Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • yeni sürüm çıkmadımı 2 den sonra yeni sürümün yakında çıkacağı sölentisi var bilginizee umarım bu sefer tamamdırrr
  • arkadaşlar 2 gün önce ben de voxline DVD933 aldım ama ''atınç'' kardeşimizin durumundayım Video ayarları-pro scanı seçince ekran karardı nasıl düzeltebilirim ACİL yardımcı olursanız sevinirim
  • ABİ YENİ GİRDİM ŞU AN FORUMA.KUMANDANIN SOL ALTTAN 2. TUŞUNA "VİDEO" YAZAN TUŞA BASARAK 1-2 KEZ KRTULABİLİRSİN BU DURUMDAN!!HAYIRLI OLSUN BU ARADA ALET!
  • teşekkür ederim. orjinal güncellemelerden 2 sinide yapayım mı yoksa bekleyeyim mi altyazı küçülüyor diyorlar ki bu benim sevmediğim bir durum. sadece 1. güncellemeyi yapsam veya başka bir kaynak tan güncelleme yapabilirmiyim
  • sayın arkadaşlar yeni bir 5+1 aldım ve voxline 933 kullanıcısıyım dvd player e bağladım ve dvd player in sadece 2 çıkışı aktif öteki kanallar çalışmıyor veya ben ayarlayamadım bunun çözümünü bana anlatırmısınız...saygılar
  • Arkadaşlar, 6 kanallı (5+1) filmleri sağlıklı ve altyazılı olarak izleyebilen var mı? Ben altyazıyı açıyorum, bir de 5+1'i açtığım zaman altyazı gidiyor, göstermiyor. tekrar altyazıyı açmak için en başa dönüyorum. ama bu sefer de 5+1 gidiyor.

böyle bir sorunla karşılaşan var mı? varsa çözüm bulabildi mi? bulduysa ne? bulamadıysak ne yapacağız???
  • 5+1 ile dvd arasında uygun çıkışları rca kabloları ile bağlama yapıp 5+1 den de kendi çıkşlarını yapmalısın dvd ile beraber verilen den hariç 2 çift rca kablosuna daha ihtiyacın olmalıaynı zamanda çıkşları tek tek kontrol de et çünkü 5+1 in çıkışı ile dvd nin ki isim olrak tutmayabilir yani ön sol diğerinde sağ veya arkalardan biri olabilir bunutest et bilhassa aksiyon bir film de dene
  • 5+1 ile dvd arasında uygun çıkışları rca kabloları ile bağlama yapıp 5+1 den de kendi çıkşlarını yapmalısın dvd ile beraber verilen den hariç 2 çift rca kablosuna daha ihtiyacın olmalıaynı zamanda çıkşları tek tek kontrol de et çünkü 5+1 in çıkışı ile dvd nin ki isim olrak tutmayabilir yani ön sol diğerinde sağ veya arkalardan biri olabilir bunutest et bilhassa aksiyon bir film de dene
  • peki mp3 ü 5+1 dinliyeblirmiyim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: realsummer

şimdi gidip ben de bir voxline alacağım.

1. aldığım cihaz firmware i yüklenmiş mi olacak, kendim mi update edeceğim?
    2. update edenler yazı ebadının ufaldığından bahsetmiş. update edip pişman olan oldu mu?. neticede update edeyim mi etmeyeyim mi?
    3. bu update in geri dönüşü var mı?. beğenmedim eski hali daha iyi idi desek, dönüş yapabilir miyiz?

Arkadaşım şu an yeni gelen partide internette bile verilmeyen yeni yazılım yüklü.Dolayısıyla yüklemen gerek yok.Bu arada esi yazılıma dönüş yapılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerebri

teşekkür ederim. orjinal güncellemelerden 2 sinide yapayım mı yoksa bekleyeyim mi altyazı küçülüyor diyorlar ki bu benim sevmediğim bir durum. sadece 1. güncellemeyi yapsam veya başka bir kaynak tan güncelleme yapabilirmiyim

Arkadaşlar güncelleme yapmayın.Nedenine gelince yeni gelen partide yeni yazılım var.Bu gün firmadan internette yayınlanmasını talep ettik.1-2 güne kalmaz yeni yazılım internette yayınlanır.Şıu an yayınlanan yazılımda gerçekten karakterler çok ufak oluyor.Yeni yazılım gerçekten başarılı olmuş fontlar uzaktan bile belirgin bi şekilde okunabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy75

Arkadaşlar, 6 kanallı (5+1) filmleri sağlıklı ve altyazılı olarak izleyebilen var mı? Ben altyazıyı açıyorum, bir de 5+1'i açtığım zaman altyazı gidiyor, göstermiyor. tekrar altyazıyı açmak için en başa dönüyorum. ama bu sefer de 5+1 gidiyor.

böyle bir sorunla karşılaşan var mı? varsa çözüm bulabildi mi? bulduysa ne? bulamadıysak ne yapacağız???

Ben şu anda sorunsuz bir şekilde izliyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım.
  • quote:

Arkadaşlar, 6 kanallı (5+1) filmleri sağlıklı ve altyazılı olarak izleyebilen var mı? Ben altyazıyı açıyorum, bir de 5+1'i açtığım zaman altyazı gidiyor, göstermiyor. tekrar altyazıyı açmak için en başa dönüyorum. ama bu sefer de 5+1 gidiyor.

Ben şu anda sorunsuz bir şekilde izliyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım.
  • quote:

• Merhaba arkadaşlar
    Ben birşey sormak istiyorum ve bütün forumları okudum ve cevabını bulamadım!
    Televizyon seyrederken 5.1 den ses alamıyormuyuz?
    mesela bir müzik televiyonu seyrederken yada herhangi bir tv filmi seyrederken?
    bağlantıyı nasıl yapmalıyım yada yapılabiliyormu?
    ayrıntılı açıklama alabilirmiyim?
    Not: voxline gayet iyi ve sorunsuz!
  • [simage]http://img64.imageshack.us/img64/8753/pic00022ed.th.jpg[simage]
    bu benim 37 ekran tv de çektğim 2.update sonrası bir görüntü
  • selam;

yaklasik 1 saat once ben de satin aldim henuz isteyim deneme firsatim olmadi ancak DH deki insanlar bu kadar metediyorsa bence de sorun yoktur.

mail hadisesine beni de yazin ltf.

iyi gunler ve forumdaki yardimlariniz icin tesekkurler bu sabah okudum ve budur dedim...
  • playeri aldığımda altyazı büyüklüğü tatminkar seviyede idi fakat yazı etrafında çerçeve yoktu. beyaz zemin üzerinde okunma problemi oluşuyordu. yani eğer yayınlanacak yeni güncelleme ile yazı bu tarif ettiğim hale gelecek ise güncellemeye gerek yok. nitekim . 2. güncellemeyi yaptım. çerçeve geldi yazı ufaldı...
    Arkadaşım şu an yeni gelen partide internette bile verilmeyen yeni yazılım yüklü.Dolayısıyla yüklemen gerek yok.Bu arada esi yazılıma dönüş yapılabiliyor.
  • ******************ÖNEMLİ**************************

ARKADAŞLAR VOXLİNE 933 DVD OYNATICI YENİ GELEN PARTİ MALLARDA GÜNCELLEME SORUNU OLUYOR. YANİ ÜRÜNÜ YENİ ALANLAR GÜNCELLEME YÜKLEMESİNLER
    DİVX FONKSİYONU BOZULUYOR SANKİ İLERİ ALIYORMUŞ GİBİ HIZLI OYNATIYOR. BEN SERVİSLE GÖRÜŞTÜM KENDİLERİNE BU KONUDA ŞİKAYETTE BULUNANLAR OLDUĞUNU ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİLER.LÜTFEN BU YAZIYI İLK MESAJA DA DEĞERLİ MODLAR YAZSINLAR , SONRA MAĞDUR DURUMDA KALANLAR OLMASIN, ÇÜNKÜ ŞU ANDA BEKLEMEDEYİM.DİVX İZLEYEMİYORUM

PROMARKET'TEN CEVAP GELDİ AYNEN KOPYALIYORUM

Sayın ****

Bu sorunla ilgili tarafımıza bilgilendirme yapıldı ve gerekli çalışmalar
    başlatıldı. Cihazınızdaki problemi giderecek son güncelleme yazılımını en
    kısa sürede hazırlayıp sunabilmek üzere çalışmalarımız devam etmektedir.
    Yazılım hazır olduğunda öncelikle servislerdeki benzer sorunlu cihazlar
    düzeltilecek daha sonra da web sitemiz üzerinden yayınlanacaktır. En geç 1
    hafta içerisinde gerekli tüm işlemlerin tamamlanmasını planlamaktayız.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

PROMARKET Dış Ticaret Ltd. Şti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemuco -- 16 Mart 2006; 19:02:10 >

• Sizlerin onca övgüsüne güvenerek bu gün iskenderunda yeni açılan Teknosa dan gidip Voxline 933 aldim...
    tabi hevesle hemen eve getirip kurdum....

ilk izlenimlerim ve içinden çıkamadiğım sorularima cevap verebilirseniz sevinirim...

elimde DVD yoktu bende bir kactane Divx le test ettim okumada bir sorun çıkarmadı..alt yazılarda gayet güzel çalıştı...

fakat ne yaptıysam bir türlü 5+1 ses çıkışı alamadım...elimde vestelin 5+1 ses sistemi var...tüm bağlantıları doğru yaptığımdan eminim üstelik...kumandadan ses ve hoparlör ayarlarina baktım orada test sesi diye bir şey vardi onu açtığımda 5+1 gayet güzel çalışıyor...yani her ses ayrı çıkıyor..

iki tane Divx filmde bir ara 5+1 çıkış gelmeye başladı...fakat bu seferde alt yazı gözükmüyordu...tekrar çalıştırıyorum filmi..alt yazı geliyor ama 5+1 çıkış gidiyor...

sadece ön iki hoparlörden streryo çıkış alabiliyorum.....

birde bu alet neden mp3 lerde 5+1 ses çıkışı vermiyor...yine sadece öndeki iki anfiden ses çıkıyor...

elimdeki DVD yazıcıyla önce DVD+RW diske birkaç tane mp3 yükleyip deneyeyim dedim ama diski okumadi..

birde yine DVD-r + a önce bir film kopyaladım.bunu okudu.sonra diski kapatmadiğım için üzerine bir kaç tane daha film çektim fakat sadece ilk çektigim filmi görüyor yeni eklediklerimi görmedi...

elimde eski ve cizik kopya VCD ler vardı...onları gayet guzel okumasına çok sevindim..ancak yine sadece 2 hoparlörden ses çıkıyor...

eğer mp3,Divx lerde ve VCD izlerken tüm 5+1 hoparlörülerden ses çıkmasi için ne yapmam gerekir arkadaşlar...böylesi sorunlar yaşayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum....

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.