Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknik DESTEK, Voxline'a hangi 5.1 sistemini bağlasak mp3 lerden 5.1 ses alabiliriz.Dolby Prologic olmasına rağmen okuduğum kadarıyla kimse mp3lerden 5.1 ses alamamış.Bu nasıl oluyor.
  • MP3 TV KANALLARI VE RADYO HEPSINDEN 5.1 SES ALIRSIN AMA YALNIZ 5.1 SES KALITESINDE DEĞİL 5.1 MANTIĞI SADECE DVD İÇİN YANI DVD İZLERKEN FLIM EFEKLERINI SUNUYOR MP3 RADYO TV İÇİN 5.1 SİSTEM URETILMEDI ZATEN AMA KULLANIMI DOĞRULTUSUNDA HOPORLOR SİSTEMI SAĞA SOLA FRONT LER VE REAR LAR SUB OLMAK UZERI AYRILDIĞI IÇIN TEKRAR SOYLUYORUM KURULUM DOĞRU STERO KABLO İLE YAPILMIS ISE MENUDEN ACAKSIN VE 5.1 BUTUN HOPÖRLORUNDEN SES ALIRSIN AKSI TAKTIRDE SADECE FRONTLAR BUNA + CENTER HOPORLERDEN SES ALIRSIN VEYA SUB DAN YANI EN FAZLA 3 HOPORLOR MENUDEN KONTROL ET MOVI GİBİ EFEKLERE GIR PARTY OLABLIR BU GIBI SECENEKLERE GIR MUTLAKA OLUMLU SONUC ALACAKSIN
  • bu alt yazıyı aşağı kaydırmak bunu programlayanlar için çokmu zor bişey gerçekten aklım almıyor neden güncellemeler olduğu halde hala yukarıda bu yazı
  • Arkadaşlar benim bir sorum var. Voxline mükemmel bir cihaz her türlü cd yi açıyor fakat: Divx diye bir cd aldım cd kiralayan bi dükkandan. getirdim taktım cihaza tak açtı: solda root yazıyor, sağda last samurai ve sağ altta, last samurai.sub önce sub dosyasını seçtim daha sonra filmi ama bir türlü altyazı çıkmıyor film altyazısız orjinal ses ile oynuyor. birde alt yazı dosyasının simgesinde soru işareti var sanırım bir sorun var cihaza pro-marketten firmware indirip yüklemiştim acaba yanlış bişey mi yaptım yoksa cihaz arızalımı yada alt yazı dosyalarının bazı formatlarını tanıyor bazlıraını tanımıyor mu? Lütfen yardım edin..
    Not firmaya yeni yazılım emailini bende bu gün gönderdim.
    Not2 bu cihazdan almak isteyen varsa ADANA REAL de hala var dı. bilginize.
  • sly_

arkadaşım ben Lg 8761em kullanıyorum cok memlunum voxlinedan artıları var eksisi yok ama fiyat 160 ytl civarında teknosada 190 ytl cerreforda 159 ytl .Bende ilk voxline aldım hiç kullanamadan geri verdim cd tepsisi makinayı acınca sürekli acık kalıyordu.dolayısıyla voxline kullanamadım ama forumda okuduğum kadarıyla voxlineda alt yazının rengiyle boyutuyla (küçük orta büyük) ekrandaki yeriyle milim milim kaydırabiliyorsun gibi özellikler yok biliyorum . Piyasada voxline kalmamış galiba bence şuan alınacak en iyi F/P ürünü LG 8761em.Yanlız Bu özellikleri playere kazandırmak için yüklediğin Firmware ye LG firması onay vermiyor bu önemli bi konu sorun olursa kabul etmiyorlar yani , ama ben dahil bir cok kişi bu firmwareyi kullanıyor sorun yaşıyan duymadım.
  • DOSTUM KULLANMA KLAVUZUNU VERMEDİLERMİ CİHAZLA BERABER, ORDA YAZIYOR...
  • Bak Arkadaşım Forumlar kullandığın cihazın reklamını yapacağın yerler değillerdir. burası insanların birbirine yardım ettiği yerdir.
    2- bu topic voxline ile ilgili git LG bölümüne bunları yaz lütfen
    3- NE ALAKASI VAR...

quote:

Orjinalden alıntı: typhoondx

sly_

arkadaşım ben Lg 8761em kullanıyorum cok memlunum voxlinedan artıları var eksisi yok ama fiyat 160 ytl civarında teknosada 190 ytl cerreforda 159 ytl .Bende ilk voxline aldım hiç kullanamadan geri verdim cd tepsisi makinayı acınca sürekli acık kalıyordu.dolayısıyla voxline kullanamadım ama forumda okuduğum kadarıyla voxlineda alt yazının rengiyle boyutuyla (küçük orta büyük) ekrandaki yeriyle milim milim kaydırabiliyorsun gibi özellikler yok biliyorum . Piyasada voxline kalmamış galiba bence şuan alınacak en iyi F/P ürünü LG 8761em.Yanlız Bu özellikleri playere kazandırmak için yüklediğin Firmware ye LG firması onay vermiyor bu önemli bi konu sorun olursa kabul etmiyorlar yani , ama ben dahil bir cok kişi bu firmwareyi kullanıyor sorun yaşıyan duymadım.

• GARFABİ
    Teşekkür ederim dostum bak bunu gerçekten atladım aptalca:)
    eve gider gitmez bakacağım.
    TŞK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergezer -- 30 Ocak 2006 17:49:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergezer

Arkadaşlar benim bir sorum var. Voxline mükemmel bir cihaz her türlü cd yi açıyor fakat: Divx diye bir cd aldım cd kiralayan bi dükkandan. getirdim taktım cihaza tak açtı: solda root yazıyor, sağda last samurai ve sağ altta, last samurai.sub önce sub dosyasını seçtim daha sonra filmi ama bir türlü altyazı çıkmıyor film altyazısız orjinal ses ile oynuyor. birde alt yazı dosyasının simgesinde soru işareti var sanırım bir sorun var cihaza pro-marketten firmware indirip yüklemiştim acaba yanlış bişey mi yaptım yoksa cihaz arızalımı yada alt yazı dosyalarının bazı formatlarını tanıyor bazlıraını tanımıyor mu? Lütfen yardım edin..
    Not firmaya yeni yazılım emailini bende bu gün gönderdim.
    Not2 bu cihazdan almak isteyen varsa ADANA REAL de hala var dı. bilginize.

altyazı dosyasını kumanda daki subt tuşu ile seçtin değilmi

• Ben de voxline almaya karar verdim. Bir iş için geldiğim Ankara'da dolaşırken baktığım tüm(carrefour, real, mmmigros) teknosa'larda ürün vardı. Büyük ihtimalle alacağım ancak almışken bir de ses sistemi alayım diyorum. Teşhirde Voxline'ın ses sistemini bulamadım. Voxline'ın ses sistemini alayım mı? ya da max 100ytl civarı iyi bir şey tavsiye eder misiniz? İleride uydu receiver felan da bağlayacağım. Aynı anda bağlayabileceğim bişi. Bir de Anakaradan aldığımda bir problem çıktığında memleketteki teknosa da aynı ilgiyi gösteriyor mu yoksa illa beni burayla mı muhatap edecekler. Öyle olacaksa netten almak lazım. İlginize teşekkürler.
  • SLY arkadaşımız bi soru sormuş onu cevapladık tavsiyede bulunuyoruz bizde biliyoruz LG kısmına yazmayı yazıyorumda zaten konuyu okursan bir sürü farklı konulardan msj var. Reklam yapıyormuşum benmi getiriyorum Lg yi türkiyeye neyin reklamını yapiyim.
  • slm arkadaşlar bende bugün aradım natiulus teknosa -capitol teknosa ve kadıköy teknosa hiçbirinde kalmamış forumda bakıyorum walla daha başka alternatif divx oynatıcı bukadar makul fiyata bulamıyorum
    anadolu yakasında büyük ihtimalle ürün kalmamış haberiniz olsun...
  • arkadaşlar benim voxline 1 sn aralıklarla cık cık sesi veriyor.
    tv nin sesini fazla açmayınca rahatsız ediyor insanı.
    siz de yaşıyormusunuz bu olayı patalojik bişeymi bu?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5287650/mpage_1/key_voxline//tm.htm#5287650
    arkadaşlar şu linke bir bakın lütfen herkes destek olsun daha iyi bir voxline için hepimiz bu linkteki örnek maili gönderiyoruz hepinizin desteğine ihtiyacımız var
  • Yaklaşık 2 Haftadır burada yazılanların gazıyla bu ürünü arıyordum. Gezmediğim Anadolu yakası Teknosa 'sı kalmadıydı. İstanbul'un göbeğinde bulamadık gitti. Neyse 30 Ocak günü artık beklemekten bıkıp internetten alayım dedim. Teknosa.com.tr den kredi kartı ile sıpariş verdim. Bugün 3 Şubat Cuma ve ürün UPS ile geldi.
    Kutu içinde kutu filan. Mavi kutusunu açtık. Burada okumuşum sorun yaşayan arkadaşlardan biliyoruz ya, şöyle bi baktım, hafifçe salladım filan. Görünümde sorun yok. İçinden çıkır mıkır ses de gelmiyor. Tamam dedim ya, alet sağlam. Taktık fişe..... Güç tuşu yani Power tuşu basılınca içine kadar gitti.
    Hani çıt diye bir ses beklerken bayağa yağ gibi içeri girdi. Hatta delik gibi oldu. İç duvara takıldı.

Ben aletlere o ayı gibi davrananlardan da değilim. Eve girince 1 saat ortam ısısında filan bekledi b*k. Gayet nazik bastık tuşa
    Ulan dedim Teknosa ' dan başladım Voxline ' a kadar yedi ceddine küfürü bastım.

Aletin plastiği (hani rakı makı alırsınya kuruyemişciden, en elden ayaktan siyah bir poşet verirler ya kokan.) o dandik kıvamda olunca sonuç bu...
    Bir hayvan da ya test için bastı o tuşa ya da sabote etti. Kim bilir taşırken, poşetlenirken o tuş kırıldı.
    İçinden çıkır çıkır ses geliyor diyen arkadaşa hemen söyleyeyim iki vida ile plastiğe tutturulan power tuşunun kırılan plastik parçalarının o ses.

2 haftadır anam bellenmiş aramışım üç kuruşluk aleti bir o kadar benzin yakmışım durur muyum ben açtım içini, banane!
    ön panelin iç duvarına vida ile tutturulan yerin plastikleri kırılmış. Vidaları söküp kırıkları çıkarttım. Bir daha monte ettim. Çıt basıyorsun açılmıyor. Basıp basılı tutunca LOAD yazıyor ama elini çekince sönüyor.
    Olmadı yani. Elimden geleni yaptım. Olmuyor. Tükenmez kalem mantığı ile çalışan mekanizma tetik takılıyor. O kırıklar mesafe sağlıyordu tabii...
    Ya da o tetik hiç çalışmadı ve kırdı biri çalıştırmak için.

Aradım Teknosa 'yı koşulsuz iade edebilirsiniz dediler. Ups ye yönlendirildim ve
    UPS den eve geri geldiler aynen iade kardeşim.

Sonuç: Power Tuşu elinizde her an kalabilir.
    Ürünün plastiği inanılmaz dandik boyutlarda, power tuşu tetiği Allah'a emanet.
    Teknosa benim için bitmiştir.
    İnernetten alış veriş keyifli hop diye eve getiriyorlar beğenmedin mi gelip hop diye götürüyorlar.
    Başka bahara kaldı benim VOxline maceram uleyn..
    Gidin dükkanda açtırın. Çalıştırın. Şöyle bi sallayın. Öyle alın

Şubatın 7 'sinde Promarket 3000 adet dağıtacakmış dükkanlara ( demin konuştum )
    Bekleyin o zamana kadar, almayın yoksa benim gibi kakalar TEkNOSA size bozuk ürünü
    Birde takın çalıştırın. Tuşlara tektek basın. Bir DVD götürün deneyin mağazaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 3 Şubat 2006 16:57:55 >

• arkadaslar benimde VOXLINE DVD-933 bulma çabalarım devam ediyor. ama malesef bulamadım baktıgım yerler anadolu yakası( natiulus,capitol,cengelkoy maxi) avrupa yakası ( bakırkoy ömür plaza, town center,courasel,metrocity,mecidiyeköy ) burada ki teknosalarda bu alet bu saat itibariyle yok... paramız var dvd yok ..... abi ne alet yaaa 3 haftadır piyasada yokk...canım sıkıldı... bulan haber versin istanbul da . LOGITECH X530 aldım(145 ytl) onda da deneyecem bu aleti ama ne mümkün...

E: Seviyorum de lan
    K: Hayırr
    E: Seviyorum de lannn
    K: Hayır
    E: Seviyorum dee
    K: Tmm seviorumm
    E: YALANN SÖYLÜOSUNNN !!!

• arkadaşlar mrb acil bir sorun var bana yardımcı olursanız sevinirim. 2. güncellemeyi yaptıktan sonra cihaz dvd leri okumamaya başladı disk yok ibaresi ekrana geliyor bununla birlikte cd (700 Mb) yi okumada bir sorun yok dvd orjinal flimi ve dvd ye kayıtlı div x leri de okumuyor. cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: boss33

arkadaşlar mrb acil bir sorun var bana yardımcı olursanız sevinirim. 2. güncellemeyi yaptıktan sonra cihaz dvd leri okumamaya başladı disk yok ibaresi ekrana geliyor bununla birlikte cd (700 Mb) yi okumada bir sorun yok dvd orjinal flimi ve dvd ye kayıtlı div x leri de okumuyor. cevaplarınızı bekliyorum

http://www.profilo-servis.com.tr/downloads burda 1. ve 2. güncelleme vardı ama kaldırmışlar.
    bulabilirsen 1. yi yani orjinali geri yükle bulamazsan 2. yeniden yükle.
    belki olur.

• arkadaşlar şu mail olayına acil desteğinizi bekliyoruz eğer bu aletin piyasaya ikinci sürümünü yapmazlarsa satmak için sebepleri olmaz bizim altyazı olayımızda asla çözülmez bi kaç dakka ayırıp şu olayın üstünde bi durun
  • Fiyat gercektende güzel...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.