Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gündür kullanıyorum voxline arızalı çıkmadı 1 tane divx alt yazı okumadı 5.cd yazdırmada düzeldi (0-1 olayı) ses güzel tek sorun cihaz açıldıgında en yüksek düzeyde ses cıkarması kısıp kapatıyorum açarken sesi kısmayı unutursam ortalık yıkılıyor ve cd konan yer çok hassas
  • hayırlı olsun kilimas güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kilimas

3 gündür kullanıyorum voxline arızalı çıkmadı 1 tane divx alt yazı okumadı 5.cd yazdırmada düzeldi (0-1 olayı) ses güzel tek sorun cihaz açıldıgında en yüksek düzeyde ses cıkarması kısıp kapatıyorum açarken sesi kısmayı unutursam ortalık yıkılıyor ve cd konan yer çok hassas

Arkadaşlar mesajı yazdıktan sonra ev halkı yatınca (ortalık daha sakin oluyor) güncellemeleri yaptım A dan Z ye herşeyi uyguladım önce 1 sonra 2 ama altyazılar hala güncellemeleri yapmadan önceki gibi hiçbir degişiklik yok (çerçeve büyüme gibi) hatta 2 yazılımı tekrar yükledim ve hiçbir şeyi atlamadım eminim sorun nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: kilimas

Arkadaşlar mesajı yazdıktan sonra ev halkı yatınca (ortalık daha sakin oluyor) güncellemeleri yaptım A dan Z ye herşeyi uyguladım önce 1 sonra 2 ama altyazılar hala güncellemeleri yapmadan önceki gibi hiçbir degişiklik yok (çerçeve büyüme gibi) hatta 2 yazılımı tekrar yükledim ve hiçbir şeyi atlamadım eminim sorun nerde

Hımm çok ilginç. Firmware'leri kendi sitesinden indirdin değil mi? Bir de harddiskte firmwareların karışmış olma ihtimali var mı? Yani iki sefer birinci firmware'i yüklemiş olma ihtimalin?

Ekranda "Done" yazısını gördün ve cd tepsisini açtı değil mi?

Servisi aramanı tavsiye ederim. İlginç bişey hakkaten.
  • http://www.profilo-servis.com.tr/downloads yazılımları bu siteden indirdim 25.11.2005 tarihli yazılımı cd ye yükledim anlatılanlar gibi yaptım ardından 02.12.2005 yazılımını yükledim done yazdı cd dışarı çıktı ama nafile
    yazılım karışmadı eminim
  • Anlıyorum dostum. Birinci yazılımı yüklemene gerek yoktu gerçi, direk ikinciyi yükleyebilirdin.

Bir daha yüklemeyi denedin mi ikinci firmware'i?
  • arkadaşlar voxline'da mp3'leri dinlerken 5.1 sisteminiz varsa Subwooferdan ses gelmediği doğru mu?Yani yalnızca ön iki kolondan mı ses geliyor?Eğer voxline'ınınıza 5.1 ses sistemi bağladıysanız mp3 dinlerken subwooferdan ses alıyosanız hangi marka olduğunu söyler misiniz?Çünkü bazı arkadaşlar subwooferdan ses gelmediğini yazmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

LG8761 bende de var xvid altyazılarını okumadığı doğru, bunu düzelten firmware update de yok

unofficial firmware ile de mi düzelmiyor?

LOST dizisi
    Desperate Housewives dizisi
    Simpsons
    Southpark
    Rome

Bunlar gibi bi ton dizi indiriyorum ben. Hepsi de xvid.
    Altyazılarını böülümlerin ismi ile aynı yapıyorum (düzenli olmasını zaten severim)
    ÇATIR ÇATIR altyazılı okuyor. Update de sitesinden oficial yükledim. Diğerini yüklemek bile aklılma gelmedi. Gayet iyi.
    Update olmadan evvel altyazılara dandik bir arka fon vardı. Birde hızlı akıyordu. AMA onuda düzeltmişler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Anlıyorum dostum. Birinci yazılımı yüklemene gerek yoktu gerçi, direk ikinciyi yükleyebilirdin.

Bir daha yüklemeyi denedin mi ikinci firmware'i?

http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update
    Birde bunu indirip denedim nafile yazılar aynı servise gitmem gerekecek gibi .....pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.
  • SELAM KİLİMAS ALTYAZIN SİYAH ÇERÇEVELİ Mİ OLMADI YOKSA FONTU MU BÜYÜMEDİ?YAA ARKADAŞLAR BÜYÜKLÜK DERKEN NE KADAR BÜYÜMÜŞ FİRMWAREDEN SONRA BUNU FOTOĞRAFLARLA KOYACAK ARKADAŞ YOK MU? RESİMLERE BAKSAK BİR!BEN 1-2 TANE ÇEKTİM AMA UPLOAD EDEMİYORUM.ACEMİLİKTEN Mİ BİLMEM Bİ YARDIM EDİN?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikster

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

LG8761 bende de var xvid altyazılarını okumadığı doğru, bunu düzelten firmware update de yok

evt bu kötü bi eksik. burakk76 nın dediğinin doğru olduğunu varsayarsak, typhoondx arkadaşımız sanırım xvid formatını tam olarak bilmiyor. çünkü yukarıda LG8761 de xvidlerin altyazı problemi update ile gideriliyor diyordu. neyse olan olmuş geçmiş olsun typhoondx .

yanlışınız var arkadaşlar unofficial firmware yapınca xvid alt yazı okuyor 200 yakın film
    izlemişimdir dvd , divx , xvid sadece bir filmi acmadı onunda çözünürlüğü 800x... olduğu için açmadığını tahmin ediyorum. xvid alt yazı okumuyor diyip alıcak arkadaşlara yanlış bilgi vermeyin.

• arkadaşlar ben de bu topic i sonuna kadar okudum ve bu divx player ı almaya karar verdim. Acaba İst Ömür plaza teknosa da var mı bu ürün.
  • çerçeve yok o kesin ama yazı büyüme ve çerçeve aynı anda düzeliyorsa yazıda küçüktür çünkü kıyaslayamıyorum
  • bu voxline 933 ü aramadıgım teknosa kalmadı sonunda pes ettim. ve istemeye istemeye hepsiburada dan siparis verdim .( ilk kez internetten siparis verdim ama hala guvenmiyorum )
    neyse 16 sında siparisi verdim bugun elime gecti.(ups kargo isini iyi yapıyor bence ) bu aleti öneren arkadaslara tesekkur bakalım denildigi kadar var mı.......
  • hayırlım olsın cannama
    hepsiburada dan korkma ben 3 senedir bir fiil alıyorum
    buarada aldığın voxline alabileceğin en iyi seçim
    güle güle kullan
    gelişmeleri burdan takip edebilirsin
    20 OCAK İTİBARİYLE TEKNOSALARDA VOXLİNE SATIŞLARI TEKRAR BAŞLIYOR
    KAYNAK "TEKNOSADA ÇALIŞAN BİR DOSTUM"
    BİLGİNİZE!!!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: cannama

bu voxline 933 ü aramadıgım teknosa kalmadı sonunda pes ettim. ve istemeye istemeye hepsiburada dan siparis verdim .( ilk kez internetten siparis verdim ama hala guvenmiyorum )
    neyse 16 sında siparisi verdim bugun elime gecti.(ups kargo isini iyi yapıyor bence ) bu aleti öneren arkadaslara tesekkur bakalım denildigi kadar var mı.......

• arkadaşlar kargo olayı ne oluyor. ben izmirdeyim de hepsiburada dan alsam ne kadar tutar.
  • İzmir ve civarı hepsiburada.com VOXLINE DVD DIVX OYNATICI 933 kargo ulaşım bedelleri

Aras Kargo 4,25 YTL (KDV Dahil)

Yurtiçi Kargo 4,84 YTL (KDV Dahil)

UPS 3,89 YTL (KDV Dahil)

HEPSİBURADA VOXLINE YORUMLLARI (alıntı)

divx playerinizı bu adresten güncelleyebilirsiniz.. açıklamalı anlatımı var.. hayırlı olsun alanlara...

www.promarket-ltd.com

Evet: 1 Hayır: 2

--------------------------------------------------------------------------------

14.02.2006 kaçırmayın
    bu ürünü alalı yaklasık 2 hafta oldu.hıc bir sorunla karsılasmadım ve fıatı oldukca uygun.yenıden stoklara girmesı divx almayı dusunenler ıcın bır fırsat.kaçırmayın
    Evet: 2 Hayır: 1

--------------------------------------------------------------------------------

05.01.2006 Harika
    Dün elime geçti çok güzel çok kulluanışlı. Ses kalitesi mükemmel 5.1 de deneyemedim. Olumsuzlukları 44cm genişliği ve kumandanın kaba oluşu ama kullanım işlevi bunu telafi ediyor. Yalnız merak ettiğim güncellenmiş biçimdemi yoksa güncelleme olmadan geliyor anlayamadım.
    Hasan AYDIN - Yaş: 33 , SANDIKLI/Afyon/Türkiye
    Evet: 2 Hayır: 2

02.01.2006 Bu fiyata daha iyisi olmaz.
    Şu ana kadar yaklaşık 50 tane DVD / DIVX film seyrettim. Hiç problem yaşamadım. Ses sistemine bağlamadan kullandığım için ses çıkışı konusunda herhangi bir yorumum yok ama görüntü kalitesi gayet iyi. Programı çok kolay bir şekilde güncelleniyor.
    Ben çok memnun kaldım bir tane daha aldım. Siz de tereddüt etmeden alabilirsiniz.
    Evet: 2 Hayır: 2

29.12.2005 bu cihaz neden ucuz anlamadım.
    ürünü birkaç gün önce aldım.elimdeki tüm divx formatlarını çaldı.ayrıca web adresinden güncellenmesi de oldukça kolay.cihazın tek eksi özelliği çirkin bir kumandaya sahip olması.ancak fonsiyon olarak mükemmel diyebilirim.
    Evet: 3 Hayır: 2

29.12.2005 mükemmel...
    cihazı 2 aydır kullanıyorum tek kelime ile nefis her formatta dosyayı açtı altyazılarda hiçbir problem yaşamadım...şiddetle tavsiye ederim...
    Evet: 8 Hayır: 3

28.12.2005 Mükemmel
    Bugün elime geçti mükemmel bi alet. Bütün filmleri oynatıyor, tüm altyzıları destekliyor .2 günden kısa sürede elime geçmesi de hayret edilesi. :D
    Evet: 8 Hayır: 5

28.12.2005 Olmaz Böyle Şey
    Bu ürünü 1 hafta önce aldım gözünüz kapalı alın derim inanamazsınız her şeyi açıyor , türkçe karakter destekliyo internetten güncellenebiliyor, hertürlü medyayı okuyo rw - r daha ne isteyebilirsiniz ki ? kolonlarıda paranız olunca alırsınız ev sisteminiz olur :)
    Ali İhsan Serdaroğlu - Yaş: 50 , /İstanbul/Türkiye
    Evet: 9 Hayır: 3

27.12.2005 on üzerinden +7
    Bu ürün yaklaşık 1 saat önce elime geçti hemen yazmak istedim.Malzemesi biraz yaramaz gibi özellikle tray kırılacak gi bi duruyor. ama performans güzel.Kullanılabilirliğide güzel kumanda biraz kaba.ama 10 üzerinden +7 verilebilinir.Tavsiye ederim.Fiyat ta oldukça makul..
    murat çil - Yaş: 24 , GAZİOSMANPAŞA/İstanbul/Türkiye

26.12.2005 Düşünmeyin alın
    Bu ürünü geçen hafta aldım. 5+1 hariç tüm denemeler başarılı. şimdi sıra aynı markanın 5+1ini almaya geldi ancak hiç yorum yapılmamış. iki ürünü beraber kullanan varsa buraya yada 5+1in sayfasına yorum yazabilir mi?DVD yi stoklarda tükenmeden alın derim ben.
    Evet: 1 Hayır: 2

25.12.2005 Fiyat İyi
    Bu Fiyata Bu ürün Gerçekten harika tek eksiği kumandanın tuşları biraz büyük. en büyük avantajı servisinin profilo olması ve gerekli güncellemeleri internetten rahat bulunabilmesi diğer divx oynatıcılara fazladan para vermenize gerek yok...

23.12.2005 gayet güzel..
    ürün fiyatına göre gerçekten de çok tatmin edici,herhangi bir eksiklik hissedilmiyor,desteklediği formatlar neredeyse eksiksiz,çeşitli görüntü ve ses formatlarında yada altyazılarda bir sorunla karşılaşmadım,

sadece şu biraz hayal kırıklığı yarattı,ambalajdan,scart kablosu yerine s video kablosu çıkıyor ve scartı siz satın almak zorundasınız.

sonuçta gayet fonksiyonel ve başarılı bir cihaz
    Güven Demiralp - Yaş: 27
    Evet: 2 Hayır: 3

16.12.2005 Çekinmeden alabilirsiniz
    Fiyatı hiç kafanızı karıştırmasın, vaad ettiği her şeyi yerine getiriyor. Küçük altyazı problemini de kendi sitesi promarket-ltd.com destek bölümünden giderebilirsiniz. 5.1 dışında her şeyini deneme imkanım oldu, şu ana kadar sorunsuz, açıkçası bu kadarını beklemiyordum...
    Evet: 8 Hayır: 2

10.12.2005 ufffffffffffffffff
    harika bir ürün tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum
    Evet: 22 Hayır: 7

02.12.2005 her konuda sizi tatmin edecek...
    Ürunu alalı 4 gun oldu... harika bir urun bilgisayardan tek farkı klavye ve mouse yok... her turlu cdyi okuyabilmek uzere tasarlanmıs... dvix alacaklara dvd fiyatına harika bir ürün... herkese tavsiye ederim...
    abdulselam soyler kelam - Yaş: 24 , MELİKGAZİ/Kayseri/Türkiye
    Evet: 32 Hayır: 9

30.11.2005 (kalite+opsiyonellik) / fiyat maksimize edilmiş...
    arkadaşlar yok türkçe altyazı problemi, yok divxte takılma sorunu, yok codec desteği problemi bu cihazda YOK YOK YOK..
    alın 99ytlye takın tvye güle güle kullanın.. yaklaşık 25adet filmde denedim hiç sorun yaşamadım (divx, xvid, mpeg, avi, dat, jpeg, dvd mükemmel çalışıyor..)
    bahçelievler/İstanbul/Türkiye
    Evet: 34 Hayır: 5

29.11.2005 kesinlikle alınması gereken bir cihaz
    3 gün önce elime geçti cihaz ilk başta alt yazıları okunmuyordu beyaz üzerinde ama kendi sitesinde bulunan güncelleme ile alt yazı sorununu çözdüm ve hiçbir sorunu olmayan bir cihaz gayet güzel izliyorum film arşivimden sadece 1 filmi oynatmadı oda qpel olduğu için mutlaka alın.
    Evet: 15 Hayır: 5

24.11.2005 HARİKA
    TEK KELİME... MÜKEMMEL.....
    BU FİYATLA BU KADAR ÖZELLİK İNANILMAZ DOĞRUSU HEM KENDİME HEMDE ARKADAŞLARIMA ALDIM ÇOK MEMNUNUM. KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM
    nazım hikmet gür - Yaş: 28 , GAZİEMİR/İzmir/Türkiye
    Evet: 15 Hayır: 1

18.11.2005 fiyat +performans=voxlıne
    aldım ve sorunsuzca kullanıyorum kumandası çok işlevsel hertürlü ayarı kumanda üzerinden yapabiliyorsunuz optik koax çıkışları mevcut bence tek eksdiği yani fazlası boyutunun biraz uzun olması yaklaşık 44 cm progressive scan (ki bence gereksiz ) var sorunsuz dvix (30un üstünde denedim ) mp3 jpeg dvd sorunsuz yani 250-300 ytllik bi dvix playerde ne arıyosanız var neden daha fazla ödeyesiniz
    mustafa karaman - Yaş: 30 , Hatay/Türkiye
    Evet: 27 Hayır: 2

28.10.2005 Fazla paraya ne gerek
    Aldım kullanıyorum memnunum.Pek çok markalı üründen üstün özelliklere sahip. Hiç fazla para ödemeyin bunu alın derim. Nasılsa en son Teknolojiyi yakalamak mümkün değil ve hiç sonu gelmiyor bu yarışın. Bari zarar etmeyelim... derim...ben...
    Kutman Canay - Yaş: 38 , ÇANKAYA/Ankara/Türkiye

quote:

Orjinalden alıntı: casual

arkadaşlar kargo olayı ne oluyor. ben izmirdeyim de hepsiburada dan alsam ne kadar tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagartan -- 19 Şubat 2006 2:31:20 >

• ***BEYLER***

yaw ben bu 2inci firmware i yükledim ewt altyazılar deiştir etraflarında siyah bi çerçeve oluştu ama gel ki gör ki yine minnacıklar!!!hatta sanki daha küçükler...???noluyo yahu?
  • olay bitmiş
    bugün arkadaşıma hediye etmek için aradım
    hiç bi yerde yok
    sanki hiç olmamış gibi
  • burakk:

hocam hepsiburada yı denedin mi ben hafta sonu oradan sipariş edebildim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.