Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uyxuz

merhaba arkadaşlar

burdaki yorumlardan etkilenerek voxline almaya niyetlendim.tam 5 teknosa gezdim etiler levent mecidiyeköy taksim (arada doğubanka da baktım) ve en sonunda kadıköy tepe nautlıustaki teknosada bulabildim aleti.satmamaya çalışıyorlar herhalde.ama hırs yaptım ve bu karda kışta akşama kadar dolaştım ayaklarımı hala hissetmiyorum.

neyse aldım voxline ımı ses sistemi poşetlere sığmadı bi rezillik de onlar taşımak falan hiç bahsetmiyorum.

eve geldim kurdum aleti.fakat hangi cdyi takarsam takayım (tamamı müzik cdsi track mp3 ve orijinal cdler) hepsinde no disc dedi.kullanma klavuzunda 1 saat açık bırakın cihazı diyor.açık bıraktım uzunca bir sure fakat hala her cdye no disc diyor.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yardımcı olun lutfen.

Bende büyük uğraşlar sonucunda mecidiyeköy teknosadan aldım :) Senin sorununa gelince teşhir ürünü olabilirmi acaba ? Orda bir çalıştırsaydın ben öyle yaptım çünkü, bende ki tüm cd leri okudu hiç birinde sorun çıkmadı hatta pc nin görmediği cd bile okudu. Arızalı olabilir başka cd lerle dene eğer arızalıysa zaman kaybetmeden değiştir derim son olarak.

• arızalı olduğuna inanmaya başladım ya.teşhir ürünü olmadığına eminim teşhir ürünü orda duruyodu kutudan ben çıkardım bunu yalnız denemeyi akıl edemedim salaklığıma doymayayım 3 dakika falan sürdü toplam alışverişim artık nasıl eve dönmek istediysem.bu karda kışta götüremem onu ama bakalım.teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

arkadaşlar voxline kopya dvd ve cd leri nasıl oynatıyor yani kendi yaptığım kopya dvd yi voxline de düzgün bir şekilde izleyebilir miyim

İzlersin tüm cdleri ayırt edmeden okuyor.
  • Kharia

doğru söylüyosun bu firmware olmasaydı bende alteti geri iade ederdim ama şuanda cok memlunum acmadığı cd yok alt yazılarda problem yok yazını boyutunu rengini konumunu ayarlayabiliyorsun büyük bir artı bence bu olay ayrıca lg nin üretici firmasına bildirdim. Bu firmware yasal oldu zaman cok artısı olan bir alet olucağına inanıyorum.
  • Alıntı:Hepsiburada.com'la yapmış oldum bir soru-cevap

24.01.2006 23:28:10 iyi günler

Mağzanızın akif bir müşterisiyim. Geçenlerde 1 adet VOXLINE DVD DIVX OYNATICI 933'ı sizden almıştım,bugün yeniden 1 adet daha almaya karar verdim,fakat şuan sitenizden kaldırmışsınız,acaba tekrar gelecekmi? Teşekkürler!

25.01.2006 10:33:57 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Bu ürün şuan için firma tarafından üretilmemektedir.Bu konuda kesin bir bilgi vermemiz doğru olmayacaktır.Ürün üretimi devam ettiği web sitemizde ürün satışa sunulacaktır.

İlgi ve anlayışınıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

Nereye Baktıysam Bulamadım(Yada Teşhir Ürünleri Kalmış)
    Ama Teknosa Yakında Gelecek Diyor!
    Yeni Alacakların Dikkatine!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagartan -- 26 Ocak 2006 16:52:09 >
  • Hepsiburada 1 hafta aynı soruma şubat ayının ortasında gelecek dedi.www.teknosa.com.tr den alabilirsiniz.
  • quote:

arızalı olduğuna inanmaya başladım ya.teşhir ürünü olmadığına eminim teşhir ürünü orda duruyodu kutudan ben çıkardım bunu yalnız denemeyi akıl edemedim salaklığıma doymayayım 3 dakika falan sürdü toplam alışverişim artık nasıl eve dönmek istediysem.bu karda kışta götüremem onu ama bakalım.teşekkür ederim.

Yuksek ihtimal "ellerinde urun kalmadigindan" daha once "arizali" olarak geri donmus bir cihazi satmislar "bilerek yada bilmeyerek" orasini bilemem? Fakat bence bu kadar kasmaya gerek yok, hic ugrasma ve direk yenisi ile degistir aldigin yerden.. eger ellerinde urun yoksa arizali urun satisi yaptiklarindan "yasal olarak" para iadesi yapmak zorundalar.. bir diger alternatif cozum ise servis.. bu arada, yasadiklarindan dogal olarak ön-yargi olusmus olabilir kafanda voxline hakkinda.. fakat emin ol, son derece sorunsuz ve fiyatina gore oldukca yuksek fiyat / perfonmans oranina sahip bir cihazdir kendileri.. (hayir, ben kullaniyorum 4 ay'dir daha okuyamadigi dvd / div-x olmadi ve "tik" demedi cihaz ordan biliyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 26 Ocak 2006 21:28:36 >

• bu siteye üye olduktan sonra ben de VOXLINE DVD-933 alayım dedim . vardır dedim bu kullananların bir bildiği .(çünkü eve dvd lazım). Evime çengelköy maksi deki teknosa yakın olduğu için bu karda kısta ancak oraya sorabildim .
    tabiiki kalmamıs abicim alet karaborsa olmus ne aletmis ya sanırsın uzay mekiği
    gelince insallah eski fiyat olur 2 kat fiyat çekmesinler sırtlanlar. bazı sitelerde 130ytl gözüküyor. son söz olarak bu aletin en son görüldüğü muhiti bizimle paylaşıranız sevinirim hoşçakalın...

E: Seviyorum de lan
    K: Hayırr
    E: Seviyorum de lannn
    K: Hayır
    E: Seviyorum dee
    K: Taamm seviorumm
    E: YALANN SÖYLÜOSUNNN !!!

• Voxline divx playerı alacaktım bende bulamadım, fakat beklemekte çok mantıklı gelmiyor. Alternatif olabilecek ürünlere baktım. Voxline kullanan arkadaşların ya da yeni divx player alacakların LG 8761 EM modeli hakkındaki düşünceleri nasıl olur.. Firmware update ile LG'nin kazandığı özellikler, Voxline'ın update sonrası aldığı özelliklerden anladığım kadarıyla daha fazla. Özellikle altyazı ile ilgili font boyutu, font rengi, altyazı pozisyonu gibi birçok farklı özellik seçilebiliyor (aşağıda eklenen özelliklerden bakabilirsiniz)..

LG ile Voxline'ı karşılaştırırsak sonuç ne olur??? Piyasada Voxline player kalmadı, şimdi LG 8761EM modeline mi yönelsek.. Henüz divx player almadım, buraya yapacağınız yorumlardan sonra hangisini satın alacağıma karar vericem. Linklerden ürünü kontrol edebilirsiniz.. Fiyatı 150 YTL civarında..

http://www.ufotek.com.tr/ufoweb/urunler.php?malkodu=TD.LG-DV8761EM

http://forum.donanimhaber.com/m_4532904/tm.htm

LG 8761EM UNOFFICAL FIRMWARE!

br0max isimli yurt dışında yaşayan bir arkadaşın LG DVD ve DivX playerlar için yapmış olduğu
    Unoffical Firmware. Tarafımdan menü dile Türkçe'ye çevrilmiştir.
    Desteklenen LG cihazlar için aşağıdaki linke bakabilirsiniz:
    http://www.geocities.com/lg8x51/compatibility.html

Eklenen Özellikler:
    * Türkçe menü dili
    * Türkçe altyazı desteği
    * Dosya isimleri için özel karakter desteği
    * Müneden seçilebilir altyazı parametreleri:
    + Font Boyutu: Küçük, Orta, Büyük
    + Font rengi: Beyaz, Sarı, Açık Gri
    + Pozisyon: 0, +10, +20 ... +120
    + Düşey Hizalama: Üstte, Altta
    + .idx/.sub için renk paleti: RGB, YUV
    + DivX altyazı yükleme: İsme göre, hepsine göre, isim veya hepsine göre(*)
    * Altyazı ismi film ismi ile aynı olma zorunluluğu yok
    * PAL ve NTSC modlarını menüden seçebilme
    * 2 satırdan fazla olan altyazıları destekleme
    * Altyazılarda büyük font desteği
    * Beyaz renk altyazılara siyah renk çerçeve
    * PAL ve NTSC modlarında aynı pozisyonda altyazı desteği
    * Altyazılarda gri arkaplan kaldırıldı
    * Altyazılarda ortalama sorunu giderildi
    * .srt uzantılı altyazılarda zamanlama sorunu giderildi
    * Bu güncelleme firmware V1.385201 üzerine kurulmuştur.

Aşağıda verilen linkten indireceğiniz zipli dosyanın içindeki "Lv8d3020b.mih" dosyasını
    aşağıdaki talimatları izleyerek cd kayıt edip cihazınızın güncellemesini yapabilirsiniz.
    Talimatlar:
    http://www.ufotek.com.tr/suruculer/divx/LG_DVD_Divx_player_8000/Divx_yukseltme_talimatlari_8000_DV9843_DG9843.pdf

UNOFFICIAL FIRMWARE:
    http://www.geocities.com/br0max/lg8x51_1254_v4a_beta_bmx.zip

SLY..

• quote:

arızalı olduğuna inanmaya başladım ya.teşhir ürünü olmadığına eminim teşhir ürünü orda duruyodu kutudan ben çıkardım bunu yalnız denemeyi akıl edemedim salaklığıma doymayayım 3 dakika falan sürdü toplam alışverişim artık nasıl eve dönmek istediysem.bu karda kışta götüremem onu ama bakalım.teşekkür ederim.

bugün gidip ürünü değiştirdim.voxline a karşı bir önyargım varsa o da çok iyi olduğudur :)

nautilusa gittim saolsun satın aldığım çocuk ordaydı ve sormadan aldı.ama bunların ellerinde kalmamış sonra bana onlara iade edip başka teknosadan yeni ürün alabileceğimi soyledi.daha sonra bi kaç yeri aradı ama oralarda yok.yalnız bağdat caddesinde kapalı teşhir ürünü yani vitrindekilerden olduğunu soyledi.ben de oraya kadar gideceğime siz teşhir ürününüzü verin dedim garantide sorun çıkartmıyacaksanız.çocuk tamam dedi benim için çok sorun olacağını sanmıyorum.aleti çocuk epey övdü zaten ilk defa bir teknosa elemanı aleti övdü.en az iade bu üründen geldi dedi.bir arkadaşı almış ve logitech 5.1 le mükemmel olmuş dedi.neyse aldım geldim teşhir ürünü sizce sorun olur mu?

ayrıca bir sorunum var subwooferdan ses alamıyorum müzik cdlerinde.yalnız bir dvdden 5+1 ses aldım.tamam yalnız ön left ve righttan geliyor ama ben subwooferdan da gelmesini istiyorum.ayarları falşan kurcaladım olmuyor.yalnız dvdlerde mi subwooferdan ses alıcam(amfi desek daha iyi çok güzel çok işime yarar benim). neyse yani ben subwooferin o güzel bass seslerini duymak istiyorum.

• Yahu yok, valla billa yok. Ciddi yorulmaya başladım. Beyler istanbulda bulan haber versin
  • BAĞDAT CADDESİ derim ebn bi ara istersen önce.
  • arkadaşlar bütün hepsini okudum uzun zamandırda girmiyordum daha önceden alıp memnun kaldığımı yazmıştım hala memnunum fakat ben ilk güncellemeyi yapmıştım onunla kullanıyorum şimdi benim gibi 1. güncellemeyle uzun süre kullanıp 2.yi yükleyen varsa fark varmı yazarsa sevinirim çünkü riskli iş yazılım yüklemek elektrik gider falan komik gelebilir size ama ben şanssız insanımdır risk almak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xo

Yahu yok, valla billa yok. Ciddi yorulmaya başladım. Beyler istanbulda bulan haber versin

izmit teknosada 4-5 kutu vardı en son, atla trene gel :)

izmit carrefour ve real'dede var kutularca, izmitte bi benmi kullanıyom bu voxline'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 27 Ocak 2006 14:50:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkara

arkadaşlar bütün hepsini okudum uzun zamandırda girmiyordum daha önceden alıp memnun kaldığımı yazmıştım hala memnunum fakat ben ilk güncellemeyi yapmıştım onunla kullanıyorum şimdi benim gibi 1. güncellemeyle uzun süre kullanıp 2.yi yükleyen varsa fark varmı yazarsa sevinirim çünkü riskli iş yazılım yüklemek elektrik gider falan komik gelebilir size ama ben şanssız insanımdır risk almak istemiyorum.

Risk dedigin sadece 25 sn suruyor.. bence girmeye deger
  • bakırköy town center'daki teknosada vardı voxline. almak isteyener orayada bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikster -- 27 Ocak 2006 15:24:43 >
  • bende vardı zaten. bi arkadaş için bakıyoduk biz de bulamadık ve sonunda bugün firmayı aradım. söylediklerine göre Voxline DVD933 yakın zamanda tekrar stoğa girecekmiş.
    haber veriyim dedim...
  • Merhabalar
    Ben de voxline dvd player'i dün aldım..
    Bence ürün fiyatına göre gayet güzel..
    eksi yanları ise:
    1)eğer cdniz biraz kirli ise okumada zoluk çekiyor..ve içinde tak diye bir ses geliyor ama o kadar da bir problem değil..ilerde ne olcak orası tartışılır.(divxten bahsediyorum)
    2)mesela divx bir cd koyduu altyazıyı seçtiniz aaa bir bakıyorsunuz bir öncekifilmin altyazı çıkıyor bu da garip..ama tekrar aynı işlemleri yaptığımda sorun çözülüyor..
    başka da yok yani
    gelelim beni asıl sorunuma..
    benim masaüstü bir 5+1 sistemim vardı Jazz marka modelini hatırlayamadım..ben bunu bir yolla bağlamaya çalıştım normalde girişler tutmuyor ama ben uğraştım 4 hoparlörden de ses aldım ses hatey iyiydi amaq wooferdan ve centerdan ses çıkmıyordu..üstelik divxte 5+1 destekli olrak divx yapılmıştı acaba bir ayarı falan var mı.. ve acaba dvd alırsam da wooferdan ses çıkmayacak mı?yoksa bu normal mi divxte wooferdan ve centerdan ses gelmemesi..

• SELAM
    KULLANDIĞIM CD 5.1 DESTEKLIYOR DEMISSIN EĞER DESTEKLIYORSA
    senın problemın kullandığın kablodan da olabılır sterio kablo kullanman lazım veya bağlantıların yanlıstır başka ımkanı yok ya kurulumu yapamadın yada kablon yanlıs BIR IHTIMALDE CIHAZIN MONUSUNDEN DE 5.1 kapalı olabılır bunu acman lazım veya set up ayarlarını yapman lazım sorun gıdecektır kolay gelsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakroda

eğer cdniz biraz kirli ise okumada zoluk çekiyor..ve içinde tak diye bir ses geliyor ama o kadar da bir problem değil..ilerde ne olcak orası tartışılır.(divxten bahsediyorum)

Okumakta zorluk çekiyor derken?.. Takılma falan mı oluyor? Benim taktığım her cd'yi ve dvd'yi kirli veya çizik demeden ve en küçük bir takılma olmadan sorunsuz oynattı. Ya taktığın cd aşırı (her aletin okumakta zorlanacağı kadar) kirlidir yada senin playerda bir sorun vardır.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.