilmesi belli dosya uyumluluklarına dikkat edilerek yapılmalıdır. Uyumsuz bir resmin veya dosyanın yazılıma eklenmesi hatalı bir yazılımın oluşmasına sebep olabilir. Bu gibi bir durumda cihazınız çalışamaz hale gelebilir. Yazılımın anakart üzerinden yeniden yüklenmesi icap edeceğinden cihaz servislik olabilir. Serviste modlanmış yazılım kullanıldığı anlaşılırsa cihazınız garanti dışı kalır.

Benim tavsiyem bu işi iyi bilen kişilerin (Örn: Metepe veya Macrostr) hazırladığı firmwareları (hazırlarlarsa tabi) kullanmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 27 Şubat 2006; 11:44:15 >
  • voxline divx player +voxline 5+1 hts 1100 hoparlör seti aldım ;5.1 dolby digital dvdlerde bazen ses kesiliyo 1 dakka ,15 snye gelmiyo yalniz sesi ayarlardan stereo olarak ayarladığımda stereo çıkışlarda bir problem yok filmin o bolumunu cok guzel bir sekilde duyabiliyorum ..bu sorun, 5.1 ac3 divxlerdede kendini gosteriyo ,arada bir ses yok.Kablolarda herhangi bir hata yok olsa sesi (dolby digital)hiç duyamam sizce ayarlarda mı bir hata yapıyorum yoksa sorun baglantılardami (hoparlor ayarlari ve ses ayarlari burada soylendigi gibi)
  • sevgili streamin siz yine ac3 lü divxlerde az da kesik kesik de olsa ses alabilmişsiniz.Ben bi türlü ac3 lü divxlerimden 5+1 ses alamıyorum.Nerde yanlışş uapıyorum acaba?Şöylede bi durum var yalnızdvd de 5+1 ses alıyorum ama divxlerde alamııyorum.kullandığım hoparlör seti creative 5200 3 adet kablo aldım geçen gün jackı tos a dönüştüren. Sizce sorun nerde olabilir.Teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar bend yorumlarınıza bakarak voxline satın aldım yeni alacak arkadaşları bilgilendirme açısından yazıyıorum hemen hemen bütün divx leri açıyor tek sınkıntısı görüntü kalitesi biraz zayıf yaklaşık divx te kalite idare eder ama dvd ve vcd de görüntü daha kötü cd yeri çok ucuz bir malzemeden yapılmış ama aldığıma pişman değilim ama zaten çok pahalı bir cihazdeğil teknosadan aldığınız zaman bir sıkıntılı dahilinde 15 günde iade edebiliyorsunuz umarım yeni alacaklara bir faydam dokunmuştur
  • 3 gün önce bu forumdaki mesajlardan etkilenip VOXLİNE DVD'yi İzmit Teknosa'dan satın aldım.Bana kalırsa Profilo Çinlilere gerçekten iyi bir iş yaptırmış

Sitesinden 2 güncellemeyi yaptım altyazıda okunabilirlik müthiş arttı diyebilirim ama 1-2 punto daha büyütseler iyi olacak gibi.Ama çok büyük bir eksik değil şu an.Medya okuma hızı uyumu bana çok iyi gibi geldi.Ne taktıysam okudu.

Bence şu anda rakibi çok az hele fiyat ve performans açısından rakibi yok.Bence Profilo firması ileride Vestel'in haline düşmemek için bu cihaza yazılım ve donanım desteğini sürdürmeli.
  • Arkadaşlar yazıların hepsini okuyamasamda biraz bilgi sahibi oldum. Peki Voxline alternatifi nedir? Bu alt yazı ve divx sorunlarını yaşamayacağımız oynatıcı önerebilir misiniz? Voxline yerine şunu alsaydım dediğiniz oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 2 Mart 2006; 18:54:51 >
  • Bende yaklaşık 2 saat önce siparişini verdim hepsiburada'dan sormak istediğim acaba ürün son yazılımla mı gelecek ve herhangi bir problemde geri iade etme hakkımız varmı bu süre ne kdr hepsiburada'dan alış veriş yapan arklar bi yardımcı olabilir mi..
  • arkadaşlar bende birkaç gün önce voxline dvd aldım çok memnunum ama bir sorunum var elimde creative 5200 5.1 ses sistemi var bunu birtürlü voxline ye bağlayamadım nasıl bağlandığı konusunda bana yardım ederseniz çok memnun olurum şimdiden herkese çok teşekkürler
  • ben de bi on gün önce aldım voxline'ı..bayaa bir istekli ve hevesliydim..bir hafta sorunsuz kullandım..sonra bir gün açmaya kalktığımda açılmadı..neyse biraz uğraşıp açtım aleti, önemsiz bişey zannettim.bu olaydan 2 gün sonra film izlerken çat diye kapandı.saatlerce uğraştım açılmadı..cd de içinde kaldı..neyse bu sabah düğmesine bastım açıldı...öyle keyfe keder çalışıo alet..burdan şunu çıkardım:alet cok kullanışlı cidden, ama maliyeti düşürmek için çok dandik malzeme kullanmışlar sanıyorum..bu aleti şuan sorunsuz kullanananların yüzde80i altı ay içnde mutlaka sorun yaşayacaktır diye düşünüyorum, umarım öyle bişey olmaz ama görünen köy kılavuz ismior maalesef...palaşmak istedim..artık gidip LG alıcam sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.