Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın formu ilk mesajdan son mesaja kadar okudum. Bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Hayli bir zamanımı aldı.

Bende kendime yeni bir dvd/divx player almak istiyorum uzun bir zamandır araştırıyorum ama bir türlü karar verememiştim. Eski Beko marka DVD playerim artık emeklilik zamanı geldiğine inanıyorum. Yaklaşık olarak 1-2 ay önce Philips DVD 720 SA modelini aldım ama aldığıma bin pişman oldum. Şöyleki xvid codecli divx filmleri bırakın çözünürlük vs. divx filmleri durarak oynatıyor ve altyazıda türkçe karekterleri görmüyordu. Aynı filmleri arkadaşımın kullandığı Vestel 4500 modeli sorunsuz bir şekilde oynatıyordu. Dolayısıyla ürünü hepsiburada.com'a iade ettim. Sağolsun arkadaşlar iademi kabul ederek paramı iade ettiler.

Markalı olan bu cihazda hayal kırıklığı ile ayrıldıktan sonra Voxline DVD933 DVD/Divx Player hk. arkadaşların görüşleri ile sadece 1 arkadaşımız olumsuz yönde yorum yapmış (Gerçi o arkadaşın marka meraklısı birisi olduğuna inandım kendimce ) Voxline almaya karar verdim. Ürün elime ulaştığımda bende yorumu mu yapacağım.

Yalnız benim şöyle bir sorum olacak, bu üründe s-video çıkışı ve stereo L+R çıkışları varmı ? Çünkü kullanmakta olduğum TV.nin scart giriş yok ama s-video girişi var, birde eski kullandığım beko DVD playerimı streo çıkışı ile müzik setime bağlanmıştım bu ürünüde aynı şekilde bağlamak istiyorum. Eğer bu cihazı kullanan arkadaşlarımızın cihazın arkadan olan bir fotosunu gösterirlerse çok sevinirim.

Herkese teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: snnates

Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın formu ilk mesajdan son mesaja kadar okudum. Bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Hayli bir zamanımı aldı.

Bende kendime yeni bir dvd/divx player almak istiyorum uzun bir zamandır araştırıyorum ama bir türlü karar verememiştim. Eski Beko marka DVD playerim artık emeklilik zamanı geldiğine inanıyorum. Yaklaşık olarak 1-2 ay önce Philips DVD 720 SA modelini aldım ama aldığıma bin pişman oldum. Şöyleki xvid codecli divx filmleri bırakın çözünürlük vs. divx filmleri durarak oynatıyor ve altyazıda türkçe karekterleri görmüyordu. Aynı filmleri arkadaşımın kullandığı Vestel 4500 modeli sorunsuz bir şekilde oynatıyordu. Dolayısıyla ürünü hepsiburada.com'a iade ettim. Sağolsun arkadaşlar iademi kabul ederek paramı iade ettiler.

Markalı olan bu cihazda hayal kırıklığı ile ayrıldıktan sonra Voxline DVD933 DVD/Divx Player hk. arkadaşların görüşleri ile sadece 1 arkadaşımız olumsuz yönde yorum yapmış (Gerçi o arkadaşın marka meraklısı birisi olduğuna inandım kendimce ) Voxline almaya karar verdim. Ürün elime ulaştığımda bende yorumu mu yapacağım.

Yalnız benim şöyle bir sorum olacak, bu üründe s-video çıkışı ve stereo L+R çıkışları varmı ? Çünkü kullanmakta olduğum TV.nin scart giriş yok ama s-video girişi var, birde eski kullandığım beko DVD playerimı streo çıkışı ile müzik setime bağlanmıştım bu ürünüde aynı şekilde bağlamak istiyorum. Eğer bu cihazı kullanan arkadaşlarımızın cihazın arkadan olan bir fotosunu gösterirlerse çok sevinirim.

Herkese teşekkür ederim

Arkadasim bende sana "ister inanip- ister inanmayacagin" bir sey soyleyeyim sorun ile ilgili.. voxline'in sahip oldugu cikiş ve baglanti secenekleri emin ol piyasadaki cogu "benim diyen" marka ve modelde yok.. Component video, 2+ 1 stereo çikiş, s-video, euro scart (rgb ve s-video destekli), 5 +1 Dolby pro logic, composite video, optical çıkış ve birde kulaklik çıkısı.. baska ne isterdin?

• quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

ipod,

güncellemeyi yaptın mı? Biz bu tür sorunlar yasamıyoruz. Altyazı gormeme ile ilgili tek sorun 0 ve 1 muhabbeti.

Gönder su altyazıları bi deneyeyim benim alette.

2 güncellemeyide sırasıyla yaptım profilo sitesinden.

south park ilk sezonda 13 bölüm var, 4 altyazı açılmıyor, onları rapid'e attım, bi denermisin sende çalışıyormu

http://rapidshare.de/files/11131053/_al__mayan_altyz_lar.zip.html

• merhabalar, ben bugün 4 büyük şehir alışveriş merkezinde bu aleti aradım ve bulamadım. Teknosa'larda sadece açık ürünler vardı. Bayram dolayısı ile gelememiş filan. Bende onun yerine 74 milyona Trimax BS-622 aldım."karfurdan". Makinanın uzaktan kumandası benim üniversal kumandamla uyumlu bu bir + puan. Alet her türlü bağlantıyı destekledi, progrese kadar. Ses fiber optik. Zaten karışmasın sese... O da tamam. Görüntü harika "benim için" .
    Şimdi geldiği zaman şu voxline ile karşılaştırıcam. Beğendiğim bende kalıcak. Diğeri de bir akrabaya gider.
    Divx olayını da denedim. Altyazı kullanmadım. Gayet iyi.
    Galiba bu aletler birbirine çok yakın olacaklar.
    Sonucu menüler, uzaktan kumanda ve aletin dış görünümü belirleyecek.
    Herkese bu forumda bu konuyu tartıştuğı için teşekkür ederim. Jazcı bir abi var onun dışında. "Dandik dediği aleti kopya bir filmle test ettiği için"
    bu arada aklıma geldi, bu trimaxın update nasıl ediliğini bilmiyorum, - puan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 16 Ocak 2006 11:49:00 >

• ya arkadaşlar bir sorunum var ben ilk güncellemeyi yapmadan Voxline da ikinci güncellemeyi yaptım şimdi fontlar biraz daha küçüldü ve siyah bir çerçeve geldi acaba önce birinci güncellemeyimi yapsaydım font dahamı büyük olurdu?
  • arkadaşlar bide teknosanın sitesinde Voxline ın özellikleri için
    9 Açı
    Diskin nerede durduğunu hafızasında tutabilme ve oynatmaya bu noktadan başlayabilme
    özellikleri sıralanmış bunları kullanan yada nasıl kullanıldığını bilen varmı?
  • bu güncellemelerin ikisinidemi yapmak gerek, yoksa 2. güncelleme birinciyi kapsıyormu arkadaşlar?
  • ya arkadaşlar bu aleti alacağım fakat voxline ile ilgili bir adaptör sorunundan bahsedilmiş bu nedir ya anlamadım.voxline'ın içinden her şey tam takır çıkmıyor mu?lütfen cevap verin..
  • Var olmayan tek şey scart adaptörü, bazı televizyonlarda scart girişi dışında girişler oluyor, eğer tvnizde varsa sorun yok. Eğer sadece scart girişi varsa, bir adet scart adaptörü almanız gerekiyor. Bunun dışında 5+1 dolby prologic olayı hikaye gibi geldi bana, çünkü benim anladığım dolby prologic olayını bu alet yapmıyor. 3 gündür bir audio cdden veya mp3ten 5+1 ses elde edemedim. Onun dışında memnunmuyum, evet memnunum.
  • sağol abacus verdiğin cevap için.yalnız bu dolby prologic olayına değindiğin iyi oldu.alette hem dolby prologic yazacak hemde 5.1 ses alamıcaksın nasıl bu iş anlamadım.tekrar sağol.
  • Bu arada hatamı buldum, ben dolby pro logic ile pro logic II'i karıştırmışım. Pro Logic II'de herhangi bir stereo sinyali 5+1'e dağıtırken, bu pro logic'te sadece dolby encode edilmiş audio cd ve diğer kayıtları 4 kanala yayıyormuş. Bu durumda mp3 ile testlerimi durdurup dolby encode edilmiş bir audio cd elde edip onla test edeceğim. Neyse bu durumu pek hoş bulmadım ama yine de memnunum. Bu arada eski sayfalarda bir LG muhabbeti vardı. İyi veya kötü diyemem, ama voxlinei alırken beğenmezsem gider realden lg'nin divxplayerini alirim diyordum. Neyse bugün işim düştü ve yine dvd player reyonuna gittim. Şans eseri bir tane LG divx playeri elime alıp mıncıklamaya başladım. Evet kasası daha kaliteli ve daha hoş duruyor. Fiyatta fena değil (149 YTL) ama arkasına baktığımda şaşkınlık içine düştüm. Çünkü o alette 5+1 standart analog çıkış yoktu. ondan sonra gidip bir de sony dvd playerin arkasına baktim, modeli hatırlamiyorum ama onda da yoktu. Yani LG veya diğer markalı ürünleri almayı düşünen biri varsa bir daha düşünsün. En azından iyice araştırsınlar, ellerindeki ses sistemi fena halde patlayabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: lookout

arkadaşlar bide teknosanın sitesinde Voxline ın özellikleri için
    9 Açı
    Diskin nerede durduğunu hafızasında tutabilme ve oynatmaya bu noktadan başlayabilme
    özellikleri sıralanmış bunları kullanan yada nasıl kullanıldığını bilen varmı?

Orada bahsedilen çok açılı izlenebilen DVD'lerle ilgili. Bazı DVD'lerde filmin belli sahnelerini farklı açılardan izleyebilme imkanı var. Yani bu özellik için elinde disc'in bu özelliği taşıması gerekiyor. Her film için yapılan bir şey değil. Açıkçası elimde öyle bir disc bulunmadığı için denemiş değilim ama kumandada bulunan "ANGLE" tuşu bu işe yarar. Diğer özellik ise yine kumandada bulunan "RESUME" tuşu. herhangi bir anda pause yapmak yerine direk stop tuşundan filmi durdur. Sonra (tabi cihazı power'dan kapatmadan) "RESUME" tuşuna basarsan film kaldığın saniyeden devam eder.

Bu arada şunu da eklemek isterim ki;
    philips, LG, panasonic ve toshiba gibi bir çok markada bu "RESUME" tuşu yok. Küçük bir ayrıntı ama Voxline'ın bir artısı daha işte;)

• resume tuşu yok çünkü play'a basınca kaldığı yerden devam ediyor :) en azından bendeki lg için bunu rahatlıkla söyleyebilirim. bu kadar ufak ayruntılara takılmayın.

lg için 5.1 yok demek yanlış olur. 150 ytl'lik modelde yok evet, ama 180 ytl lik modelde var. benim player'da da yok ama zaten bunu bilerek aldım.
  • Arkadaşlar voxline divx playerda divx filmleri çift dil seçeneği ile seyredebiliyormuyuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebee

resume tuşu yok çünkü play'a basınca kaldığı yerden devam ediyor :) en azından bendeki lg için bunu rahatlıkla söyleyebilirim. bu kadar ufak ayruntılara takılmayın.

lg için 5.1 yok demek yanlış olur. 150 ytl'lik modelde yok evet, ama 180 ytl lik modelde var. benim player'da da yok ama zaten bunu bilerek aldım.

Evet diğerlerinde olabilir, ama onları açıp bakamadım. Yine de alanlar iyice araştırsın. Bu arada elime geçen bir divxte altyazı bir 15-20 sn gecikmeli geliyor. Sanmıyorum ama bunun bir çözümü var mı, voxline üzerinde ?
  • Geçenlerde arkadaşlarla yaptığımız partide çok çizik olan bir mp3 cd sini çalıştıramadık, iş inada bindi, olanlar evlerindeki divx player larını getirdi, sony, philips, lg, vestel markalar da çalıştıramadı, benim voxline çalıştırınca yüzlerindeki ifadeyi görmenizi isterdim, birde aldığım fiyatı öğrenince çok zor durumda kaldılar çünkü en ucuzuna voxline ın iki katı para vermişlerdi. Profosyonel ler için yorum yapmak istemiyorum ama ev için ideal, zaten en fazla 2 sene kullanacağız, sonra yeni teknolojiler bunları gölgede bırakacak, vcd player larda olduğu gibi,,,
    Ben memnunum, isteyen istediği markayı alır, burası malı pazarlama yeri değil, sadece tecrübeleri paylaşma yeridir.

Saygılar...
  • Arkadaşlar şu 5.1 olayını biraz kurcalasak.5.1 ses sistemi olanlar nasıl performans alıyolar hangi ses sistemini tavsiye ederler....
  • Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında tüm teknosaları araştırdım hepsinde sadece teşhir ürünü kalmış sonunda büyük uğraşlarla Mecidiyeköy teknosa da 3 arkadaş 3 adet bu üründen aldık. Ürünün ilk izlenimleri bende olumlu oldu. Akşam evde denedikten sonraz izlenimlerimi aktaracağım.
  • arkadaşlar eğer kimsede altyazı açma problemi yoksa ben ürünü yenisiyle değiştiricem, ne dersiniz?
  • evet seyredebiliyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: snnates

Arkadaşlar voxline divx playerda divx filmleri çift dil seçeneği ile seyredebiliyormuyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.