Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar siz boyle yazdıkça Teknosadan yapmış oldugum Voxline siparişi beni iyice rahatsız etmeye başladı. Foruma güvendigim icin sipariş ettim ama simdi ya bozuk cıkarsa diye dusunuyorum. Daha elime gecmedi ama umarım bozuk degildir.
    Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor su an sanırım iptal etme şansım yok...

Attık bi taş bakacagız artık...

Gelince ben de yazarım buraya artık ne derece saglam oldugunu..
  • surfer,

Bozuk cıksa nolcak ki? Gönderirsin değiştirirler.

inan bana alet cok yüksekten düşürmediğin, çok şiddetli sarsmadığın, içine bir şey dökmediğin sürece bir sorun çıkarmayacaktır. Uzun vadede teknik anlamda ne kadar dayanıklıdır bilemem ama bozulma potansiyeli normal bir dvd player kadar bence. Zaten pininfarina arkadaşımız küçük bir donanım incelemesi yapmıştı voxline için. Evet jenerik üretim ama kalitesi ortalamanın üzerinde. Yanlış aktarılıyor Voxline'ın kalitesi. Öyle bir anlatıyorlar ki eline alsan bozulacak dersin. Kalitesiz bir ürün değil DVD 933. Sadece kendinden 2 kat-3kat pahalı ürünler kadar kaliteli değil. Ama inan bu sorun yaratacak kadar büyük bir fark değil. Benim abimlerde Philips 3010 var. Aynı gün aldık DivX playerları. Onlar iki kat pahalıya aldılar. Ama inan kaliteleri birbirine cok yakın. Voxline'ın artılarını saymaya gerek yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 9 Şubat 2006 2:37:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

surfer,

Bozuk cıksa nolcak ki? Gönderirsin değiştirirler.

Amanın!! korktugum da bu zaten
    Böyle konularda şanssız oldugum icin malesef ne alırsam hep geri gondermek zorunda kalıyorum. Bunda da boyle olsun istemiyorum.

Ama eger teknik bir sorun olmazsa teknik özellikler konusunda digerleri kadar iyi oldugunu ben de kabul ediyorum. Zaten o yuzden sipariş verdim fiyat/özellik cok iyi oldugu icin.
  • KHARİA
    ARKADAŞIM HAKLISIN VOXLİNE FİYAT PERFORMANS OLARAKTA KULLANIM AÇISINDANDA SÜPER BİR ALET BENCE SORUN TEKNOSANIN GERİ GELEN ALETLERİ ELİNDE BAŞKA MAL OLMAYIP ÇOK TALEP OLDUĞUNDAN ALMAK İSTEYENE VERMESİ KİMBİLİR BOZUK ALETLER KAÇ DEFA DÖNDÜ GERİ VE KİMBİLİR KAÇINCI ELDE ARKADAŞLAR HİÇBİR ÜRÜN YÜZDE YÜZ HASARSIZ ÜRETİLEMEZ YADA YÜZDE YÜZ HASARSIZ SATILAMAZ BURDA SORUN BENCE BOZUK ÇIKAN ALETLERİ TEKRAR TEKRAR PİYASAYA SÜREN TEKNOSADA BENCE
    ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK DÜN ARKADAŞA VERDİĞİM DVDRİPLERİ ÇEKSİN DİYE DVD-CD ALACAKTIM AMA ANLAMADIĞIM BİŞEY FİYAT LİSTESİNDE + - YAZIYODU ARKADAŞ AÇIKLAMASINI GETİRDİ CD YAZILIMI SIRASINDA DIŞTAN İÇEMİ İÇTEN DIŞAMI OLACAĞINI BELİRLİYOMUŞ ŞİMDİ SORU ŞU VOXLİNE HEM + HEM - YAZILIMLARI OKUYORMU BEN TÜM CDLERİ + ALDIM PROBLEM ÇIKARMI?
  • teknosa bu konuda çok sabıkalı. bu tür çok şey okudum. cep tel olsun, başka bir şey olsun "elbet birine kakalarız mantığı" ile geri gelen mal servise gönderilmeden satışa sunulabiliyor. alırken çok dikkatli olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boss33

mrb typhoondx arkadaşım sen hangi güncellemeyi yaptın yasal olanı mı yoksa yasal olmayanı mı?

yasal olmayanı yaptım makina garanti kapsamı dışı oluyor bunun bilincindeyim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kilimas

arkadaşlar artısıyla eksisiyle bende dün teknosaya internet üzerinden sipariş verdim çünkü mersinde 2 magazasındada yok sipariş kabul edildi şimdi gelmesini bekliyorum umarım arızalı çıkmaz yoksa yazılanları okudum olacak o kadar

arkadaşlar siparişi vermeye verdikde iş alet gelince nasıl kontrol edicem daha önce bende vcd player vardı mp3 vcd film izledim dvd,divx bu konuda bilgim yok mersinde bir iki yere sordum divx yok dvd (35_40 ytl )var divx pc de mi hazırlanıyor (cahilligimi hoş görün ) biraz bilgi verirmisiniz veya adres arızalı olup olmadıgını hangi kriterlere göre degerlendirecem
  • korkmayın tüketici hakkı denen bişey var öyle bi durum olduğunda oldu o zaman şikayet edicem diyin anında değiştirirler benim dvd yazıcım servisten 2 aydır gelmedi yarın bi ikaz maili atıcam anında yollayacaklar yollamazlarsada gerekli yerlere şikayetimi yapıcam o yüzden rahatça alın cihazınızı bozuk falan olmaz olsada değiştirirsiniz.
  • merhaba istanbuldaki teknosalarda sanirim kalmamis voxline... acaba istanbulda su anda voxline dvd playeri satan magazlar var mi? tesekkur ederim iyi seyirler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nenadkrstic12

merhaba istanbuldaki teknosalarda sanirim kalmamis voxline... acaba istanbulda su anda voxline dvd playeri satan magazlar var mi? tesekkur ederim iyi seyirler....

internetten alabilirsin imkanın varsa. Ben de öyle yaptım.Memnunum şimdilik bir sorun yok.
  • Bir süredir voxline kullanıyorum ve oldukça memnunum
    Her türlü cd yi denendim oynatmadığı film yok.(QPEL, GMC, ÇÖZÜNÜRLÜLÜĞÜ 720 Yİ GEÇEN HARİÇ) ama bir problem var.
    Cihazın 5,1 anolog ses çıkışını vestel ses sistemime bağladım. Setuptan ses ayarlarında Downmix i kapalı yapıyorum.ön, arka, sub ayarlarınıda yapıyorum. Ama AC3 kodlu filmlerde film başlıyor 5.1 ses alamıyorum. Bu sefer filmi pause ile durduruyorum. Ayarlara girip ses ayarların tekrar yapıp test işlemini yaptıktan sonra filme dönünce 5.1 ses geliyor ama bu seferde altyazı gidiyor. Ne yaptıysam olmadı.
    Ben mi yanlış yapıyorum. Cihaz mı arızalı anlamadım.
    Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.
  • mrb arkadaşlar benim cihazı dvd leri okumayan cihazı servise götürdüm bana modülde bir sorun olduğu cihazı yenisi ile değiştireceklerini söylediler. bakalım sonuç ne olacak sizleri haberdar ederim
  • ses sorunu olan arkadaş formdaki tüm yazılanlara bir bak kaybolan yazılar ile ilgili bir cevap vardı eğer çözüm bulamazsan bulunduğun yerdeki servisle bağlantıya geç çok yardımcı oluyorlar sen kendin birşey yapma cikaza zarar verebilirsin hadi kolay gelsin
  • cihaz hakkında şüphe duyan arkadaşlar hiç korkmayın bende internetten görmeden denemeden aldım ufak bir sorun çıktı servise götürdüm ve sonunda yeni cihaz değişimi yapılacak hiç çekinmeyin cihazın 2 yıl garantisi var ve ayrıca merkeze de bildirdiğiniz zaman size yardımcı oluyorlar.
  • Mehaba arkadaşlar..
    Ben ürünü 2 ay önce hepsiburada.com'dan aldım ve şuana kadar 50 dvd, 25 divx, 150 vcd, 5 jpeg cd ve bir sürüde mp3 cd (çoğu kopyaydı) izledim ve dinledim banamısın demedi ve hiçbirinde sorun yaşamadım. Hemde üst üste 2 dvd, 1 divx, 3 vcd izlediğim günler de oldu. şuana kadar hiçbir güncelleme dahi yapmadım. Kısacası benim şansımamı ne ben aldığım için çok memnunum ve almakta düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • ARKADAŞLAR Bİ PROBLEM ÇIKMADI AMA ÇIKARSA DİYE SORUYORUM ANKARADA ALETİ GÖTÜREBİLECEĞİM KALİTELİ HİZMET CEREN HANGİ TEKNİK SERVİS VAR
  • LG8761 bende de var xvid altyazılarını okumadığı doğru, bunu düzelten firmware update de yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

LG8761 bende de var xvid altyazılarını okumadığı doğru, bunu düzelten firmware update de yok

evt bu kötü bi eksik. burakk76 nın dediğinin doğru olduğunu varsayarsak, typhoondx arkadaşımız sanırım xvid formatını tam olarak bilmiyor. çünkü yukarıda LG8761 de xvidlerin altyazı problemi update ile gideriliyor diyordu. neyse olan olmuş geçmiş olsun typhoondx .
  • quote:

LG8761 bende de var xvid altyazılarını okumadığı doğru, bunu düzelten firmware update de yok

Yani demek istediğin indirdiğin filmlerin % 60'ını seyredemiyo musun?

Bunu biraz açabilir misin lütfen?
  • quote:

unofficial firmware ile de mi düzelmiyor?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.