Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kakaleyte

Arkadaşlar cihaz bugün elime ulaştı çalıştırdım her şeyi okuyor. Ancak önpanel ile gövde arasında bir açıklık var sol tarafta önemli değil gibi bakacağım değiştirirlerse değişitirim, olmaz ise pek önemli değil .Ancak cd tepsisi açıldığında sonuna kadar açılmıyor gibi geldi bana yani cd yi koymak için biraz cihazın içine sokmak gerek sizde de öyle mi yoksa cd tepsisi %100 yukarıdan atsan içine duşecek şekilde açılıyor mu?

Cd tepsisi yeterli duzeyde cikiyor disariya.. zaten hassas olan mekanizma eger tepsiyi "daha fazla" disari cikartacak olursa, cihaz icindeki tepsi baglanti noktasindaki mekanik unitede de cihaza her defasinda "cd yerlestirme esnasinda elle olusan "istem-disi baski sonucu" zayifliklar belirecek ve zamanla arizalanma yuzdesi yukselecektir..

• Yeterli düzey derken ?? ama çok önemli değil cihazı iade ediyorum değiştircekler çünkü ön panel oynuyordu ve cd tepsisine baskı yapıyordu zaten hassas
  • quote:

Orjinalden alıntı: kakaleyte

Yeterli düzey derken ?? ama çok önemli değil cihazı iade ediyorum değiştircekler çünkü ön panel oynuyordu ve cd tepsisine baskı yapıyordu zaten hassas

Arkadasim, "yeterli duzeyden" ne anliyorsun bilmiyorum ama cd'yi bir sorun yasamadan tepsiye koyabilecek kadar "yeterli duzeyden" bahsediyorum iste!!
  • kakaleyte, dediğin gibi cd tepsisi %100 açılmıyor. yani yukarıdan cd yi bıraksan %100 içine düşecek şekilde açılmıyor. ama bence bu eksik değil. yani cd yi yerleştirirken bi rahatsızlık yaşamıyorum. bence yeteri kadar açılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

ipod,

Aşağıdaki linkte nasıl yapılacağı anlatılmış.Yalnız sen "stand alone support" kısmında (CTRL+F9 ile çıkan gizli menüde) ESS seçeneğini işaretleyeceksin. Advanced settings kısmında ise çıkış formatının Xvid mi yoksa DivX mi olacağını da belirleyebilirsin.

http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=273901

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Kharia dostum, vermis oldugun linkte'ki AutoGk epey eski bir surum ve bir cok stabilite ve kalite sorunlari yasayan versiyonlardan bir tanesi (2.12) Arkadasa tawsiyem en son stabil surum olan (beta surumleri tawsiye etmiyorum kesinlikle) 2.26 yi yuklemesi olacak.. yukleme esnasinda AutoGk sordugunda ess'mi, mtk/sigma mi diye "ESS" diyerek kurulumu tamamlayacak..

Bu arada en son x-vid ve div-x surumlerini systeme kurulursa oldukca yuksek kalitede convertler hic sorun yasamadan gerceklestirebilir.. yeni surumde dikkat etmesi gereken, dosya ismi olarak hard-disk'e rip yapmis oldugu dvd klasorunde ki "İFO" dosyasinin yerini gostermek hepsi o kadar.. unutmadan bu iş için en iyi rip araci ise "dvd decrypter".. (rip yaperken programda "mode" sekmesinde "ifo" nun secili olmasina özellikle dikkat edin)
    Kolay gelsin

indiriyorum 2,26 sürümünü, birazdan ilk convert'imi yapıcam bakalım nasıl olacak. acaba bu program ses dosyalarınıda ayarlayabilirmi. benim çevireceğim videolar hem orijinal ingilizce, birde rusça dublaj var. 2 dildede izlenebiliyor. ama bana rusça lazım değil, onu kaldırıp video boyutundanda tasarruf edebilirim. bu program yapabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 24 Ocak 2006 0:30:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

indiriyorum 2,26 sürümünü, birazdan ilk convert'imi yapıcam bakalım nasıl olacak. acaba bu program ses dosyalarınıda ayarlayabilirmi. benim çevireceğim videolar hem orijinal ingilizce, birde rusça dublaj var. 2 dildede izlenebiliyor. ama bana rusça lazım değil, onu kaldırıp video boyutundanda tasarruf edebilirim. bu program yapabilirmi?

Tabi ki ayarlayabilir. Audio Tracks kısmından 1. seçenek olarak ingilizce dublajı seç. (Genelde 1. track olur. Bazen direk hangi dil olduğu yazar. Emin olmak için BSPlayerda kaçıncı track olduguna bakabilirsin) 2. Seçeneği boş bırakırsan filmin tek track olarak kodlanır.
  • Arkadaşlar teknosa da kampanya başlamış
    PHİLİPS dvd 3010 lar 169 milyona inmiş bilginize
  • Ben 3010'u inceleme fırsatı bulmuştum.

Altyazılar fena değil fakat Voxline'a göre çirkin. Arkasında transparan çerçeve falan var. Aletin hakkını yememek lazım, Voxline'dan daha güzel bir görünüşe ve sağlamlığa sahip fakat işlevsel olarak maalesef Voxline'ın çok gerisinde. Tek artısı Qpel oynatması. Yine de piyasadaki iyi, alınacak oynatıcılardan biri. Fakat fiyatı 100 ytl bile olsa ben yine Voxline alırım. Çünkü benim için önemli olan DivX.
  • ben ilk convertimi yaptım. ses-görüntü senkronizasyonu bozulmadı, görüntü kalitesi aynı gözüküyor, rusça dublajda gitti. ama boyut arttı. 181mb'tan 288mb'a çıktı. benim yaptığım tek ayar ctrl+f9 menüsünde 2 tane fps değeri vardı. onları 25 yaptım. çünkü çıkışın giriş gibi 25fps olmasını istiyodum. birde ess'yi tikledim. boyutu düşürmek için ne gibi ayarlar yapabilirim?

birde 20dk'lık video için 32dk convert süresi normalmidir. işlemcim amd athlon 2500+ xp, ram 512ddr.
  • Evet encode süresi normal.

ctrl+f9 menusundeki FPS ayarı çıkış için değil. Daha dogrusu çıkış için ama HD riplerken kullanılıyor. (50-60 fps'den düşürmek için) FPS ayarını oldugu gibi bırak. AGK giriş neyse çıkışı da aynı fps ile yapar.

Boyut niye büyümüş ya? İlginç. Sol taraftan "Custom Size" seçeneğini seçip sahip oldugun videoyla aynı değeri girince bir sorun olmaması gerekir. Belki de sen "Custom Size" olarak değil CD sayısı olarak belirledin. O yüzden boyut artmış olabilir. (1 CD (700 MB) seçeneğini seçmiş olabilirsin yani)

Son olarak ESS'i tıklaman iyi olmuş. Gerçi hiçbir şey tıklamasan da video Voxline'da sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 24 Ocak 2006 2:18:19 >
  • geç oldu yarın bakıcam umarım iyi sonuçlar elde ederim, çok saol yardımların için..
  • Merhaba arkadaşlar bir öneri almak istiyorum.Ben 299 YTL lik LG-LH T250 ev sinema sistemi ile Voxline arasında kararsız kıldım.Lg'nin divx desteği var fakat bu modelin Türkçe alt yazı sorunu var mı bilmiyorum.
    Sizce 299 ytl ye LG lh t 250 ev sinema sistemini mi alayım.Yoksa Voxline artı Creative 5200'ü mü alayım.
    Ne dersiniz?Hangisinin ses sistemi iyidir..http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119992474&CS_Category=_DVD_LI94&CS_Catalog=_ev_sinema_sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: madrid21

Merhaba arkadaşlar bir öneri almak istiyorum.Ben 299 YTL lik LG-LH T250 ev sinema sistemi ile Voxline arasında kararsız kıldım.Lg'nin divx desteği var fakat bu modelin Türkçe alt yazı sorunu var mı bilmiyorum.
    Sizce 299 ytl ye LG lh t 250 ev sinema sistemini mi alayım.Yoksa Voxline artı Creative 5200'ü mü alayım.
    Ne dersiniz?Hangisinin ses sistemi iyidir..http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119992474&CS_Category=_DVD_LI94&CS_Catalog=_ev_sinema_sistemi

Creative 5+1 5200'un sesini daha once once dinleme firsatin olmadiysa, kalitesi ile seni "sasirtacak derecede" bass akustigine ve iyi bir frekans ayirimina sahip crossover devresine sahip oldugunu goreceksin.. akabinde voxline'in destekledigi 5+1 cikisi gayet tatminkar ve kaliteli sonuclar alabilirsin..

• Teşekkür ederim pininfarina,creative 5200'ü voxline'a bağlamam için neler yapmak gerekli.Bunları anlatır mısın?
  • arkadaşlar bu qpel divx codec' tesbit eden bir program varmı ? yani elimdeki divx filmin qpel olup olmadığını nasıl anlarım ? şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar bazı filmlerde görüntü ile ses birbirini tutmuyor. Bu sorunu nasıl bir ayar yaparak giderebilrim. Lütfen yardımcı olurmusunuz?
  • Eğer ses sistemin yoksa ki, yok gözüküyor. Bu alet alınabilir. Ama önce firmware update oluyor mu, altyazı problemleri var mı, ve de navigasyon menüsü nasıl diye gidip araştırmak lazım. Fiyat iyi geldi. Özellikle dolby prologic II desteklemesi, ve de radyosunun bulunması ciddi bir avantaj bana kalırsa. ben yerinde olsam ciddi ciddi düşünürdüm.
    quote:

Orjinalden alıntı: madrid21

Merhaba arkadaşlar bir öneri almak istiyorum.Ben 299 YTL lik LG-LH T250 ev sinema sistemi ile Voxline arasında kararsız kıldım.Lg'nin divx desteği var fakat bu modelin Türkçe alt yazı sorunu var mı bilmiyorum.

• Şunu farkettim ileri geri sardırmadan seyredince ses sorunu olmuyor. Aama ileri sardırınca veya direk filmin belli bir yerinden başlayınca ses sonradan geliyor. her filmde değil ama. 20-30 filmde bir denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 25 Ocak 2006 20:39:27 >
  • arkadaşlar voxline kopya dvd ve cd leri nasıl oynatıyor yani kendi yaptığım kopya dvd yi voxline de düzgün bir şekilde izleyebilir miyim
  • merhaba arkadaşlar

burdaki yorumlardan etkilenerek voxline almaya niyetlendim.tam 5 teknosa gezdim etiler levent mecidiyeköy taksim (arada doğubanka da baktım) ve en sonunda kadıköy tepe nautlıustaki teknosada bulabildim aleti.satmamaya çalışıyorlar herhalde.ama hırs yaptım ve bu karda kışta akşama kadar dolaştım ayaklarımı hala hissetmiyorum.

neyse aldım voxline ımı ses sistemi poşetlere sığmadı bi rezillik de onlar taşımak falan hiç bahsetmiyorum.

eve geldim kurdum aleti.fakat hangi cdyi takarsam takayım (tamamı müzik cdsi track mp3 ve orijinal cdler) hepsinde no disc dedi.kullanma klavuzunda 1 saat açık bırakın cihazı diyor.açık bıraktım uzunca bir sure fakat hala her cdye no disc diyor.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yardımcı olun lutfen.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.