Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eylül ayında bu formda yazılanlara dayanarak voxline aldım.bir iki film seyrettim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım ogünden bu yana filmleri bilgisayarada izledim ancak geçen gün bilgisayaradaki filmleri yer kazanmak amacı ile cdlere kaydettim tabii alt yazılarıda şimdi 10 kadar filmden yanlızca 2 tanesinin altyazılarını görebiliyorum acaba sorun nerede olabilir ; uzantılarda değil çünkü srt olanda var içlerinde sub olanlarda bir arkadaş 0 ,1 ile başlaması gerekiyor demiş onu da kontrol ettim böyle bir sorunda yok

1
    00:01:33,700 --> 00:01:38,600
    Kimse, 21. yüzyılın ilk
    yıllarında dünyamızın...

örneğin bunu okuyamıyor

sub tuşuna bastığım zaman el işareti çikiyor o kadar.

işin kötü yanı bu alt yazıları senkronize edebilmek için saatler boyu uğraştım

sorun nerede olabilir önerisi olan varsa deneyeyim.
    şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar bu ürün bugün test ettim. Sonuçları

* Ürün diğer markalı playerlara göre hemen hemen aynı zariflikte.

* Diğer arkadaşların yorumlarında cd tepsisinin çok hassas olduğu yazılmıştı, ama diğer markaların cd tepsileride aynı mantıkla olduğundan bizim küçük yaramazlar onlarıda bir hamlede kırabilirler

* Pc.nin okuyamadığı (Okuma hatası verdiği) tüm cd.leri açarak bende büyük bir hayranlık bıraktı.

* Ses ve görüntü mükemmel. Bu formda olumsuz yorum yapan arkadaşa çok kızdım, görüntü mükemmel.

* Tüm divx(Xvid) leri sorunsuz olarak açtı, hatta pc.de takılarak gösteren filmleri süper bir şekilde akıcı olarak oynatması beni şaşırttı.

* Alt yazıların filmle aynı olmamasına da çok güzel.

* Divx filmlerde çift dil ile izlenebilir olmasıda bir artı.

* Ses çıkış performansıda yine harika.

* Tek olumsuz yazabileceğim noktası; mp3leri karıştırarak, sürekli dinleme ve liste oluşturamamak eksileri arasında

Sonuç olarak bu ürün için söyleyeceğim tek bir kelime "mükemmel"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnates -- 17 Ocak 2006 23:53:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: halgzl

merhaba
    eylül ayında bu formda yazılanlara dayanarak voxline aldım.bir iki film seyrettim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım ogünden bu yana filmleri bilgisayarada izledim ancak geçen gün bilgisayaradaki filmleri yer kazanmak amacı ile cdlere kaydettim tabii alt yazılarıda şimdi 10 kadar filmden yanlızca 2 tanesinin altyazılarını görebiliyorum acaba sorun nerede olabilir ; uzantılarda değil çünkü srt olanda var içlerinde sub olanlarda bir arkadaş 0 ,1 ile başlaması gerekiyor demiş onu da kontrol ettim böyle bir sorunda yok

1
    00:01:33,700 --> 00:01:38,600
    Kimse, 21. yüzyılın ilk
    yıllarında dünyamızın...

örneğin bunu okuyamıyor

sub tuşuna bastığım zaman el işareti çikiyor o kadar.

işin kötü yanı bu alt yazıları senkronize edebilmek için saatler boyu uğraştım

sorun nerede olabilir önerisi olan varsa deneyeyim.
    şimdiden teşekkürler

bendede aynı sorun var, ama hala kimseden net bi cevap alabilmiş değilim, 2 altyazı arasında hiç bi fark olmamasına rağmen birini açıyo birini açmıyor, ne yapıcaz bilmiyorum.....

• quote:

Orjinalden alıntı: semihus

Bende ilk defa bir filmi çalıştırmadı. Gspot ile baktım film codec xvid . Çokta önemli değil dünya kadar film seyrettim. Sorun nerde olabilir sizce?

4cc=xvid
    codec=xvid

1. Film Qpel olabilir. (mpeg4modifier programı ile bakabilirsin buna)
    2. Çözünürlük 720x576'dan büyük olabilir.

ipod,

uploadını yeni gordum kusura bakma. yarın aksam deneyip sana sonucu yazacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 18 Ocak 2006 1:13:10 >
  • bir iki mesaj önce altyazıları göremediğim ile ilgili bir mesaj göndermiştim.sorunu çözdüm kullanım kılavuzunun 30. sayfasında yazıyor olmayan arkadaşlar için tarif edeyim.

karşınıza menü geldiği zaman hangi altyazıyı istiyorsanız üzerine gelip uzaktan kumandanızdaki sub tuşuna subtitle selected yazısı görününceye kadar basın.sonrada filmi herzamanki gibi başlatın.
    demekki kullanım kılavuzunu dikkatli okumak lazım
  • senkron, altyazı bölme, altyaz yazma gibi bi çok işlemi yapabileceğiniz bi program buldum, altyazıları artık bunla düzeltip senkronluyorum tawsiye ederim...

http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw
  • merhabalar, dün ikinci sürüm firmware ile aleti update ettim. Ancak ondan sonra mp3 cdlerinde sorunlar çıkmaya başladı. Genelde mp3 leri "?" olarak görüyor. Bunun yanında aynı mp3 cdsini benim eski shov dvd playeri gayet rahat çalıyor. Neden ne olabilir ki?
  • abacus mp3 dinlerken yalnız iki kolondan ses geldiğini söylemişssin peki subwooferdan da ses geliyor mu?
  • yok gelmiyor. sadece front left ve front right
  • quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

2 güncellemeyide sırasıyla yaptım profilo sitesinden.

south park ilk sezonda 13 bölüm var, 4 altyazı açılmıyor, onları rapid'e attım, bi denermisin sende çalışıyormu

http://rapidshare.de/files/11131053/_al__mayan_altyz_lar.zip.html

Dostum gonderdiğin altyazıları denedim. Üzüleyim mi yoksa sevineyim mi bilmiyorum ama hepsini açtı.

Senin altyazıları denediğin cd'ler multisession değil demi? Çünkü ilk sessionda yazılmıs altyazı uyumsuz olabilir. Sonradan sen baska altyazı koyduysan o altyazıları gormez. İlk sessionda yazılmıs altyazıları gorur. Anlatabildim mi bilmiyorum.

İstersen bi teknik servisi ara.

• quote:

Orjinalden alıntı: halgzl

bir iki mesaj önce altyazıları göremediğim ile ilgili bir mesaj göndermiştim.sorunu çözdüm kullanım kılavuzunun 30. sayfasında yazıyor olmayan arkadaşlar için tarif edeyim.

karşınıza menü geldiği zaman hangi altyazıyı istiyorsanız üzerine gelip uzaktan kumandanızdaki sub tuşuna subtitle selected yazısı görününceye kadar basın.sonrada filmi herzamanki gibi başlatın.
    demekki kullanım kılavuzunu dikkatli okumak lazım

bunu deniyeceğim, inşallah sorunum çözülür, böyle bişey olduğunu bilmiyordum deneyince çalışıp çalışmadığını yazarım, teşekkürler dostum

quote:

Dostum gonderdiğin altyazıları denedim. Üzüleyim mi yoksa sevineyim mi bilmiyorum ama hepsini açtı.

Senin altyazıları denediğin cd'ler multisession değil demi? Çünkü ilk sessionda yazılmıs altyazı uyumsuz olabilir. Sonradan sen baska altyazı koyduysan o altyazıları gormez. İlk sessionda yazılmıs altyazıları gorur. Anlatabildim mi bilmiyorum.

İstersen bi teknik servisi ara.

halgzl arkadaşın dediği şeyi yapıcam, inşallah açar, ben bu şekilde seçmeyi bilmiyodum, umarım açılır, yardımlarınız için teşekkürler, sonucu yazarım..

edit: filmlerim dvd'lerde. marka dms dvd+R 8x

edit 2: demekkiii kullanım kılavuzunu okumak gerekiyomuş, sorun bendeymiş artık tğm altyazıları açabiliyorum. önceden bu fonksiyonu bilmediğim için sadece otomatik açılan altzyıları görebiliyodum. şimdi hepsini açabiliyorum. teşekkürler halgzl, beni büyük bi sıkıntıdan kurtardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 19 Ocak 2006 2:10:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: abacus

yok gelmiyor. sadece front left ve front right

Subwoofer danda ses geliyor arkadaşlar.
  • bende burda yazılanları okuyarak voxline alanlardanım. ve gayet memnunum. voxline için hangi marka, hangi model 5.1 ses sistemini önerirsiniz? hangisi sorunsuz bi şekilde çalışır voxline da?
  • ipod iyi de sen zaten "subt" tusu ile acmayi denemiyor muydun? Açmak istedigin altyazının üzerine gelip "subt" tusuna bastıgın halde secmemezlik etmiyor muydu?
  • ben filmi açtıktan sonra subt tuşuna basıyodum. el işareti çıkıyodu. acemi kullanıcı sorunu. kusura bakma çok yaygara yaptıysam

bugün 5+1 çıkışını jazz5.1 sistemimle denedim. kusursuz. mükemmel. ama daha güçlü bir hop.seti lazım. jazz pc'de yeterli ama divxplayer'da sesi alçak kaldı biraz. iyi bir ses sistemi alabilirim voxline için...

şuan için tek sorunum altyazı büyüklüğü ve pozisyonu. birde diyaloglar bsplayerda olduğu gibi alt alta gelmiyor. mesela

bsplayer
    -naber dostum günün nasıl geçti?
    -off rezalet bir gündü?

voxline
    -naber dostum günün
    nasıl geçti -off rezalet bir
    gündü?

birde uzun altyazıları göstermiyor. yarıda kesiyor. bunlarıda güncelleştirmeyle halledebilirler umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 20 Ocak 2006 2:45:38 >

• arkadaşlar altyazı için yapılan bi çalışmamız var toplu mail gönderecez ne kadar çok kişi okadar büyük baskı vereceğim linke tıklayın isteklerinizide yazın beraber yolluyacağımız bi mail oluşturduk onu atalım
  • önemli değil ipod. lookout dostumun da soylediği gibi altyazı konusunda bize destek verirseniz seviniriz. Ayrıntılı bilgi için imzamdaki linke tıklayın.
  • selam arkadaşlar acaba Voxline'ı Creative 5200'e bağlayan var mı?Varsa mp3 divx ve dvdlerde nasıl performans aldı.Lütfen cevap yazın önemli...
  • Merhabalar,
    Espise grubunun riplerinde ses yaklaşık olarak 1 sn geç geliyor. Varmı bunun gübü bir sorunla karşılaşan?
    grubun bende 2 filmi Black Dawn ve Flightplan sorunlu.. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dcom

Merhabalar,
    Espise grubunun riplerinde ses yaklaşık olarak 1 sn geç geliyor. Varmı bunun gübü bir sorunla karşılaşan?
    grubun bende 2 filmi Black Dawn ve Flightplan sorunlu.. Teşekkürler.

Ses ve görüntü codecleri hakkında bilgi verirsen benzer filmlerle deneyebiliriz dostum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.